Gratuit

DOCENTRIS SA

Descriere companie:

DESPRE NOI

VIZIUNE
Viziunea noastră este să devenim lider pe piața soluțiilor de procesare de documente. Dorim să realizăm acest deziderat prin:
— Echipamente fiabile.
— Oferirea de soluții creative și competente.
— Servicii de calitate.

MISIUNE
Ne propunem să dezvoltăm soluții pentru procesarea documentelor care să le permită clienților noștri să fie eficienți și să își mărească avantajele competitive și succesul.

VALORILE DOCENTRIS
— Inteligență și inovație.
— Responsabilitate și curaj.
— Pasiune și zâmbet.

Sunt lucrurile pe care le căutam, le încurajăm, le promovăm și le apreciem atât intern cât și la parteneri, oriunde în jurul nostru. Îi tratăm pe clienți așa cum ne-am dori să fim tratați noi înşine și știm că pentru a aduce valoare afacerii clientului, nu e suficient să răspunzi de fiecare dată foarte bine; trebuie să fii şi inovativ. Suntem pasionați să învățăm lucruri noi, să facem lucruri noi, să progresăm. Suntem pasionați după victorii. Iar atunci când învingem, zâmbim, sărbătorim victoriile și luptăm pentru mai mult.

ECHIPA
Orice client care cunoaște echipa DOCENTRIS va rămâne prieten cu noi. Pentru că suntem deschiși, profesioniști, eficienți și plini de dorința de a găsi soluția prin care toți să fim câștigători.

 

CE NE CARACTERIZEAZĂ:

KNOW HOW
Avem o experiență de peste 20 ani, avem un bagaj de cunoștințe foarte vast și matur, cu soluții verificate, dezvoltate cu profesionalism.

ÎNCREDERE
Pentru noi, clienții sunt partenerii noștri. Respectăm fiecare partener și ne asigurăm că îi oferim soluția necesară și potrivită. Găsim întotdeauna soluții, oferim soluții adaptate în funcție de nevoile companiei dvs.

INOVAȚIE
Suntem în pas cu tehnologia, ne place să fim creativi și să le aducem valoare clienților prin soluții inovatoare.

 

REZULTATELE NE RECOMANDĂ:

Experiență și stabilitate
Specialiștii DOCENTRIS au peste 20 ani de experiență în audit şi propunerea de soluții de tipărire și Document Management, fiind printre formatorii pieței românești de profil.

Acoperire națională
Direct sau prin rețeaua de parteneri autorizați, aveți acces la cea mai completă rețea de service la nivel național. Vă stau la dispoziție peste 270 de tehnicieni autorizați în fiecare localitate a țării.

Multibrand
Spre deosebire de multe companii care oferă echipamente și soluții de birou, DOCENTRIS nu promovează un singur brand. Tehnicienii DOCENTRIS sunt autorizați să acorde asistență pentru parcuri de echipamente eterogene. Acordăm suport pentru întregul dvs. parc de echipamente, mai noi sau mai vechi, pentru majoritatea brandurilor. Consultanții DOCENTRIS nu au constrângerea promovării unui singur brand. În fapt, nu au nicio constrângere în a vă oferi soluția perfect adaptată necesităților și cu cel mai bun raport preț/calitate.

Acces direct la producător
Putem scădea costurile dvs. de procesare a documentelor, şi asta pentru că DOCENTRIS are acces direct la producători cum ar fi: TOSHIBA, KYOCERA, HP, CANON, LEXMARK, EPSON. Veți avea acces la cotații excelente pentru echipamentele celor mai importanți producători și veți beneficia de consumabile și piese de schimb direct prin canalul autorizat de către producător, fără intermediari și în condiții de siguranță deplină privind calitatea materialelor.

 

PRODUSE:

1. TOSHIBA

— COMMITTED TO PEOPLE. COMMITTED TO THE FUTURE.
— DIN 1996.
— REPREZENTANȚĂ CERTIFICATĂ.
— PESTE 350 DE CLIENȚI TOSHIBA.
— PESTE 5000 DE ECHIPAMENTE ÎN PIAȚA DE PRINT.

DE CE TOSHIBA?
Alegeți TOSHIBA și veți beneficia de promisiunea TOSHIBA — costul de tipărire al paginilor se reduce cu până la 50%, comparativ cu o imprimantă sau o multifuncțională A4.

Datorită fiabilității şi performanțelor superioare, echipamentul TOSHIBA poate înlocui cele 3 sau 4 imprimante sau multifuncționale din biroul firmei dumneavoastră.

Alte avantaje ale soluțiilor TOSHIBA de optimizare a costurilor:
— Cunoașteți anticipat bugetul pentru imprimare / copiere pe durata utilizării echipamentului, inclusiv costuri de obicei „ascunse” (piese, vizite tehnicieni etc.).
— Multifuncționalele TOSHIBA pot fi configurate și upgradate conform solicitărilor dumneavoastră.
— Posibilități sporite de monitorizare a accesului utilizatorilor și de optimizare a spațiului din birouri.
— Simplificarea procedurii de gestiune a stocului de consumabile.
— Creșterea eficienței activității prin existența unor noi funcționalități pentru utilizator (funcțiile de scanare, copiere, stocare de informații pe echipament).
— Economie de energie prin utilizarea unui echipament în locul mai multor imprimante.

CE VĂ OFERIM?
DOCENTRIS vă oferă soluțiile complete de tipărire TOSHIBA:

01. SOLUȚII PENTRU BIROU:
Multifuncționale laser alb-negru și color dedicate birourilor dvs., precum și producției „in house” ce oferă o varietate de soluții de procesare a documentelor, asigurând în același timp securitatea datelor, optimizarea costurilor și a fluxului documentelor interne.

02. SOLUȚII PENTRU RETAIL:
Case de marcat și sisteme POS.

03. SOLUȚII AUTO ID (SISTEME AUTOMATE DE IDENTIFICARE):
Imprimante pentru etichete / imprimante pentru coduri de bare utilizate în marcarea prețurilor în retail, etichetare în fluxul logistic, transporturi, instituții medicale și alte servicii.

CINE E TOSHIBA?
De peste 135 ani pionieri în inovație, TOSHIBA Corporation își aduce în continuare contribuția ca lider în dezvoltare și cercetare, tehnologia TOSHIBA regăsindu-se în numeroase industrii cum ar fi: producția de energie, trenuri de mare viteză, lifturi, echipamente electronice, echipamente de birou sau medicale, etc.
Printre cele mai cunoscute inovații TOSHIBA putem enumera: primul laptop, primul copiator full-color din lume, primele mașini de spălat electrice și primele aspiratoare din Japonia, primul video-telefon color.

ŞTIAŢI CĂ:
— Cel mai rapid lift din lume din TAIPEI este produs TOSHIBA?
— LED-urile TOSHIBA luminează din 2011 curtea Palatului Luvru?
— TOSHIBA este al patrulea mare producător mondial de semiconductoare?
— În industria soluțiilor de tipărire, TOSHIBA dezvoltă și produce echipamente de peste 40 ani?

TOSHIBA a încercat întotdeauna să protejeze oamenii și sănătatea acestora, precum și resursele naturale. Astfel, compania a dezvoltat schema TOSHIBA Carbon Zero, respectând deviza „În armonie cu natura”.

Prin programul Carbon Zero se anulează amprenta de carbon a multifuncționalelor TOSHIBA utilizate în întreaga lume. În amprenta de carbon sunt incluse emisiile de CO2 de la producerea echipamentului, logistică, consum de energie, servicii, consumabile, etc.

Utilizatorii pot anula amprenta de carbon a echipamentului pentru primele 250.000 sau chiar 1.000.000 de pagini printate, achiziționând un simplu voucher de la DOCENTRIS.

 

2. KYOCERA

DE CE KYOCERA?

Alegeți KYOCERA și veți alege tehnologia unică în lumea printului — ECOSYS.

ECOSYS nu înseamnă doar tehnologie, ci pleacă de la principii și concepte bine definite. Cele trei concepte care stau la baza ECOSYS sunt:
— ECOnomie.
— ECOlogie.
— SIStem de tipărire.

ECONOMIE:
ECOnomie se traduce prin determinarea KYOCERA de a asigura produse fiabile la un preț competitiv, dar și cu un TCO (totalitatea costurilor de proprietate și exploatare) cât mai redus.

Costuri reduse de exploatare
Costurile de exploatare în cazul echipamentelor de tipărire sunt, în general, substanțiale, fiind compuse din diverse tipuri de cheltuieli directe și indirecte: întreținere, mentenanță, exploatare, costuri asociate consumabilelor, cheltuieli de service, costuri de timp asociate acestora.

În multe situații, pentru un echipament de tipărire, care este utilizat pe o durată medie de 2-6 ani, costurile de exploatare pot depăși cu mult valoarea achiziției. În plus, echipamentele utilizate în companii mari, unde volumul materialelor tipărite este considerabil, costurile pe care le presupun intervențiile autorizate pentru reparații sau înlocuiri de componente pot ajunge să fie atât de ridicate, încât clienții să prefere să înlocuiască echipamentul cu totul decât să își asume cheltuielile de întreținere.

KYOCERA, prin tehnologia ECOSYS, a reușit să reducă semnificativ aceste costuri, reducând dramatic numărul de intervenții necesare prin componente create din materiale durabile și calitate net superioară.

ECOLOGIE:
Ecologia în abordarea KYOCERA se traduce prin utilizarea mai eficientă a energiei și, indirect, prin reducerea poluării și a risipei de resurse.

Componente cu durată lungă de viață:
Datorită experienței anterioare în domeniul produselor din material ceramic, KYOCERA a reușit să transforme întreaga perspectivă asupra durabilității componentelor: cilindrul realizat dintr-un material siliconat amorf, cu o rezistență surclasată doar de cea a diamantului, a devenit o tehnologie patentată și apreciată în întreaga piață de echipamente de tipărire. Fiind prevăzute cu componente din material extra-durabil, echipamentele de tipărire KYOCERA nu mai solicită nici intervenții de întreținere, dar au și capacitatea de a procesa un volum mai mare de operații de printare.

Tot pentru a eficientiza procesele de tipărire, KYOCERA a inovat fundamental încă din etapa în care imprimantele convenționale foloseau o unitate de imagine care includea cilindru, developer și toner într-o singură unitate: când una dintre componente se defecta sau ajungea la finalul ciclului de viață, întreaga unitate era înlocuită. KYOCERA a fost primul producător de imprimante laser care a separat componentele, așa încât cilindrul nu mai trebuia înlocuit în momentul în care se termina tonerul, realizând o mai corectă distincție între consumabile și componente. Deoarece componentele sunt create din material extrem de durabil, la echipamentele KYOCERA, tonerul este singurul consumabil.

SYSTEM:
Imprimantele și multifuncționalele KYOCERA au fost gândite să funcționeze într-un SIStem.

Modular și eficient:
Un sistem flexibil, modular care să permită tehnologiei ajustarea rapidă și facilă la necesitățile permanent în schimbare ale unei companii. Cele mai multe echipamente KYOCERA sunt gândite ca „bază” și „opțiuni”, așa încât o unitate să poată fi ajustată și extinsă în funcție de necesități. Este de așteptat ca, odată cu progresul tehnologic, infrastructurile IT să se schimbe şi să avanseze la rândul lor; ca atare imprimantele și multifuncționalele KYOCERA sunt create pentru a putea opera în orice tip de rețea standard, astfel încât să asigure interoperabilitatea necesară unei funcționări optime a întregului sistem în ansamblu. Aplicațiile de business dezvoltate de KYOCERA au rolul de a le furniza utilizatorilor toate facilitățile pentru a obține eficiență maximă (timp / resurse / cost).

Certificări și premii:
Imprimantele ECOSYS furnizate de KYOCERA Document Solutions au primit recunoaștere internațională pentru tehnologia inovativă și grija pentru mediu. Toate echipamentele KYOCERA sunt certificate „Energy Star” și majoritatea sunt testate și certificate „Der Blaue Engel”. Echipamentele de tipărire KYOCERA evaluate de către specialiștii BLI Buyers Lab au primit calificative superioare și au câștigat numeroase premii BLI, recunoscute în industrie.

CE VĂ OFERIM?
În gama de produse KYOCERA găsiți cu siguranță un echipament care să corespundă nevoilor dvs., de la imprimante alb-negru sau color pentru formate A4 sau A3, cu viteze de tipărire de până la 80 de pagini pe minut.
Conceptul unic dezvoltat de KYOCERA, ECOSYS, conferă o durată de viață mare consumabilelor, iar împreună cu tehnologia unică KYOCERA de realizare a cilindrului din siliciu amorf, se asigură un cost scăzut de exploatare, singurul consumabil ce trebuie înlocuit, în mod uzual, fiind tonerul.
Iar garantarea cilindrului pe o perioadă de timp de 3 ani sau în limita duratei de viață de până la 600.000 de pagini reprezintă expresia calității înalte și a fiabilității KYOCERA.

CINE E KYOCERA?
KYOCERA, cu o tradiție de 50 de ani, este una dintre cele mai mari companii producătoare de ceramică fină, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile și echipamente de birou.

KYOCERA s-a poziționat pe piață cu echipamente performante și fiabile care se diferențiază de concurenţă prin cel mai mic cost de utilizare din clasa sa, implicit printr-un TCO mic.

KYOCERA se distinge prin tehnologia unică ECOSYS, introdusă în 1992. ECOSYS înseamnă ECOnomie, ECOlogie și Sistem (soluții personalizate nevoilor clientului).

Datorită cilindrului de siliciu amorf și altor componente cu durată de viață extrem de extinsă, echipamentele KYOCERA oferă cel mai scăzut cost de utilizare, având ca singur consumabil tonerul.

În urma experiențelor pozitive, utilizatorii KYOCERA rămân loiali și sunt convinși de fiabilitatea și productivitatea imprimantelor / multifuncționalelor.

 

3. CANON

YES, YOU CAN

CE VĂ OFERIM? DOCENTRIS OFERĂ SOLUȚII CANON:

— SOLUȚIILE DE TIPĂRIRE PROFESIONALE PRINT ON DEMAND.
— SOLUȚIILE DE TIPĂRIRE DE FORMAT MARE.
— SOLUȚIILE DE SCANARE

CINE E CANON?
Atunci când spui CANON, te gândești la gama avansată de camere digitale și DSLR. Dar de peste 50 de ani, CANON le oferă clienților tehnologii revoluționare de redare a imaginii (imprimante, scanere) și un portofoliu bogat de soluții de listare a documentelor pentru companiile mici și mijlocii, dar și pentru producția de documente profesionale.

CANON aduce la viața pasiunea pentru imagini, aliniind numele cu o gamă largă de activități cunoscute, începând de la campaniile publicitare până la sponsorizări culturale și sportive importante, precum și participarea la evenimente și expoziții europene. Totul respectă angajamentul față de filosofia japoneză a companiei, care înseamnă „conviețuire și conlucrare pentru binele comun”.

Sloganul „Yes, You Can” – „Da, se poate” captează esența mărcii CANON și este menit a-i inspira pe clienți să valorifice potențialul tehnologiilor în beneficiul lor.

 

4. LEXMARK

CE VĂ OFERIM?
DOCENTRIS este Expert Partner LEXMARK și împreună vă punem la dispoziție cea mai extinsă gamă de multifuncționale A4 laser, alb-negru și color.

CINE E LEXMARK?
LEXMARK INTERNATIONAL este o companie cu focus exclusiv în zona de producție și color, procesare documente în mediul business. În prezent, soluțiile de tipărire LEXMARK sunt utilizate în peste 150 de țări, iar expertiza și competențele dobândite pe verticale de business în funcție de nevoile reale ale clientului fac ca acestea să poată fi replicate pentru toți clienții.

Având un sistem de Helpdesk eficient, LEXMARK se concentrează pe serviciile pe care le oferă împreună cu produsele vândute și serviciile implementate.

 

5. HP

CE VĂ OFERIM?
DOCENTRIS este Partner First Silver HP, gama noastră de produse fiind completată de echipamentele și consumabilele HP: imprimante, multifuncționale inkjet sau laser, alb-negru și color.

CINE E HP?
Compania îşi are rădăcinile în 1939, când doi frați, Dave Packard și William Hewlett, au pus bazele companiei HEWLETT PACKARD. HP are linii de succes în producerea de imprimante, scanere, camere digitale, calculatoare, PDA-uri, servere, stații de lucru, computere pentru uz casnic și pentru întreprinderi mici. Astăzi, HP este o companie care se ocupă nu doar de furnizarea de hardware și software, ci deține și o gamă completă de servicii pentru proiectarea, implementarea și suportul pentru infrastructura informațională. HP este o companie de tehnologie care își desfășoară activitatea în peste 170 de țări din întreaga lume.

 

6. EPSON

CE VĂ OFERIM?

DOCENTRIS vă oferă gama EPSON:
01. ECHIPAMENTE PENTRU ACASĂ ȘI PENTRU BIROURI MICI
— Imprimante și multifuncționale EPSON ink tank system (ITS) similare CISS.
— Gama WorkForce Pro.
— Seria de imprimare WorkForce Pro este dedicată pentru:
Grupuri de lucru mici și mijlocii — imprimante monocrom.
Grupuri de lucru mici și mijlocii — imprimante color.
Gama WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System).

02. IMPRIMANTE ȘI MULTIFUNCȚIONALE LASER.

03. SCANERE.

04. VIDEOPROIECTOARE.

CINE ESTE EPSON?
EPSON a fost întotdeauna înaintea timpului său. Literalmente. Fondată în 1942 ca mica fabrică de ceasuri — DAIWA KOGYO Ltd. (mai târziu SEIKO) — compania a ajuns să furnizeze instrumentele de măsură a timpului la Jocurile Olimpice din 1964 de la Tokyo, înregistrând și imprimând rezultatele atleților.

Acest proces a inspirat crearea imprimantelor, prima fiind lansată în 1968 sub formă de imprimantă electronică (EP). Astfel s-a născut EPSON.

În 1990, EPSON Europe BV a fost înființată în Amsterdam și a devenit sediul european al SEIKO EPSON CORPORATION din Japonia. În prezent, EPSON activează în 94 de țări din întreaga lume, oferind produse bazate pe propria noastră tehnologie piezoelectrică și în același timp, inovând pentru a îmbunătăți viețile clienților EPSON.

 

7. CONTEX

CE VĂ OFERIM?

DOCENTRIS oferă soluții CONTEX pentru workflow de CAD şi GIS prin:

01. SCANNERE MULTIFUNCȚIONALE PREVĂZUTE CU BUILT-IN CONTROLLER.

02. SCANARE CONVENABILĂ, FLEXIBILĂ & COLOR ÎN FORMAT E/A0.

03. 626 DE DOCUMENTE SCANATE PE ORĂ.

04. SCANĂRI PRECISE, CU ABILITĂȚI DE COPIERE ȘI DISTRIBUIRE.

05. SINGURUL WI-FI ENABLED FLATBED LARGE FORMAT SCANNER DE PE PIAȚĂ.

CINE ESTE CONTEX?
CONTEX este liderul în echipamente de scanare și soluții pentru proiecte tehnice de format mare încă din 1923 și vândut în peste 90 de țări. Conform revistei Wide-Format Imaging, în 2014, CONTEX a câștigat premiul întâi pentru cele mai bune produse timp de trei ani la rând în industria de imagistică la scară mare.

Galerie imagini:
Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/14533/2004
CUI: 16750025
Adresă: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 71-73, Bucureşti, sector 1, cod 014142
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide