Gratuit

EDF SRL

Descriere companie:

PRODUSE

  • MAGAZIN ARTICOLE FOTO
  • PHOTOBOOK
  • CADOURI PERSONALIZATE
  • INVITATII
  • DEVELOPARE

Photobook
Albume foto profesionale

Albumul fotocarte (photobook) este cel mai elegant și mai modern mod de prezentare și păstrare a amintirilor, ideal pentru toate evenimentele din viața voastră. Este îmbinarea perfectă între albumul clasic și prelucrarea digitală, este modul potrivit pentru a păstra o amintire de neprețuit pentru voi. Nunta, botezul și toate momentele speciale se vor așterne pe hârtei.

Acum că faci parte din echipa noastră, vom stabili împreună toate detaliile pentru „a povesti” cât mai bine clipele de colecție!

MOMENTE PERFECTE
Invitatii pentru orice ocazie
Ai spus DA si urmeaza sa faci cel mai important pas din viata de cuplu, micutul/micuta ta urmeaza sa fie increstinat/a sau se apropie ziua ta de nastere, de care trebuie neaparat sa stie si prietenii tai….si ca orice eveniment important, organizarea e cheia. Noi, echipa ta, iti impartasim emotia si iti venim in ajutor cu un detaliu indispensabil, INVITATIA.

Fie ea de nunta, botez sau aniversare, rolul ei este important, asa ca pe langa modelele mai sus prezentate, vrem sa te alaturi echipei si sa realizam impreuna invitatia potrivita pentru tine. Vom tine cont de personalitatea ta, de tematica evenimentului, de culoarea preferata, dupa caz, de eroul tau preferat si iti oferim chiar si posibilitatea de a atasa o fotografie.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J10/69/2002
CUI: 14434905
Adresă: Str. Marasti 24 Buzau
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide