Gratuit

EDITURA COMPANIA SRL

Descriere companie:

Compania a fost fondată la 30 septembrie 1998. Proiectul editurii se sprijină pe document, istorie, carte practică și de învățătură. Compania urmărește o abordare în pas cu vremea a documentului (memorii, jurnale, anchete, scrisori, convorbiri) și insistă asupra restituirii textelor cenzurate, uitate sau ignorate. Tipărește creație originală și traduceri, sinteze, eseuri și studii în diverse domenii (istorie, economie, sănătate, artă).
Obiectivitatea informației, claritatea comunicării și noutatea graficii sînt preocupările constante ale acestei edituri mici și care ține să se consacre unei producții de calitate, de tip artizanal, deschise însă spre un public larg. Altfel spus, cele mai bune cărți pentru cît mai mulți cititori.
Literatura română de azi e prezentă în colecția contemporani – o selecție riguroasă de texte memorabile, cu un cert caracter documentar, interesante pentru publicul de azi și de mîine. Mii de pagini de text și imagine i-au fost consacrate Bucureștiului vechi și nou. Editura a repus și va repune în circuit texte literare sau documentare excepționale, avîndu-i ca autori pe Martha Bibescu, Elena Văcărescu, Panait Istrati și Mircea Vulcănescu. Antologiile care adună „cele mai frumoase” poezii ale românilor și cărțile-eveniment (volume cuprinzătoare, cel mai adesea ilustrate, mai ales pe teme românești), editate în afara colecțiilor, precizează interesul pentru valori naționale perene și imagini autentice. Compania oferă, de altfel, și cîteva manuale, moderne și eficiente, de limbă română pentru străini (prin engleză, germană, franceză și italiană), precum și cîteva recente texte-mărturie ale unor străini despre România actuală.
Departamentul Junior propune volume de literatură pentru copii și tineri, suport de antrenament și exerciții în cîteva domenii de studiu (matematică, limbă și literatură română, inițiere în muzică, engleză și franceză…) și pedagogie (consacrată cu precădere învățămîntului preșcolar).

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/9484/1998
CUI: 11082308
Adresă: Str. Maria Hagi Moscu 17 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide