Gratuit

EDITURA ECONOMICA SRL

Descriere companie:

Editura Economică este o editură de prestigiu recunoscut în domeniul ştiinţelor sociale, conform CNATDCU!

Editura Economică este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1993, care şi-a câştigat pas cu pas un loc bine definit şi de mare prestigiu în peisajul editorial românesc. Ea a reusit să-şi apropie un cerc larg de cititori şi un segment din ce în ce mai important pe piaţa cărţii. Răspunzând unor stringente nevoi de informare şi pregătire generală şi de specialitate, Editura Economică a publicat, până în prezent, peste 1000 de lucrări cu profil didactic şi pentru uzul economiştilor. Lucrările editate au stârnit interesul publicului prin bogaţia şi diversitatea informaţiei oferite, valoarea practică şi aplicativă a metodologiilor publicate, abordarea modernă şi sintetică a temelor dezbătute de către autori, precum şi prin spectrul larg şi bogat al dezbaterilor din comunitatea ştiintifico-economică. Fiecare carte din seriile (disciplinele) editurii se remarcă prin:

  • furnizarea de informaţii concise şi accesibile, care nu se fac exponentele nici unui curent economic particular;
  • folosirea a numeroase cazuri exemplificative în susţinerea fiecărui subiect teoretic;
  • ilustrarea grafică deosebită a cunoştinţelor - cheie din fiecare segment de disciplină tratat;
  • furnizarea de studii comparative privind abordarea curentelor de gândire economică la nivel european şi global.

Cărţile apărute sub egida Editurii Economice excelează printr-o aleasă ţinută grafică dublată de o imprimare tipografică la nivelul standardelor calitative cele mai înalte. Grupul nostru editorial a publicat, de-a lungul anilor, traduceri ale unor lucrări economice fundamentale, apărute la prestigioase Case de Edituri din Germania, Marea Britanie, Franţa, Japonia, Canada, Statele Unite şi Austria.

Editura Economică - o editură ce vine întotdeauna în întâmpinarea dorinţelor şi preocupărilor cititorilor avizaţi, un partener indispensabil pentru toţi cei interesaţi de informarea rapida şi completă în domeniul ştiinţei şi practicii economice

Editura Economică dispune, în prezent, de cea mai bogată ofertă de manuale şcolare, cărţi specializate, dicţionare, tratate universitare, manuale şi cărţi de popularizare în domeniul informaticii din ţară.

Editura Economică Preuniversitaria editează manuale pentru liceu şi auxiliare curriculare cu avizul Ministerului Educaţiei Cercetării şi Tineretului.

Editura Economică Distribuţie, componentă a Grupului Editorial „Economica“ este axată pe distribuţia produselor editoriale de profil. Orice comandă sosită prin telefon, fax, poştă, e-mail sau internet se onorează în ţară şi în străinatate în timp record. În România, clientul va onora (ramburs) costul coletului cu produsele editoriale dorite. Pentru străinatate, costul cărţilor expediate se calculează în Euro, la cursul BNR din ziua facturării, la aceasta adăugându-se costul expediţiei poştale par-avion (în Euro). Pentru comenzile mari, Editura Economică Distribuţie are dezvoltat şi sistemul expediţiilor prin curier-rapid, cu maşini având capacitatea de 500-3.000 kg.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/26812/1994
CUI: 6706189
Adresă: Str. Fabrica De Caramida 1 A Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide