Gratuit

EDITURA LVS CREPUSCUL SRL

Descriere companie:

Editura LVS Crepuscul este liderul producatorilor de carte pe piata prahoveana si totodata un exponent al mass-mediei publicitare.

Societate cu capital integral privat, Editura LVS Crepuscul a fost infiintata in 1994.
Datorita managementului competent, in decursul anilor calitatea produselor Editurii LVS Crepuscul a fost imbunatatita continuu, astfel incat la ora actuala firma este furnizorul unor mari companii: Cablul Romanesc, Unilever, TIMKEN, Turnatoria Orion, Ministerul Educatiei si Cercetarii, avand relatii de colaborare cu firme de publicitate de prestigiu: Cogep, Agerpress, Standard Media, Media Plan, Zenith Media.
Editura LVS Crepuscul reprezinta mai mult decat un grup de specialisti, o echipa a carei directie prioritara este satisfacerea exigentelor tuturor clientilor, la cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi, racordandu-se la ritmurile realitatilor romanesti. Prin politica de investitii aplicata, s-au achizitionat echipamente performante, creandu-se astfel o baza moderna ce permite realizarea unei palete largi de produse pe gustul celor mai pretentiosi clienti.
Pornind de la sintagma "Cercetarea alcatuirii lumii este una dintre cele mai marete si mai nobile probleme puse de natura omului" (Galileo Galilei), una dintre prioritatile majore ale Editurii LVS Crepuscul este promovarea cartii stiintifice, care sa se constituie atat ca mijloc de informare viabil cat si ca recunoastere si popularizare a mintilor capabile de performante.

Faptul ca nu avem o traditie care sa ne striveasca, a constituit un avantaj, fiindu-ne astfel mai usor sa pornim de la realitate spre procesul de invatamant. Oferta noastra educationala este in intregime calata pe cerintele pietei din Romania, fapt dovedit atat de punctajele obtinute la evaluarile din fiecare an, pe de o parte, iar pe de alta parte de aprecierea utilizatorilor: educatori si elevi deopotriva.
In numai 4 ani au fost elaborate peste 25 de titluri de manuale alternative si auxiliare, aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, acoperind toate formele de invatamant: prescolar, gimnazial, liceal, invatamant de specialitate, universitar.
La licitatia organizata de MEC privind evaluarea manualelor scolare pentru invatamantul liceal 2002-2003 din patru titluri cu care editura noastra s-a prezentat, trei s-au clasat pe locul I pe tara la disciplinele fizica si chimie.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/2304/1994
CUI: 6212614
Adresă: Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino 23 A Ploiesti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide