Gratuit

EDITURA SIGMA SRL

Descriere companie:

Infiintata in 1990, Editura Sigma, la mai bine de 25 ani de activitate, da proba maturitatii sale. Marturie sta evolutia sa pe piata editoriala romaneasca.

Pornind initial unidirectional, cu o productie de carte centrata pe domeniul matematicii scolare, editura si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare. Centrul de interes a ramas cartea scolara, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare in invatamantul romanesc.

In momentul de fata Editura Sigma editeaza manuale scolare pentru clasele primare, gimnaziu si liceu, precum si cursuri universitare si materiale auxiliare (ghiduri pentru invatatori si profesori, culegeri de exercitii si probleme, antologii de texte literare, caiete de aplicatii la clasa si pentru acasa).

In acest proces, Editura este sustinuta de nume sonore ale invatamantului, specialisti de la catedra sau din cercetare, care si-au unit efortul in echipe de lucru care au de acum notoritate pe piata de carte scolara. Am cautat sa mentinem aceste echipe, pentru a asigura o viziune unitara asupra unui ciclu de invatare (patru ani), precum si pentru a oferi continuitate in aplicarea unei anumite metode de predare si invatare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11175/1991
CUI: 27669
Adresă: Str. General Berthelot 38 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide