Gratuit

EDITURA STATUS SRL

Descriere companie:

De la înfiinţarea sa din anul 1995 Editura Status a avut ca scop editarea unor lucrări care - cu o solidă bază ştiinţifică - să prezinte realităţile societăţii noastre. Ne-am bazat în primul rând pe instituţiile şi atelierele de ştiinţe sociale, dar am avut o activitate comună şi cu comunităţi ştiinţifice care activează în alte domenii: de la matematică la muzică şi la medicină. După zece ani de activitate am avut recunoaşterea activităţii noastre ştiinţifice prin acreditarea de către Consiliului Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS) (cod 172). În activitatea noastră segmentul tot mai important a devenit editarea manualelor, cursurilor şi publicaţiilor universitare.
Problema noastră stringentă este comunicarea cu cititorii noştri, prezentarea şi distribuirea operativă a volumelor apărute. Această pagină WEB a fost înfiinţată cu acest scop.
Puteţi cunoaşte cărţile apărute, dacă vreţi să le cumpăraţi, trimiteţi-ne un e-mail, cu datele dumneavoastră. La fel vă aşteptăm părerile, ideile, întrebările.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/481/1997
CUI: 10001437
Adresă: Piata Majlath Gusztav Karoly 4 Miercurea Ciuc
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
Siculeni, România

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide