Gratuit

EDITURA TECHNO MEDIA SRL

Descriere companie:

Editura Techno Media oferă titluri de carte de specialitate pentru toate nivelurile de pregătire în domenii variate. Autorii lor, cadre universitare, cercetători ştiinţifici, specialişti de prestigiu sunt o garanţie a conţinutului ştiinţific al lucrărilor editate.
Editura este acreditată CNCSIS
Toate activităţile sunt executate în cadrul societăţii (design, tehnoredactare, tipărire). Societatea dispune de infrastructura necesară acestei activităţi (calculatoare, scanere, imprimante, maşini tipografice) precum şi de specialişti.
Încă de la înfiinţare, am început colaborarea în domeniul editorial cu cadre ale Universităţii Lucian Blaga din Sibiu şi cu Editura Teora din Bucureşti. În momentul de faţă ne putem mândri atât cu tehnoredactarea a peste 2.500 titluri cât şi cu tiparul a numeroase cărţi şi reviste, printre beneficiarii operei noastre aflându-se Editura Teora din Bucureşti, Editura Niculescu din Bucureşti, Editura Gryphon din Braşov, Editura Honterus din Sibiu, Editura Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, Editura Universităţii Transilvania din Braşov, Editura Alma Mater din Sibiu, Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Universitatea „1 Decembrie“ din Alba Iulia, Biblioteca ASTRA din Sibiu, Muzeul de Etnografie Universală Franz Binder din Sibiu, Arhivele Statului din Sibiu, Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu, Casa Corpului Didactic din Sibiu, GSCA Carol I din Sibiu, Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal din Sibiu, Primăria din Apoldu de Jos, dar şi numerosi oameni de cultură din Sibiu sau alte localităţi.
Pe linia pe care dorim să o promovăm prin această prezentare, am colaborat la elaborarea de cărţi stiintifice şi cursuri cu numeroase cadre universitare, printre care Lucian Giura, Mihai Racoviţan, Vasile Ciobanu, Sorin Radu, Dan Smarandache, Sultana Avram, Gheorghe Pavelescu, Valeria Soroştinean, Gheorghe Manolache, Silviu Borş, Maria Sass, Vasile Ursan, Anca Sîrghie, Corvin Lupu, Graţian Lupu, Paul-Dănuţ Duţă, Vasile Tabară, Luminiţa Beldean, Sever Purcia, Ilie Crăciun, Nicolae Grigore, Ghiorghe Talau, Victor Boboc, Mihaila Romeo, Coriolan Brad, Dan Chicea.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/906/2002
CUI: 15030840
Adresă: Str. Dimitrie Cantemir 22 Sibiu
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide