Gratuit

ELENA FRANCISC PUBLISHING SRL

Descriere companie:

Sunt multe lucruri care ne deosebesc de masa largă a editorilor de carte. Cel mai important lucru ar fi acela că nu facem cărţi doar pentru a fi citite, ci, mult mai mult, pentru a fi experimentate. Pare un paradox, dar veţi descoperi repede cât de importantă este această nuanţă aparent metaforică. O carte est mai mult decât o înşiruire de cuvinte purtătoare de informaţie. O carte este purtătoarea unei energii anume, a unui nivel de conştiinţă, a unor stări din care s-a născut. Poţi citi o carte din perspective informaţiei, şi atunci nu faci decât să adaugi nişte biţi de informaţie miliardelor pe care, deja, i-ai stocat undeva,sau poţi face un salt calitativ de conştiinţă şi atunci vei percepe mai mult din acea carte.

Nu edităm orice fel de cărţi. Generic vorbind, sunt cărţi de psihologie transpersonală, spiritualitate şi cărţi care explorează arhitectura interioară a conştiinţei umane. Sunt cărţi selectate personal de noi, Horia şi Elena Francisc Ţurcanu, după criterii mai curând intuitive. Sunt cărţi care se potrivesc cu ceea ce facem, cu ceea ce suntem şi destinate acelora pe care-i numim, cu drag, exploratori ai conştiinţei. Ce înseamnă acest lucru? Ce este un „explorator al conştiinţei”? Este un om care percepe în adâncurile sale faptul că „a cunoaşte” este mai mult decât a acumula informaţie, car percepe că adevărata cunoaştere înseamnă experienţă directă, mai ales atunci când acest lucru se referă la trăirea spirituală. Este o imensă diferenţă între a citi despre experienţele spirituale ale altora şi a le înmagazina pe „hard disk”, şi a trăi în mod direct o experienţă de conştiinţă. Pentru noi, aceştia sunt „exploratorii conştiinţei”. Cei care au nevoie de mai mult decât lectura în sine. Şi de aceea, cărţile noastre trebuie privite în contextul mai larg a ceea ce facem.

Unul dintre criteriile fundamentale ale cărţilor noastre este acela că autorii lor nu sunt nişte teoreticieni, ci mai degrabă nişte experimentatori. Nu sunt dintre aceia care scriu cărţi compilând ale cărţi, ci autori care pornesc de la propria lor experienţă, personală. Uriaşi precum Stanislav Grof, Richard Moss, John Welwood, Byron Katie, Ralph Metzner, Dokusho Villalba şi alţii, au în comun experienţa directă şi personală de conştiinţă. Deasemeni cărţile pe care le alegem trebuie să îndeplinească un criteriu pe care noi îl numim „nivel de conştienţă”. Trebuie să se potrivească cu aceste timpuri, extraordinare, de transformare interioară a umanităţii şi cu propriul nostru parcurs personal şi transpersonal de conştiinţă.

Aceia dintre voi care descoperă cărţile noastre, mai devreme sau mai târziu, vor ajunge la experienţa de conştiinţă extinsă şi la a trăi lucrurile despre care citeşte în cărţi. Căci informaţia şi experienţa în sine sunt precum cele două aripi ale unei păsări. Nu poţi zbura dacă nu te sprijini pe ambele aripi. În acelaşi fel, ceea ce suntem şi ceea ce facem are două aripi. Una este editura Elena Francisc, cu cărţile sale, iar cealaltă este aripa experienţială, constituită din workshop-urile noastre în care creem cadrul experienţei de conştiinţă.

Vasăzică totul este despre Conştiinţă şi Conştienţă. Cărţile şi workshop-urile. Informaţia şi experienţa. Pentru noi sunt complementare. Şi dacă sunteţi printre cititorii noi ai cărţilor noastre atunci cu siguranţă aveţi, undeva în interior, sămânţa exploratorului de conştiinţă care, la un moment dat va ajunge la experienţă.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3131/2004
CUI: 16191985
Adresă: Sos. Bucuresti Targoviste 22 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide