Gratuit

EME PROSPER SRL

Descriere companie:

BINE AŢI VENIT!

Motto-ul nostru: ETICHETA VINDE PRODUSUL!

„Eticheta vinde produsul” este o vorbă pe care o ştim parcă de când lumea. De ceva vreme, din ce în ce mai mulţi români încep să înțeleagă că acesta este chiar un principiu de marketing ce merită a fi dezvoltat în scopul atragerii de profit. Asta ne-a motivat şi pe noi să achiziționăm primele utilaje de imprimat etichete autocolante în ideea de a produce etichete personalizate, din rolă în rolă, prin aplicare de folio.

Produsele noastre se remarcă datorită experienţei relevante a firmei în acest domeniu prin calitatea şi profesionalismul cu care sunt elaborate.

DESPRE NOI

1. Etichete autocolante în rolă.
2. Clișee de magneziu.
3. Personalizări folio, timbru sec şi emboss.

Deşi lucrăm în acest domeniu încă din 1993, firma EME PROSPER ființează din 2006.

Atunci, în 1993, am început prin a umbla din poartă în poartă pe la firme, întrebând dacă nu au cumva nevoie de etichete. La vremea aceea, mijloacele de comunicare se limitau la nişte telefoane şi un fax. Deplasările la clienți erau singura alternativă de comunicare prin care aveam să aflăm de nevoile acestora.

Între timp, am achiziționat şi linia tehnologică de realizat clișee de magneziu, din dorinţa de a răspunde cât mai repede oricărei nevoi de imprimare în atelierul propriu, cât şi unei piețe ce nu va renunţa foarte curând la înnobilarea produselor tipografice prin aplicarea de folio, emboss sau timbru sec.

Au apărut apoi telefoanele mobile şi astfel comunicarea cu clienții noștri a devenit mai simplă şi mai comodă.

Azi, când cineva are nevoie de etichete, de clișee de magneziu sau de personalizări pe diferite suporturi, te caută pe net, te găseşte acolo, se convinge că de serviciile tale are el nevoie şi te sună sau îți lansează o comandă sau o cerere de ofertă tot acolo, pe net. Asta așteptăm şi noi de la dumneavoastră, să ne căutați dacă aveți nevoie de serviciile noastre.

 

SERVICII:

Etichetele autoadezive în rolă produse de noi au dimensiunea maximă de 115 x 115 mm. Acestea pot fi cu tăiere dreaptă (în formă de dreptunghi) sau cu tăiere în forme diferite. Imprimarea se face la una, două sau mai multe culori lineare, prin aplicare de folio. Culorile folosite pot fi atât culori metalizate, cât şi culori pigment sau chiar holografice.

Astfel, am realizat etichete cu cod de bare, etichete ornament, etichete informative (cu traducerea datelor de compoziție), pseudoholograme de securitate cu înseriere în șase digiți, cu teiere de distrugere, etichete de băuturi, cosmetice, produse industriale, textile, încălțăminte.

CLIŞEE DE MAGNEZIU
Oferta noastră se adresează tuturor acelora care folosesc utilaje de imprimare la cald pentru realizarea de folio, timbru sec şi emboss. Suntem siguri că toţi aceştia ştiu să aprecieze un clișeu bine făcut sau un folio adecvat scopului propus (poleire). Noi vă propunem folosirea clișeelor din magneziu pe patru grosimi de placă, în funcţie de domeniul de utilizare : 1,5 mm, 3 mm, 5 mm şi 7 mm.

În zona de mesaje — formular de contact — vă rugam să menționați:
— Grosimea de placă dorită.
— La ce îl veți folosi (folio, timbru sec sau emboss).
— Pe ce fel de material veți imprima.
— Datele complete de facturare.
— Persoana de contact (cu telefoane) şi adresa de livrare (dacă diferă de cea de facturare).

După ce primim grafica, în dimineaţa următoare se realizează filmul, iar la ora prânzului va fi gata clișeul pe care îl trimitem în aceeaşi zi printr-un curier, astfel încât a doua zi să ajungă la adresa de livrare. La noi veți mai găsi materialele de lipit clișeul şi folio în diverse culori.

Pentru clienții noștri facem şi debitarea la cotele solicitate.

PERSONALIZĂRI FOLIO, TIMBRU SEC ŞI EMBOSS

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/1828/2006
CUI: 19018858
Adresă: Str. Ghioceilor nr. 1, Dobroești, jud. ILFOV, cod 077085
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide