Gratuit

EURO DESIGN GRUP SRL

Descriere companie:

„YOUR IMAGE IS OUR BUSINESS”

RECLAME LUMINOASE

Reclame luminoase standard:
Iluminatul public după lăsarea întunericului nu îţi asigură suficientă vizibilitate reclamelor de la locația ta, motiv pentru care iluminarea proprie a signalisticii este necesară. Iluminate din interior, reclamele vor prinde viaţă noaptea, ajutând astfel brandul sau mesajul tău să fie văzut.

Realizate din plexiglas sau poliplan, cu laterale din aluminiu, PVC sau poliplan, spate din tablă gofrată de aluminiu, cu structură interioară metalică şi iluminare interioară cu led-uri sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie PVC, autocolantă tipărită sau cutterată, casetele luminoase sunt o soluție de buget cu ajutorul căreia locația ta va fi cu siguranță mai vizibilă.

Reclame luminoase Premium:
Vrei o casetă luminoasă care să pună mai bine în valoare brandul sau mesajul tău? Reclamele luminoase Premium sunt soluția.

Realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant, laterale din bond, spate din tablă gofrată de aluminiu sau PVC, cu structură metalică interioară şi iluminare interioară cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată, sunt o categorie de reclame luminoase care cu siguranță vor ieși în evidenţă.

Reclame luminoase Deluxe:
Categoria Premium nu oferă suficientă strălucire brandului tau? Îţi propunem o gamă superioară, unde ne propunem să-ţi oferim produse de cea mai înaltă calitate şi apariție vizuală cu totul deosebită.

Realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant + plexiglas transparent volumetric, laterale din bond, spate din tablă gofrată de aluminiu sau PVC, structură metalică interioară, iluminare interioară cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată, reclamele din aceasta categorie vor oferi cu siguranță o strălucire aparte locației tale.

Panouri totem publicitare:
Locația nu permite amplasarea pe fațada clădirii a unei reclame, sau vizibilitatea nu e extraordinară…? Nu-i nimic, putem amplasa signalistica „stand alone” de tip totem sau panou publicitar direct pe sol.

Sunt realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant + plexiglas transparent volumetric, laterale bond, spate tablă gofrată de aluminiu sau PVC, structură metalică interioară, iluminare interioară cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorare cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată.

 

FIRME VOLUMETRICE

Firme volumetrice polistiren:
Soluție de buget şi în acelaşi timp cu un impact vizual deosebit, firmele volumetrice din polistiren reprezintă un produs care îmbină cu succes nevoile de volum ale proiectului cu un buget accesibil.

Realizate din polistiren extrudat sau expandat prin debitare numerică (hot wire CNC) şi vopsire profesională în culori liniare, firmele volumetrice din polistiren sunt pretabile atât la interior cât şi la exterior, fiind rezistente la UV, variații de temperatură şi intemperii. Prezintă o rezistenţă scăzută la factori mecanici.

Firme volumetrice PVC:
Firmele volumetrice din PVC diferă de firmele volumetrice din polistiren prin rezistenţa la factorii mecanici superioară a PVC-ului. Al doilea avantaj ar fi acela că se pot realiza forme continue indiferent de dimensiune, în cazul polistirenului fiind condiționate de mărimea plăcii.

Se realizează din PVC (FOREX, KOMATEX) debitat numeric cu adâncimea de până la 20 mm sau cu laterale din bandă PVC pentru grosimi mai mari. Decorarea se face prin vopsire profesională în culori liniare sau cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată. Pot fi folosite atât indoor cât şi outdoor, având o rezistenţă sporita la factori mecanici, intemperii şi UV.

Firme volumetrice luminoase:
Bineînțeles, firmele volumetrice asigură un impact vizual deosebit pe timp de zi, dar pe timp de noapte vizibilitatea lor va fi scăzută dacă nu sunt iluminate. Soluția este iluminarea din interior şi feţe din plexiglas difuzant. Amplasarea lor se poate face atât la interior, cât şi la exterior, fiind construite din materiale rezistente la UV, intemperii, factori mecanici şi chimici.

Sunt realizate din plexiglas difuzant debitat numeric, laterale PVC sau plexiglas, spate PVC, eventual structură metalică interioară, iluminare interioară cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorare cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată.

Litere volumetrice iluminate cu becuri:
Aspectul strălucitor al perioadei interbelice a revenit la modă, iar firmele volumetrice cu becuri la vedere fac parte din acest trend. Datorită formei de iluminare mai specială, cu siguranță vor atrage privirile fluxului pietonal şi rutier.

Sunt realizate din PVC debitat numeric, laterale PVC sau plexi, spate PVC, eventual structură metalică interioară, iluminare exterioară cu becuri led sau halogen „la vedere”. Aceste reclame sunt vopsite sau decorate cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată şi au aplicații atât la interior, cât şi la exterior.

Firme cu tuburi TGS:
Strălucirea oferită de tuburile cu descărcare în gaze spectrale (TGS) nu poate să fie egalată de alte surse de iluminare folosite în construcția reclamelor luminoase, rămânând de aceea una dintre soluțiile constructive de actualitate.

Realizarea se face pe suport PVC sau bond, laterale PVC, eventual structură metalică, iluminare prin tuburi cu descărcare în gaze spectrale termoformate, decorare cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată; tuburile TGS pot fi lăsate „la vedere” sau se poate opta pentru varianta cu feţe din plexiglas.

 

SIGNALISTICĂ, URNE PLEXI

Plăcuțe direcționale:
Fie că direcționează traficul în interiorul unei locaţii sau oferă informații despre servicii ori produse, plăcuțele sunt realizate din plexiglas transparent, PVC sau bond, decorate cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată, cu distanțiere cromate sau de aluminiu.

Ele sunt o modalitate excelentă de a transmite informații în spaţii de amplasare nu foarte generoase şi pot fi amplasate atât la interior, cât şi la exterior, materialele folosite fiind rezistente la factori mecanici şi chimici, UV şi intemperii.

Display iluminat:
Pentru un plus de vizibilitate, îţi recomandăm display-urile din plexiglas de tip PROLIGHT. Realizate din plexiglas transparent gravat, iluminare în cant cu bandă led, rame aluminiu natur sau vopsite electrostatic, decorare cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată, prindere cu distanțiere cromate sau de aluminiu, aceste plăcuțe asigură o vizibilitate sporită şi un impact vizual deosebit.

Sunt produse pretabile atât indoor cât şi outdoor, fiind realizate din materiale rezistente la intemperii, UV, factori chimici şi mecanici.

Display plexiglas:
Produsele şi tiparul prezentat clienților tăi au nevoie de un suport pe măsură pentru o prezentare reușită.
Display-ul suport pentru cărți de vizită, flyere, pliante sau produse este soluția pe care o cauți.

Sunt realizate din plexiglas transparent prin sudură chimică şi termoformare liniară în funcţie de proiect, cu zona de branding pentru afișarea identității vizuale. Dacă transparenţa plexiglas-ului este nepotrivită produsului sau mesajului tău, avem variante de realizare din PVC, bond, PAL sau masă lemnoasă.

Urne plexiglas:
Fie că organizezi o tombolă, un eveniment ce implică taloane de participare sau o strângere de fonduri, o urnă din plexiglas transparent este necesară în buna desfășurare a evenimentului.

Urnele pot fi realizate din plexiglas transparent prin sudură chimică, prevăzute cu balamale translucente, fantă pentru taloane şi sistem de închidere tip yală. Branding-ul se poate realiza pe una sau mai multe laturi, cu folie PVC autocolantă tipărită sau cutterată.

Transparenţa urnelor din plexiglas asigură şi transparenţa evenimentului tău!

 

BRANDING – INSCRIPŢIONĂRI

Inscripționări window graphics:
Vitrinele exterioare pot fi un spațiu ofertant pentru signalistica outdoor, atât prin mărime, cât şi prin amplasare.

Scoate din anonimat vitrina locației tale printr-o inscripționare cu folie PVC tipărită window graphics, cu sau fără laminare, inscripționare ce permite trecerea luminii naturale şi vizibilitate din interior spre exterior.

Window graphics este o folie specializată pentru astfel de inscripționări, concepută pentru aplicații indoor şi outdoor. Prin laminare se poate obține un plus de durabilitate în timp, laminarea oferind atât protecție UV, cât şi la factori mecanici sau chimici.

Inscripționări sablaj:
O soluție elegantă şi în acelaşi timp eficientă de decorare a geamurilor, atât indoor cât şi outdoor, este inscripționarea cu folie PVC cutterată tip sablaj. Aceasta permite trecerea luminii naturale, iar prin opacitatea sa oferă un plus de intimitate interiorului biroului sau sediului tău.

Inscripționările se realizează cu folie PVC autocolantă cutterată, pe 2 calităţi – Standard şi Premium. Folia este concepută pentru aplicații atât la interior cât şi la exterior, rezistentă la UV şi intemperii.

Inscripționări auto:
Poţi obţine publicitate stradală şi tranzit la costuri minime prin inscripționarea autoturismelor şi autoutilitarelor din flota ta. Aflate în mişcare sau staționate, mașinile inscripționate vor transmite mesajul tău către fluxul de participanţi la trafic, fie ei pietoni sau șoferi, pasageri aflați în alte vehicule din proximitate. Un spațiu de afișaj mobil, disponibil şi cu costuri de implementare reduse.

Inscripționarea autoturismelor se va realiza cu folie PVC specializată, tipărită sau cutterată în funcţie de soluția grafică. Folia este rezistentă la UV şi intemperii.

Inscripționări textile:
Inscripționare tricouri, geci, echipamente sportive, echipamente tehnice… pentru ca brandul sau mesajul tău să fie cât mai vizibil.

Personalizările le realizăm prin termotransfer cu folie PVC cutterată / tipărită sau termotransfer serigrafice, în funcţie de tiraj şi soluția grafică. Inscripționările sunt rezistente în timp, atât la spălare, cât şi la factori mecanici sau chimici.

Inscripționări diverse:
Si pentru că ne plac provocările, inscripționăm orice obiect, de la ou la… velier. Prin metode adaptate fiecărui proiect, personalizăm prin inscripționare autoturisme, ambarcațiuni şi chiar avioane.

 

SEPARATOARE PLEXI GHIŞEU

Panou separator plexiglas:
Venind în întâmpinarea necesității de a opri răspândirea noului Coronavirus (Covid 19), am gândit un produs care să ofere protecție punctelor de vânzare.

Separatorul este un ecran de protecție din plexiglas sau PetG transparent ce poate fi amplasat pe tejghea la orice ghișeu, casierie, oficiu, acționând ca un paravan între agentul comercial (vânzător, casier etc.) şi clienți.

Mod de fixare: produsele sunt gândite astfel încât să se autosusțină, iar rigidizarea părții frontale se realizează fie prin termoformarea lateralelor (Tip A), fie prin rigidizarea mecanică oferită de picioarele detașabile şi profilele de prindere (Tip B, Tip C). Pentru a asigura o stabilitate suplimentară (opțională), livrăm odată cu produsul şi colţare de prindere transparente autoadezive, astfel încât fixarea pe mobilier se face neinvaziv şi fără a lăsa urme după îndepărtare.

Dimensiuni: Grosimea ecranelor de protecție standard este de mai puţin de 3 mm, iar dimensiunile sunt calculate având în vedere atât rigidizarea părții frontale, cât şi încadrarea în plăcile din care sunt debitate (pentru optimizarea costurilor). Dimensiunile şi modelele pot varia în funcţie de particularitățile locației dvs.!

Materiale: Ecranele de protecție se pot realiza atât din plexiglas, cât şi din PetG. Recomandăm producția ecranelor de protecție din PetG datorită rezistenţei superioare la șocuri mecanice (nu este la fel de casant ca plexiglasul; se elimină astfel posibilitatea de crăpare sau spargere a produselor în timpul transportului).

De asemenea, în comparație cu plexiglasul, PetG prezintă o toleranţă mai mare la substanțele dezinfectante, având şi agrement alimentar. Claritatea şi rezistenţa la abraziune sunt superioare plexiglasului clasic (PMMA). Este folosit pe scară largă în producția vizierelor de protecție medicale.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/883/2003
CUI: 15151109
Adresă: Str. Radiţei nr. 7, Bucureşti, sector 5
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide