Gratuit

EUROCOM SA

Descriere companie:

Eurocom S.A. este o societate 100% romaneasca, infiintata in anul 1991 in municipiul Galati. Inca de la inceput, activitatea societatii s-a axat pe distributia de echipamente reprografice, iar din anul 1993 Eurocom colaboreaza cu concernul olandez Océ Technologies B.V., devenind distribuitor al echipamentelor Océ in Romania. Obiectul principal de activitate al Océ Technologies B.V. este reproducerea informatiei pe o multitudine de tipuri de suport, oferind solutii complete atat pentru piata sistemelor de format A3/A4 cat si pentru piata sistemelor de format mare (A2, A1, A0 si mai mare) fiind lider mondial in domeniul multiplicarii, scanarii si imprimarii de formate A0. Incepand cu anul 1994 activitatea comerciala si de service a Eurocom s-a extins in orasul Bucuresti prin crearea unui punct de lucru si a unui copy-shop in 1996.

Prin achizitionarea Océ de catre concernul japonez Canon, Eurocom a devenit in 2011 partener acreditat Canon pentru produse si solutii de printare profesionala, Office si Large Format. Pentru anul 2018 Eurocom se bucura de acreditarea Canon Platinum Partner.

Eurocom ofera atat solutii reprografice totale (echipamentele de imprimare / copiere / scanare, consumabilele aferente, software, echipamente de finisare, service, modalitati de finantare, servicii de consultanta si training pentru operatori) cat si solutii aferente intregii durate de viata a documentelor unei companii (scanare, indexare, captura date, arhivare, management de documente si fluxuri de lucru, solutii specializate pentru planuri, desene, planse).

Solutiile sunt proiectate si implementate de un colectiv de consultanti tehnici si de business cu vasta competenta si experienta, pe baza de metodologii dovedite in practica si cu tehnologii de ultima ora.

Solutiile reprografice Canon si Océ isi gasesc o larga utilizare in domenii cum ar fi: arhitectura, publicitate, foto, sistematizare, cadastru, cartografie, GIS, drumuri, poduri, petrol si gaze, transporturi, retele de gaz, retele electrice, retele de apa si canalizare, alte utilitati, proiectare, electronica, mecanica, constructii, precum si pentru nevoile de imprimare specifice mediilor “office” si “corporate”, banking, companiilor de mailing, organizatiilor guvernamentale, tipografiilor, companii de productie publicitara, etc.

Servicii

Eurocom va ofera solutii, si nu doar hardware, care sa satisfaca nevoile organizatiei dumneavoastra. Solutiile noastre se bazeaza pe sistemele de printare Canon si Océ pe care le importam si carora le adauga o serie de servicii – consultanta tehnica pentru proiectarea configuratiei de tipar adecvata pentru dumneavoastra, servicii de mentenanta si reparatii a sistemelor de imprimare, modalitati de finantare adaptate companiei dumneavoastra.

Totodata venim si in intampinarea companiilor care decid sa isi externalizeze procesele de printing oferindu-va servicii de specialitate in centrul nostru de copiere. Completam paleta de servicii oferite cu servicii de managementul documentelor si arhivare dedicate.

SERVICII EUROCOM

  • Servicii profesionale de management al documentelor si arhivare
  • Servicii ale centrului de copiere
  • Service
  • Finantare

Servicii profesionale de management al documentelor si arhivare
Pentru solutiile oferite, Eurocom pune la dispozitia clientilor sai servicii profesionale livrate cu personal de inalta calificare si expertiza in domeniu:
• Analiza proceselor de business – consultanta specializata pe baza de metodologii dovedite privind analiza proceselor si fluxurilor de documente si informatie existente, masura in care acestea servesc obiectivele de business ale companiei (gap analysis), propunerea de variante noi de abordare, procese si fluxuri de lucru optimizate, solutii alternative, evaluare efort si resurse de implementare. Livrare executata de consultanti si arhitecti de solutii Eurocom
• Consultanta tehnica de specialitate – pe toata durata ciclului de vanzare a solutiilor. Consultantii tehnici Eurocom, cat si inginerii de service furnizeaza un transfer de sustinut cunostinte la cerere catre personalul tehnic al clientului pentru asigurarea unui grad ridicat de satisfactie a acestuia
• Instalare si configurare – pentru infrastructura HW si SW aferenta solutiilor oferite. Consultantii sau inginerii Eurocom instaleaza si configureaza solutia in mod optimal, conform cerintelor clientului sau analizei proceselor si fluxurilor de lucru desfasurate in prealabil.
• Implementare – conform metodologiilor uzuale, consultantii Eurocom asigura servicii de implementare profesionala, pe baza planului de proiect, pe durata si cu resursele agreate contractual.
• Servicii de suport solutie (SLA) – pe perioada de garantie si post-garantie (daca este solicitata), consultantii tehnici Eurocom ofera servicii de suport conform parametrilor contractuali (SLA). Pe langa serviciile de SW Support aferente aplicatiilor implementate (actualizari, eliminare bug-uri, rezolvare probleme software aplicativ), Eurocom ofera contra cost servicii de suport al intregii solutii, pe baza de SLA contractat. Toate problemele tehnice aparute vor fi anuntate la call centerul Eurocom unde vor fi inregistrate si dispecerizate catre consultantii tehnici implicati care asigura remedierea lor in perioada de timp agreata
• Training – personalul clientului implicat in implementarea / operarea / administrarea solutiei va putea fi instruit de catre instructorii Eurocom calificati, fie la sediul acestuia, fie la Centrul de Instruire Eurocom. Se vor pune la dispozitie toate materialele si resursele necesare unei instruiri eficiente: manuale, brosuri, prezentari interactive, studii de caz, teste, diplome de absolvire a stagiului de instruire.

Servicii ale centrului de copiere
Studiile arata ca firmele cheltuiesc sume importante de bani pentru realizarea documentelor lor. Una dintre solutiile pentru imbunatatirea profitabilitatii organizatiilor este gasirea de modaliti de reducere a costurilor. Un centru de copiere profesionist este o alternativa pusa la dispozitia companiilor pentru a reduce costurile destinate producerii documentelor.

Cum puteti copia sau imprima documentelele dumneavostra intr-un timp scurt si la o calitate exceptionala? Cum puteti obtine o arhiva eficienta a tuturor originalelor din firma dumneavoastra? Cum puteti finisa documentele dumneavoastra pentru a arata cu adevarat prezentabile?

La toate aceste intrebari centrul nostru de copiere va ofera raspunsul prin paleta de servicii prestate – copiere/ imprimare/ scanare, monocroma si color, pentru toate formatele.

Centrul de copiere Eurocom va ofera servicii profesioniste de:

  • Imprimare
  • Copiere
  • Scanare si arhivare
  • Finisare

Service

Eurocom adauga valoare solutiilor reprografice Canon si Océ distribuite oferind service si suport tehnic clientilor sai la un inalt nivel de calitate, certificat de catre cei doi producatori ai caror partener suntem: Canon INC si Océ Technologies BV.

Calitatea ridicata a serviciilor oferite este garantata de profesionalismul si de experienta echipei noastre tehnice. Inginerii de service participa periodic la sesiunile de training organizate de catre Canon si Océ pentru a-si actualiza cunostintele si a tine pasul cu dezvoltarile tehnologice ale echipamentelor reprografice. Colaborand indeaproape cu companii reprezentand cele mai diverse domenii de activitate, tehnicienii nostri au dobandit o vasta experienta profesionala.

Timpul si productivitatea sunt factori critici ai succesului afacerii dumneavoastra. Suntem in permanenta constienti de asta si, dorind sa va sprijinim in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, va oferim un timp redus de raspuns si de repunere in functiune. Toate costurile implicate de nefunctionarea echipamentului reprografic vor fi astfel minimizate.

Servicii:
Eurocom pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii tehnice:

• instalari de echipamente si integrarea solutiilor in mediul de lucru
• servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service total
• servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service post-garantie
• servicii de mententanta si reparatii la cerere

Instalari de echipamente si intregrarea solutiilor in mediul de lucru:
In prezent echipa tehnica a EUROCOM este instruita si certificata sa poata instala orice echipament reprografic din gama Canon si Océ. Mai mult decat atat, va oferim o integrare functionala a echipamentului dumneavoastra in mediul de lucru avand alaturi suport tehnic si IT din partea celor doi mari producatori.

Servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service total
In baza contractului de service total Eurocom va asigura intretinerea, consumabilele (cu sau fara hartie), piesele de schimb si manopera aferenta inlocuirii acestora. Beneficiarul le va plati sub forma unui tarif lunar unic. Contractul de service total va ofera o multitudine de avantaje – monitorizarea precisa a costurilor aferente operatiunilor de imprimare/ copiere/ scanare, economii de timp si de spatiu ca urmare a furnizarii regulate a consumabilelor, instruirea gratuita a doi operatori, timp de raspuns si depanare garantat, chiar si siguranta totala a realizarii lucrarilor dumneavostra prin preluarea volumelor dumneavostra de lucru in cazul in care, din diverse motive nu a fost posibila depanarea echipamentelor intr-un timp util, necesar respectarii termenelor contractuale.
Suntem constienti de faptul ca unele aplicatii si termene sunt critice pentru afacerea dumneavoastra. De aceea am dezvoltat un serviciu optional de asistenta tehnica permanenta, raspunzand solicitarilor dumneavoastra chiar si 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service post-garantie
Contractul de service post-garantie presupune din partea personalului tehnic Eurocom o vizita lunara pentru operatiuni de intretinere si interventii ori de cate ori este necesar. Acest tip de contract include toate costurile aferente manoperei.

Servicii de mententanta si reparatii la cerere
Companiilor care nu doresc incheierea unui contract cu Eurocom, fie de service total, fie de service post-garantie, le oferim posibilitatea de a ne solicita serviciile de mentenanta si reparatii in cazul aparitiei unui defect.

Finantare
Ca dovada a faptului ca ne gandim in permanenta la nevoile clientilor nostri si dorim sa venim in intampinarea acestora cu cele mai noi si potrivite solutii de pe piata echipamentelor profesionale de imprimare / copiere / scanare, va oferim posibilitatea alegerii variantei de finantare potrivite.
Puteti opta pentru achizitionarea in leasing a echipamentelor Océ astfel incat sa beneficiati de avantajele tehnologiilor de ultima generatie fara sa va imobilizati fondurile. Prin derularea unui parteneriat cu o firma de leasing specializata pentru domeniul IT&C, va oferim finantare pe o perioada intre 1 si 5 ani si dobanzi avantajoase. Oferta este valabila de asemenea si celor care doresc sa devina parteneri Eurocom.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/1812/1991
CUI: 1643888
Adresă: Str. Mr. Iancu Fotea 4 Galati
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide