Gratuit

EUROFOCUS SRL

Descriere companie:

ESTE TOT DESPRE PASSION.
Putem defini agenția noastră în doar câteva cuvinte: pasiune, creativitate, curiozitate și devotament. Fie că avem de-a face cu campanii mici sau mari, ne bucurăm de fiecare provocare care ne iese în cale și acordăm atenție tuturor detaliilor.

Pasiunea ne-a determinat să punem ideile în mișcare și facem asta de zece ani. De asemenea, a fi antreprenori și a înțelege modul în care funcționează afacerea ne-a ajutat să construim relații de încredere cu clienții noștri.

Credem cu adevărat că publicitatea eficientă nu înseamnă doar a avea un concept sau o idee excelentă, ci și a ști cum să o transformi în realitate. Capacitatea de a executa concepte este un punct forte în publicitate și îl avem.

A lucra responsabil și cu pasiune este modul nostru de a face publicitate și cel în care am avut cel mai bun rezultat pentru clienții noștri.

Servicii creative

Design grafic
Aici generăm idei.
Designul grafic este modul în care sunt modelate ideile inteligente. Creativitatea este ghidul acestui departament. Întotdeauna în legătură cu tine și concentrat tot timpul, ajungem să avem materiale vizuale excelente.

Servicii de tipărire
Aici ideile devin vizibile.
În zilele noastre este obligatoriu ca marca dvs. să fie alături de clienții săi în fiecare moment. Este ceea ce facem cel mai bine: luăm o idee proaspătă de brand și o transformăm în tipar sau alte materiale publicitare. În acest fel, brandul dvs. este conectat permanent cu clienții săi.

Obiecte promoționale
Aici brandul tău aduce obiecte în viață.
Mențineți-vă comunicarea de afaceri activă folosind articole promoționale. Importăm direct din Europa și Asia, astfel încât să aveți o gamă largă de produse din care să alegeți. O idee de personalizare inteligentă și un articol ales cu înțelepciune îi vor face pe consumatorii și partenerii să-și amintească de tine.

Soluții personalizate
Aici inovăm pentru tine.
A fi cu un pas înainte concurenți înseamnă a fi special, unic, diferit. Ne creștem în mod constant know-how-ul în publicitate și îl folosim în beneficiul brandului tău. Alege să fii unic, încearcă ceva proaspăt pentru brandul tău și uimește-ți consumatorii.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4506/2007
CUI: 21272520
Adresă: Str. Califarului 34 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide