Gratuit

FIMPLAST IMPEX SRL

Descriere companie:

Compania noastra a luat fiinta in anul 1996, ca o firma romano-italiana, avand ca obiectiv principal productia de ambalaje flexibile. Compania si-a inceput activitatea dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin produse al carui element de referinta sa fie calitatea.
Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze performanta ei in concordanta cu cerintele pietei si clientilor.
Asimilarea intr-un interval scurt de timp de utilaje performante si complexe, la nivelul cererii unei piete exigente, a demonstrat flexibilitatea deosebita a companiei in adaptarea la cerintele pietei. In viitor ne propunem extinderea activitatilor companiei oferind o diversitate de produse noi in domeniul de ambalaje flexibile.

SERVICII

Imprimare flexografica
In cadrul sectiei de imprimare asiguram imprimarea multicolora a foliilor cu latime maxima de pana la 1200 mm, cu posibilitati de imprimare pana la 8 culori. Acest lucru este asigurat de cele doua masini de imprimat Uteco Topaz 808GL si Schiavi Sigma EF 4020 cu ajutorul carora putem asigura un volum de folie imprimata de peste 100t lunar la o inalta calitate.

Laminare
Procesul de laminare asigura o rezistenta marita in timp a ambalajului si o protectie sporita a produsului prin combinarea a 2 sau 3 substraturi de folie in realizarea acestuia. Acest lucru se realizeaza folosind o prima folie transparenta imprimata iar celelalt subtstrat sau substraturi fiind alese in functie de produsul care se ambaleaza.

Confectionare pungi
n functie de necesitatile clientilor putem realiza diferite configuratii de pungi din polipropilena, polietilena cu diferite grosimi ale acestora la dimensiunile specificate.
Acestea se pot realiza cu latimi cuprinse in intervalul 50 - 2000 mm respectiv cu o inaltime cuprinsa in intervalul 150 - 850 mm.

Debitare
Asiguram servicii de debitare si formare role cu diferite latimi si diametre ale acestora.

Pliere
Plierea este un procedeu cu ajutorul caruia se formeaza folia pentru confectionarea pungilor, acesta fiind efectiv pliata de unde si procedeul cu acelasi nume. In functie de cerinte se pot folosi folii imprimate sau nu sau din diferite materiale PP, PE, PET, etc.

Design
In cadrul departamentului design asiguram asistenta in crearea si dezvoltarea de grafica pentru ambalajele dumneavoastra sau adaptarea graficii existenta pentru procesul de imprimare respectiv ambalare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/1510/1996
CUI: 8974048
Adresă: Str. Valeni 141 Ploiesti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide