Gratuit

First Advertising Agency Internațional SRL

Descriere companie:
Anul 2001 marchează începutul First Advertising Agency, o companie specializată în dezvoltarea de soluții de producție publicitară.
De atunci și până acum obiectivul nostru rămâne constant, și anume acela de a  aduce o nouă perspectivă în abordarea proiectelor de producție publicitară, asigurate de o echipă profesionistă.
Preocuparea echipei noastre este să propună soluții creative, să combine tehnologii și astfel să genereze inovatie.

Building Ideas - Producție publicitară

Selectăm materiile prime potrivite, generăm schițe 2D sau 3D, verificăm structura mostrei/prototipului și adăugăm un dram de viu, inedit și wow!
Interesul nostru este să oferim beneficiarilor noștri posibilitatea realizării unei game variate de produse în cel mai scurt timp și la un înalt nivel tehnologic.
Pentru că avem aproape echipa de dezvoltare, soluțiile pe care le propunem sunt implementate cu succes, cu acuratețe și cu eficiență din punct de vedere al costurilor.
Dezvoltăm toate elementele ce țin de:
  • Product packaging
  • POSM din diferite materiale: Pal/MDF, Plexiglas, PVC, carton
  • Semnalistică de interior și exterior (Casete luminoase, Totemuri)
  • Elemente de design publicitar: pliante, flyere, afișe, broșuri, cataloage, bannere, roll-up-uri
Construim o relație de încredere cu fiecare dintre clienții noștri și le oferim mereu disponibilitatea noastră, însoțită de soluții și idei inovative.

Building Image - DTP și grafică

Adăugăm mesaj și culoare, după gust.
Abordăm o poziție creativă, obiectivă și profesională în relația cu clienții noștrii și ne străduim de fiecare dată să atingem obiectivele stabilite.
Paleta noastră de servicii și soluții acoperă întregul spectru publicitar. Realizăm machete pentru tipar digital sau offset: cărți de vizită, flyere, pliante, afișe, broșuri, foi cu antet, bannere, mesh-uri, sisteme Roll Up, deskuri expoziționale și multe altele.

Building Excitement - Proiectare

Printăm, routăm, îndoim, lipim, LED-uim, mecanizăm și apoi prezentăm produsul în fața consumatorului căutând permanent să-i depășim așteptările.
În cadrul acestui departament, transformăm ideile în schițe, schițele în proiecte și proiectele in detalii tehnice finale. Oferim soluții complete, de la design la implementare, consiliere in alegerea materialelor optime și dezvoltarea produselor.
Ne adaptăm cerințelor, avem capacitatea de a gândi soluțiile creative și cunoaștem opțiunile tehnice de producție publicitară.
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1663/2001
CUI: RO13711048
Adresă: Delea Nouă, nr. 36, București
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide