Gratuit

FRESHPRINT GRAPHICS SRL

Descriere companie:

PUNEM TOTUL PE HÂRTIE!
Fără prețuri ascunse, cu seriozitate, oferim cele mai bune servicii de tipar. Știm ce înseamnă apropierea unui deadline şi vom face totul, de fiecare dată, ca să nu-l depășești. Te vom trata cu respect, oferind calitate fiecărei comenzi. Convinge-te de toate acestea contactându-ne chiar acum!

 

PRODUSE

Flyere:
Flyerele sunt produse cu impact major, destinate în special promovării ofertelor şi serviciilor. Te întâmpină pretutindeni şi nu îţi poți dezvolta afacerea fără ele!

Vino la tipografia noastră din Bucureşti şi vei găsi cea mai bună oferta de flyere şi pliante de pe piaţă! Garantat! Tipărirea flyerelor se face în tipografia noastră pe baza machetei primite de la client sau realizată de către noi (contra cost). De asemenea, livrăm comenzi de flyere, pliante şi alte materiale publicitare tipărite pe hârtie / carton în toată ţara.

Start Printing!

Pliante:
Pliantele reprezintă o bună alegere atunci când dorești să-ţi promovezi oferta de servicii în amănunt. Poate fi vorba de un meniu al unui restaurant, de oferta unui salon cosmetic sau pur şi simplu de prezentarea activității pe care o desfășori. Pliantele se deosebesc de flyere / fluturașii publicitari prin faptul că, în cele mai multe situații, au o dimensiune ceva mai mare şi că beneficiază de una sau mai multe împăturiri. Cu siguranță aţi întâlnit pliante simple, cu o singură împăturire, însă cele mai atractive rămân tot cele trifold / triptice, cu două împăturiri (de obicei fiind vorba despre o coală A4 împăturită în trei, rezultând un format închis de DL).

Tipografia FRESHPRINT îţi vine în întâmpinare cu o serie de modele cu un raport preț / calitate excelent, ce te vor ajuta să-ţi dezvolți afacerea. Nu uita nici de oferta imbatabilă de flyere!

Cărţi de vizită:
De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă întâlniți cu un client, partener de afaceri sau vreun cunoscut şi să vă scuzați pentru faptul că nu aveţi cărţi de vizită? De câte ori n-aţi fost nevoit să schimbați datele de contact folosind hârtiuțe de ocazie găsite prin vreun buzunar sau notând pe un colţ de șervețel? Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe, iar acum este mai simplu ca oricând să evitați astfel de momente stânjenitoare!

Mape personalizate:
Mapele personalizate conțin rezultatul activității tale, îţi duc mai departe imaginea şi le lasă o impresie plăcută partenerilor tăi. Contactează tipografia noastră pentru o ofertă deosebită! Nu uita de foile cu antet şi cărţile de vizită. Succes!

Foi cu antet:
Foile cu antet sunt nelipsite oricărei organizații care se respectă. Combinate cu plicuri şi alte produse personalizate pe care ţi le oferim, vor consolida imaginea bună pe care o ai.

Reviste şi broşuri:
Indiferent dacă reprezinți o instituție şi vrei să tipărești o broșură în care să-ţi prezinți activitatea sau dacă dorești punerea pe hârtie a unei reviste periodice, tipografia noastra îţi stă la dispoziţie printr-o serie de oferte imbatabile pentru acest gen de tipar. Deşi suntem specializați pe flyere şi pliante, punem orice pe hârtie! Vino la tipografie şi te vei convinge!

Afișe:
Ideale pentru lipirea în vitrine pentru promoții, pentru anunțarea de evenimente, nelipsite de la sălile de concerte, afișele sunt un produs tipografic cu un impact puternic, pe care vi-l oferim în condiții de calitate deosebită, cu costuri reduse, chiar şi atunci când vorbim de tiraje mici şi medii. Produse la noi în tipografie, afișele pot fi realizate folosind macheta grafică oferită de dvs., iar în cazul în care nu aveţi design pentru afiș, vă stăm la dispoziţie prin departamentul nostru specializat.

Calendare:
Începe anul cu stil. Oferă-le partenerilor tai un calendar personalizat şi imaginea ta va fi la loc de cinste pentru tot anul.

Iată că au căzut filele de calendar (nu, nu este o problemă de prindere), iar toamna se leapădă de ale sale frunze, anunțând un nou sfârşit. Şi, inevitabil, un nou început. Anul nou ce aşteaptă la ușă este un prilej potrivit pentru a consolida relațiile cu partenerii dvs., un calendar personalizat fiind garantul prezenţei organizației pe care o reprezentați în activitatea colaboratorilor.

Tipografia FRESHPRINT, specializată atât pe print digital, cât şi pe tipar offset, vine în sprijinul dvs. printr-o serie de tipuri de calendare, exclusiv personalizate, pe diverse formate, acoperind o gamă largă de tiraje şi modele.

Chiar dacă sunteţi la început şi doriți doar semnalarea organizației printr-un tiraj minim de calendare de buzunar, sau, la polul opus, dacă anii din urmă şi poziţia solidă pe care o ocupați necesită prezenţa prin calendare de birou sau calendare de perete, cu toate finisările posibile, în tipografie ne asigurăm că produsele solicitate vor fi pe măsura așteptărilor dvs.

Cărţi:
Orice carte spune o poveste, transpune gândurile pe hârtie, îndrumă şi cultivă dragostea de frumos şi visare. Indiferent de subiectul abordat, la noi vei găsi partenerul ideal pentru publicarea volumului tău!
— Formate uzuale cărţi: A5, A4, B5.
— Interior: hârtie offset import 70-80g/mp.
— Copertă cărţi: 250g/mp.
— Finisări cărţi disponibile: tăiere la format finit.
— Imprimare alb-negru interior, copertă policromie.
— La cerere, coperta se poate plastifia mat sau lucios, pentru un cost suplimentar.
— Alte finisari disponibile: lăcuire UV parțială (în special în combinaţie cu plastifierea mată).

Rețetare medicale:
Rețetarele sunt tipizate folosite în domeniul medical, indispensabile cabinetelor de profil. La FRESHPRINT oferim personalizarea dorită de dvs. la prețuri avantajoase, rapid şi la o calitate ridicată. Carnetele sunt lipite pe latura scurtă, iar rețetele medicale se desprind cu ușurință. De asemenea, hârtia folosită permite inscripționarea facilă. Opțional, comenzile se pot livra prin curier, iar dacă este necesar, putem realiza layout-ul grafic pe care îl doriți.

Start printing!

Etichete hârtie şi autocolante.

Naproane restaurant şi spălătorie auto.

Vouchere / Gift card.

 

BINE DE ŞTIUT

Cât durează?
Termen tipărire flyere şi pliante:
Într-o lume în continuă mişcare, ai nevoie ca totul să fie gata la timp! Îţi stăm la dispoziţie prin termene rapide de execuție, menite să se încadreze şi în cel mai arzător deadline. La FRESHPRINT îţi tipărim comanda chiar şi în 24 DE ORE!

Termenul general de execuție este de 2-5 zile lucrătoare şi se scurge din momentul preluării comenzii (după verificarea machetei grafice primite de la client) şi achitării avansului; însă există posibilitatea tipăririi în 24 ore, cu costuri considerabil mai ridicate faţă de ofertele standard, în funcţie de formatul şi tirajul comenzii dvs. şi de situaţia comenzilor deja preluate în tipografie.

Pentru materiale care, spre deosebire de flyere, pliante, cărţi de vizită, necesită finisare suplimentară sau diverse etape de prelucrare, termenul de realizare poate fi mai ridicat.

ATENŢIE! Termenul de realizare de 24 ore se aplică exclusiv comenzilor de tipar digital, de unde rezultă şi costul mai ridicat.

IMPORTANT! Termenii de realizare depind de volumul de lucru, precum şi de tipul comenzii, de suportul pe care se realizează lucrarea şi de calitatea machetelor grafice primite de la clienți, toţi acești factori putând influenţa momentul finalizării comenzii. Cu toate că putem face faţă la volume ridicate de flyere sau pliante într-un timp scurt, este necesar să ne contactaţi pentru a conveni termenii de realizare a lucrării.
Vom face totul pentru a veni în ajutorul dvs.!

Utilaje tipografie:
Într-o perioadă în care orice tipografie încearcă să nu-şi închidă porțile sub apăsarea greutăților economice, am reușit să identificăm variante de adaptare la condițiile actuale ale pieței, oferind tipar de calitate, devenind opțiunea cea mai bună atunci când eşti în căutarea unei tipografii din Bucureşti care oferă şi livrare națională.
Iar pentru a putea realiza lucrările dvs. exact aşa cum vi le doriți, folosim o serie de utilaje de producție achiziționate recent:
— Printer digital.
— Mașină offset 4 grupuri.
— Ghilotină.
— Mașină de fălțuit.
— Mașină de biguit.
— Mașină de lipit cu termoclei.

Servicii design tipografie:
— Cerinţe tehnice machete grafice:
În cazul în care aveţi machetele grafice deja realizate, acestea trebuie să indeplinească anumite condiţii tehnice pentru a putea fi imprimate cu succes.

Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate!

— DTP / Tehnoredactare:
Ai de tipărit o lucrare, însă nu ai realizat macheta grafică?
Prin departamentul nostru specializat îţi oferim o gamă largă de servicii DTP, acoperind crearea de machete grafice pentru flyere şi pliante publicitare, cărţi, reviste, broşuri şi mape, asigurandu-ţi, implicit, pregătirea acestor materiale pentru tipar.

Ţinând cont că această activitate este una de creaţie, termenul de realizare se poate întinde până la câteva zile lucrătoare, termenul de tipărire aplicându-se doar din momentul în care avem bunul de tipar pe macheta rezultată.

IMPORTANT! Serviciile de machetare se realizează exclusiv pentru clienţii care comandă tiparul la noi.

Tu vii cu o idee, noi o punem pe hârtie!

— Pregătire tipar:
Ai deja o machetă grafică şi doreşti să o tipăreşti?

Înainte de toate, trebuie să te asiguri că este gata de tipar! Contactează-ne şi-ţi vom spune dacă fişierul tău este optimizat pentru tipar, dacă este într-unul dintre formatele agreate; vom verifica marginile de tăiere, semnele de indoire, tot ce este nevoie pentru ca lucrarea ta să iasă în cele mai bune condiţii.

Comanda ta, gata să vadă lumina tiparului!

Livrare produse tipografie:
De îndată ce produsele tipografice comandate vor fi gata, acestea urmează să intre în posesia dvs. în cel mai scurt timp.

Indiferent că vorbim despre flyere, pliante, reviste, cărţi de vizită sau alte produse realizate în tipografie, ca şi modalitate de transport, acestea pot fi livrate prin partenerii de la Bookurier (atât în Bucureşti, cât şi la nivel național, colaborând cu clienți din toată ţara, contra cost / începând de la doar 10 lei) sau există varianta să le ridicați personal de la noi, care nu presupune costuri suplimentare, aspect în legătură cu care ne putem pune de comun acord telefonic.

De asemenea, în cazul în care aveţi contract cu o companie de curierat, vă stăm la dispoziţie pentru predarea comenzii către aceştia, cât timp pregătiți AWB-ul aferent livrării şi faceţi dovada achitării integrale a comenzii.

De notat că, în general, produsele ajung la clienți în 24 ore de la ridicarea materialelor de către curier, excepţie făcând perioadele foarte aglomerate (Black Friday / sărbători etc.). Nu în ultimul rând, trebuie ţinut cont că în zilele libere oficiale, în care nu se lucrează cu banca, firmele de curierat nu lucrează, aspect ce poate determina un termen ceva mai lung de livrare.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J15/1388/2017
CUI: 38315235
Adresă: Str. Intrarea Nuferilor nr. 16 A, Bl. 2, ap. 22, sat Roșu, com. Chiajna, jud. ILFOV, cod 077042
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide