Gratuit

Fuel SRL

Descriere companie:

Fuel este o companie cu traditie in domeniul productiei publicitare, oferind inca din 2004 servicii de specialitate in domeniul de consultanta, productie si servicii pentru diferite companii atat romanesti cat si straine. Suntem recomandati ca o echipa tanara dar experimentata, care de-a lungul timpul a avut placerea de a lucra si de a colabora cu companii puternice din diferite domenii, unde putem enumera pe CARGUS, BRITISH AMERICAN TABACO, MERCEDEZ-BENZ, LA FESTA, HYUNDAI, EUROPA FM, AGIP si multi altii de asemenea la fel de importanti pentru noi.
Fuel reuseste sa imbine viziunea dvs. cu capacitatiile noastre de productie publicitara, oferindu-va astfel toate formele de publicitate incepand cu agende personalizate, servicii web, standuri expozitionale, colantari auto si continuand cu campanii publicitare, personalizari tricouri sau consultanta publicitara.

Cele mai multe referinte in domeniu le-am primit de la companiile din Bucuresti, acestea ocupand si majoritatea in cadrul portofoliului nostru. Totusi, o promovare locala de productie publicitara Bucuresti a companiei FUEL, nu a insemnat ca ne-am limitat strict la aceasta zona. Oferim de asemenea servicii complete pentru toata tara, avand clienti din Timisoara, Iasi, Constanta, Arad sau Botosani. In cadrul companiei noastre beneficiati de servicii complete, profesioniste, deoarece contribuim prin creare, planificare, promovare, marketing la imaginea firmei dvs, oferindu-va cele mai calitative si inovatoare solutii pentru productie publicitara in Bucuresti cat si in toata tara.

Avantajele si beneficiile productiei publicitare
Serviciile oferite de compania FUEL sunt diverse, suntem specializati pe toate ramurile si nisele din acest domeniu, avand nu numai un serviciu profesionist dar si experienta in productie publicitara. FUEL va ajuta sa gasiti solutii de promovare pentru afacerile voastre. Vom analiza impreuna toate detaliile si factorii ce pot influenta dezvoltarea afacerii dvs. si, bazandu-ne pe experienta noastra, va vom indruma catre cele mai bune solutii de promovare pentru fiecare caz in parte. De asemenea structurile functionale ale companiei FUEL se caracterizeaza prin produse de tipar si print, unde putem enumera flyere, carti de vizita, materiale rigide, mape sau calendare personalizate.
Aditional categoriilor de print, imbratisam si alte metode de promovare precum coffee break, servicii foto si video, corporate identity sau fime luminoase cu litere volumetrice, casete si totem luminos, dar nu ne indepartam nici de serviciile de consultanta in domeniul productiei publicitare care reprezinta un aspect important in demararea eficienta a unei promovari.

Contacteaza specilistii in productie publicitara

Pe langa materialele publicitare pe care vi le putem oferi, echipa FUEL va poate ajuta si cu lansarea si desfasurarea diverselor Campanii de Publicitate in diferite medii. Campanii de publicitate online: campanii Google adwords, Facebook, Yahoo, e-mail marketing, link exchange, parteneriate si contracte cu diverse site-uri etc. De asemenea, va putem ajuta si cu campanii publicitare pentru TV, radio, diverse reviste si presa.

Colantari auto profesionale – Colantari flota
Serviciul de colantari auto profesionale reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Constituie marca, emblema, primele impresii iar calitatea colantarii si imaginii reflecta o imagine calitativa asupra celor care intra in contact cu astfel de metode de promovare. De aceea, cunoastem cat de important este serviciul de colantari auto pentru dvs., echipa noastra fiind pregatita oricand pentru a imbratisa noi cerinte si abordari de design si imprimare pentru vehiculele dvs. Odata ce alegeti compania FUEL pentru abordarea acestui tip de serviciu, beneficati pentru colantari auto profesionale de urmatoarele beneficii:

Colantari totale/partiale, inscritionari simple/complexe, design,tunning (Colantari Artistice).

– Timp de executie: 3-5 zile, machetare Gratuita!
– Pentru colantari auto simple, decorarea se poate executa la sediul beneficiarului.
– In functie de numarul de masini se pot oferi discounturi substantiale.
– Colantarile si inscriptionarile auto executate de noi prezinta garantie intre 1 si 3 ani.
– Beneficiati de asistenta grafica gratuita. Ideile dvs. vor prinde viata cu usurinta.
– Executam atat colantari si inscriptionari auto cu scop publicitar, cat si diverse modele de design sau tunning.
– Executam si montam autocolante pentru orice tip de masina (autoturisme, autoutilitare si camioane).
– NOU!! Putem executa si autocalante de interior!

Colantari auto Bucuresti – Servicii avantajose de colantari auto ieftine
Fie ca doriti sa personalizati o masina intr-un mod unic si aparte, fie ca doriti doar sa inscriptionati numele firmei si cateva informatii, noi va poate ajuta cu idei si solutii excelente intr-un timp record, la calitate ireprosabila. Majoritatea serviciilor pe care le-am furnizat au fost de colantari auto Bucuresti, clienti nostri contribuind de-a lungul timpului la dezvoltarea unui portofoliu numeros pentru compania noastra, unde punem enumera: Cargus, Dionis, Mercedes-Benz, RBC, Olympia, Monte Banato, Casa Magica Design, La Doi Pasi si multi altii. Totusi, aria noastra de activitatea nu se rezuma strict la colantari auto Bucuresti, avand numerosi clienti multumiti de serviciile noastre in toata tara precum Brasov, Constanta sau Iasi.

Majoritatea clientilor care ne abordeaza pentru colantari auto ieftine sunt companii care doresc sa creasca sau sa imbunatateasca imaginea companiei lor prin astfel de servicii, de aceea ne axam pentru furnizarea de servicii STRICT persoanelor juritice atat din Bucuresti cat si din toata tara.

Colantarea autoturismului sau vopsirea vehiculului
O mare parte din clienti nostri abordeaza serviciul de colantari auto profesionale datorita faptului ca este mult mai ieftin in comparatie cu o vopsire totala sau partiala al masinii. Pe de alta parte, aceast sistem ajuta si la protejarea vopselii iar timpul alocat este mult mai rapid decat perioada alocata pentru o vopsire totala al masinii. Avand in vedere problemele cu care majoritatea soferilor le intampina cu vopseaua masinii in special in cadrul oraselor mari precum Bucurestiul, investirea in acest sistem garanteaza protejarea lunga a vopselii si a masinii implicit. Un alt avantaj oferit de sistemul colantarilor auto il constituie modul usor de a modifica sau de a repara eventuale probleme ce tin de imaginea autoturismului.

– Inscriptionarea vehiculelor este una dintre cele mai abordate modalitati de catre clienti si agentiile de publicitate in ideea de a crea o imagine puternica companiilor.
– Montarea autocolantului decupat se poate efectua atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.
– Colantari cu folie neagra lucioasa / mata;
– cu folie alba lucioasa / mata si de diverse culori;
– cu folie 100% transparenta (pentru protectie)
– Colantari auto cu print policromie (orice suprafata)
– integrale cu folie de carbon;
– Colantari elemente de interior; elemente de exterior (oglinzi, praguri, masca).

In general, preturile colantarilor auto variaza in functie de fiecare proiect, de dimensiune, complexitate, volum de munca cat si de alte aspecte tehnice, de aceea, pentru un tarif corect, va rugam sa ne furnizati detalii legate de proectul dvs. iar echipa noastra va va furniza incel mai scurt timp posibil un pret fix si avantajos pentru colantarea autoturismului dvs.

Va stam la dispozitie cu informatii, oferte de pret si cu alte detalii legate de serviciile noastre de colantari auto Bucuresti sau in tara. Echipa noastra va poate oferi servicii profesioniste pentru colantari de flote auto sau individuale cu un timp de executie extrem de avantajos. Nu in ultimul rand, am ales pentru dvs. o materie prima de calitate superioara pentru a ne asigura ca proiectul dvs. va prinde viata intr-un mod profesionist si ca va dura pentru o lunga perioada de timp.

SERVICII TIPAR SI PRINT

  • Flyere si pliante Bucuresti
  • Bloc notes personalizat
  • Carti de vizita
  • Caledare personalizate
  • Pentru birou, perete sau triptice.
  • Mape personalizate
  • Agende personalizate
  • Personalizare cu logo companie, culori, informatii - website, telefon, e-mail, servicii.

Realizam flyere, pliante, fluturasi, postere, afise de calitate superioara la preturi accesibile!

– Orice dimensiune ( 1/3 A4 -10×21 cm; A5; A6; A4; A3; A2 etc.)
– Orice hartie (90g;115g;120g;135g;200g) (mat/lucios/plastifiate/laminate/lacuite)
– Orice model (standard; model z; orice alta forma) (fata-verso)
– Orice cantitate (200-500-1.000-2.000-5.000-10.000-20.000-50.000-100.000 …)
– Livrare in regim de urgenta (Livrare normala: 24-72 ore; Livrare urgenta: 24 ore)

Firme luminoase personalizate – Reclame luminoase
Termenul de firme luminoase are la baza un panou publicitar care poate fi personalizat in functie de preferinte si care iese in evidenta prin lumina generata prin diferite sisteme. Acestea mai sunt cunoscute sub numele de reclame sau panouri luminoase si sunt des intalnite in cadrul magazinelor, hotelurilor sau pensiunilor, farmaciilor, restaurantelor si diferitelor companii. Efectul oferit de aceste reclame luminoase in timpul noptii este unul cat se poate de impunator, oferind un efect aparte in functie de sistemul folosit si care tinde sa atraga atentia trecatorilor.

Cu cat sistemul pentru firme luminoase este mai deosebit cu atat numele sau produsul respectiv va produce un impact mai mare in randul clientilor dvs. Pentru acest tip de promovare, compania FUEL va pune la dispozitie sisteme eficiente de publicitate prin serviciile de litere volumetrice care ofera o imagine profesionista companiei dvs. care pot fi personalizate si pot capata o imagine 3D care va imbunatati dezvoltarea brand-ului dorit. Totodata va mai punem la dispozitie si totem luminos care ofera un rol decorativ important si care ofera un mesaj publicitar impunator, fiind regasit cel mai frecvent in cadrul benzinariilor.

Firme luminoase Bucuresti – Panouri luminoase de calitate
Panoul pentru firme luminoase Bucuresti poate fi iluminat cu becuri fluorescente sau cu benzi de iluminat cu led-uri, acestea putand fi plasate in partea din spate al panoului sau in lateralul acestuia. Unul dintre avantajele unei firme luminoase este intretinerea facila pe care sistemul o detine, sistemele de iluminat putand fi inlocuite cu usurinta iar efectul oferit este unul deosebit.

Compania FUEL a executat din 2004 si pana in prezent o serie de lucrari de firme luminoase cu led pentru clienti din toata tara si in special in piata din Bucuresti, punand accent pe restaurante, hoteluri sau banci. In cadrul paginii noastre veti regasi o parte dintre lucrarile executate de FUEL pentru firmele luminoase. Un alt avantaj pe care sistemul il ofera este rezistenta la conditiile meteo, produsele pentru exterior pe care le producem sunt impermeabile si isi pastreaza claritatea indiferent de conditiile meteorologice.

Serigrafie
Procesul de serigrafie este practic modul de alocare a unui sablon pe un strat, indiferent daca este vorba de tricouri personalizate, postere, autocolante, lemn sau alte materiale. De asemenea termenul mai este folosit in procesul de imprimare in care este folosit un design pe un strat de poliestar sau alt material fin, cu zone albe acoperite cu o substanta impermeabila. Tehnica este folosita pe o gama larga de articole precum ceasuri sau baloane si a fost adaptata si altor categorii precum ceramica.

Echipa FUEL este pregatita pentru a oferi servicii de serigrafie sau tampografie atat pentru Bucuresti cat si pentru restul zonelor. Oferim servicii complete de finisare cu un produs final extrem de calitativ. Inscriptionarea se poate face pentru personalizari a diverselor produse precum pixuri, breloc-uri, brichete, pahare, sepci, tricouri, umbrele atat ca idee de publicitate cat si pentru oferirea de cadouri unei persoane apropiate. Pentru Bucuresti, oferim un termen de executie de pana la 3 zile cu o livrare gratuita, iar pentru restul tarii, in functie de cantitate, procesul poate dura pana la 5 zile. Pentru cantitati mari se pot oferi discount-uri substantiale.

Tampografie vs Serigrafie

Tampografia este destinata imprimarii pe suprafete neregulate, curbate, rotunde. Prin aceasta tehnologie se pot imprima: pixuri, cani, pahare obiecte de mici dimensiuni, calitatea imprimarii fiind de cea mai buna calitate. Se pot obtine linii si detalii foarte fine pana la 0.05 mm. Se pot imprima de la 1 la 3 culori suprapuse dintr-o singura imprimare, numarul de culori in functie de suport fiind nelimitat.

Serigrafia este utilizata pentru materii textile si imprimarii textilelor, sepcilor, umbrelelor, echipamentor de lucru, de protectie, halate, etc.

Se pot imprima 1-6 culori, liniare sau policromie la o calitate de ~70DPI. Perioada de viata a imprimarii serigrafice pe textile este cuprinsa intre 3-24 luni in functie de material si utilizare. Se poate realiza automat sau manual. Serigrafia plana este destinata obiectelor promotionale cu suprafete plane, autocolantelor, cartilor de vizita de lux, alte materiale plane (brichete, desfacatoare, port carduri, mape personalizate, brelocuri, etc.)

Sticle de vin personalizate
Daca sunteti in cautarea unui cadou care sa iasa din tiparele unui cadou obijnuit, puteti face alegerea de a darui o sticla de vin personalizata, indiferent daca achizitia este pentru ocazie speciala sau pentru simplul gand de a oferi un cadou deosebit, compania FUEL va ofera o gama variata de vinuri alese, din game cunoscute oferindu-va astfel diverse preturi pentru acestea.

Cu ajutorul nostru, puteti oferi sticle de vin personalizate cu un design placut, adaugand texte personalizate, embleme sau loguri, poze si imagini elegante. Aveti la dispozitie o gama variata de sticle, in functie de model, dimensiune sau gust, oferindu-va diverse sortimente de vin alb, rose sau rosu dar si sticle de sampanie pentru ocazii deosebite.

SERVICII DISPLAY SI STANDURI
Display carton
Display plexiglass
Masa sampling
Roll up
Sistem spider
Standuri expozitionale
Panouri publicitare
People stopper

Print Materiale Rigide
Compania FUEL va ofera prin forex, de calitate, prin prexic, plexiglas, pvc si banner, totul personalizat in functie de dorintele dvs.Printul pe forex este cel mai usor material din categoria sa, cu o structura celulara inchisa, ideal pentru imprimare digitala si serigrafiere. Suprafata neteda, de un alb stralucitor este protejata cu folie pe una din fete.

De asemenea pentru print forex Bucuresti se efectueaza o livrare in maxim 3 zile si este oferita gratuit in Bucuresti. Pentru comenzile din tara clinetul va percepe taxa de transport.

Avantajele unui print pe materiale rigide:

– putem printa direct pe materialul dorit forex, lemn , gresie , parchet ,caton
– rezistent la actiune mecanica
– recomandat pentru afisaje atat de exterior cat si de interior

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J16/2235/2005
CUI: 18113754
Adresă: Cerat, Dolj
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide