Gratuit

Gemini Star Exim SRL

Descriere companie:

Odorizante auto personalizate.

Experienta noastra de peste 15 ani de productie a odorizantelor auto reprezinta succesul promovarii Dvs. cu odorizante auto personalizate.

Poate cea mai buna metoda de a promova un brand, puterea olfactiva a acestora este de necontestat. Alaturi de un design excelent, care se muleaza pe cele mai diverse forme, si cele mai bine alese combinatii de culori, mirosul acestor produse dau o putere incredibila acestei metode de promovare. Cine poate spune ca nu a trecut pe linga un odorizant auto parfumat, in cele mai des intilnite cazuri, clasicul bradut, fara sa il atinga si sa il miroasa.

O gama larga oferita in cele mai variate forme si arome sunt garantia succesului in promovarea celui mai deosebit produs sau brand. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va convinge.

Prezentare

Acest site va ofera o imagine de ansamblu asupra capacitatilor de creatie si productie ale firmei noastre in domeniul bradutilor parfumati. Bradutii nostri parfumati va vor improspata aerul vreme de peste sase saptamani. Speram ca prin gama de arome si prin liniile de design sa va satisfacem atat simtul estetic cat si preferintele in privinta parfumurilor.
Putem realiza personalizari ale bradutilor, care pot lua aproape orice forma. La comanda se asigura esenta / esentele dorite, ceea ce confera un grad de personalizare ridicat al produselor comandate. Bradutii parfumati reprezinta o forma noua si moderna de promovare cu impact major in dezvoltarea companiei. Folositi-o!
De ce sa alegeti odorizantele auto personalizate ca mijloc de promovare?

Arome deosebite

Cea mai bogata oferta de arome de pe piata de odorizante, arome deosebite produse de firme de prestigiu de peste hotare. Nu numai placute si imbietoare dar si cu o durata mai mare de pastrare.

Forme/dimensiuni diverse

Forme realizate cu ajutorul stantelor (personalizate dupa caz). Ele pot lua forme de la cele mai simple geometrice si pina la absolut orice isi poate imagina clientul nostru.

Culori rezistente si vii

Codurile Pantone® si calitatea cernelurilor serigrafice folosite ofera odorizantelor realizate de noi garantia calitatii si satisfactia celor mai exigenti clienti.

Uleiul volatil de pin

calmeaza sistemul nervos, elibereaza caile respiratorii, decontracteaza musculatura, combate raul de masina

Stiati ca ?

…arabii au inventat in secolul VII alambicul, obtinand pe aceasta cale, din produse aromatice naturale, numeroase uleiuri volatile?

 

Biscuiti pentru pahare

Producem suporti de pahare din carton special absorbant cu grosimea de 1.5 mm care pot fi personalizate pe una sau pe ambele fete cu informatii diferite sau identice in policromie.

Suporturile de pahar pot avea atat forme clasice cat si forme personalizate la cerere.

Suportul de pahar este o modalitate excelenta de a plasa mesaul aproape de perspectivele Dvs. si de a beneficia de expunerea zilnica a marcii.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
nologo
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/26634/1992
CUI: RO2624000
Adresă: Bucuresti,str.T.Demetrescu nr.9,sect.3
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide