Gratuit

GOODSIGN PRODUCTION SRL

Descriere companie:

GoodSign poarta amprenta celor 14 ani de experienta in sign making pe care i-a acumulat Printactiv. Desi avem alt nume, ne tinem aceeasi promisiune – Idei insemnate – care va defini, in continuare, ceea ce facem.

Din 1996 si pana in prezent, GoodSign s-a afirmat ca o companie care dezvolta proiecte integrate de productie publicitara si care a dovedit capacitati excelente de expansiune in domeniile conexe – standuri expozitionale, decoruri de televiziune si amenajari comerciale.

PRODUSE

STANDURI EXPOZITIONALE
Solutii complete pentru standuri
De la concept, proiectare, executie si pana la montaj si amenajare, GoodSign asigura tot suportul necesar pentru proiecte expozitionale integrate.

Sfaturi practice pentru un proiect reusit
Standul expozitional este o investitie in imagine, care merita abordata cu maxima consideratie. Pentru a valorifica la maximum resursele alocate acestui proiect, este important sa respectati cateva principii de baza.

Planificarea evenimentului expozitional
Standul trebuie sa raspunda unor cerinte legate de scopul lui, strategia de comunicare a companiei, mesajele care trebuie transmise etc. De aceea, trebuie sa furnizati producatorului informatii precise despre planul de participare la eveniment.

DECORURI DE TELEVIZIUNE
Realizarea decorurilor de televiziune este legata in mare masura de productia publicitara , motiv pentru care GoodSign a putut aborda cu usurinta acest domeniu. Pentru ca in fata reflectoarelor totul trebuie sa arate perfect, executia decorurilor nu admite niciun compromis. GoodSign respecta aceasta premisa, iar rezultatele vorbesc de la sine.

AMENAJARI DE INTERIOR
Amenajare pereti, tavane si compartimentari
Proiectul de amenajare incepe cu pregatirea spatiului pentru scopul destinat. Aceasta se refera la utilitati si alte functionalitati ce trebuie mascate de viitoarea amenajare. In etapa urmatoare se realizeaza decorul de pereti, tavane si pardoseala, precum si eventuale compartimentari. GoodSign are experienta si logistica necesare gestionarii acestor proiecte, precum si resurse proprii pentru realizarea de pereti din rigips, zugraveli, placari pereti, tavane si pardoseala cu materiale diverse: sticla, lemn, MDF vopsit, corian, plexiglas etc.

Realizare mobilier si sisteme expunere produse
Realizarea de mobilier comercial, receptii primire clienti, birouri sedii firme, cluburi etc. implica folosirea de materiale din cele mai diverse. Goodsign ofera solutii pentru mobilier din MDF vopsit, PAL, sticla, plexiglas, lemn natural, corian, plexiglas, mobilier tapitat, precum si mobilier metalic. De asemnea, GoodSign are o mare experienta in realizarea de sisteme de expunere produse.

Decorarea de design si identitate
Personalitatea spatiului este conturata in final prin elemente de design si de identiatate, realizate printr-o gama foarte larga de solutii. De la vizualuri imprimate highresolution, volumetrii si decoruri de lumina, pana la semnalizare exteriora cu semne luminoase, sablari de vitrine si semne directionale interioare si exterioare

SEMNALISTICA
Display-uri diverse
Dintre materialele de promovare specifice punctelor de vanzare, un loc important il au display-urile. Acestea sunt dispozitive dedicate exclusiv afisajului indoor, realizate din diferite profiluri si accesorizate cu sisteme fiabile de fixare si sustinere. Displayurile se fixeaza de perete sau sunt autoportante, suportul fiind fix sau rotativ (cu motoare de mica viteza sau cu rotire manuala). Acestea pot fi iluminate din interior, cu lumina monocroma sau dinamica policroma. In materie de display-uri, productia publicitara este foarte permisiva, oferind posibilitati multiple de exprimare vizuala.

Semne luminoase
Semnele luminoase sunt produse publicitare ce se remarca prin diversitatea solutiilor si posibilitatilor estetice si functionale. Semnele luminoase pot fi casete, litere volumetrice, display-uri sau prolight, intr-o varietate infinita de forme. Iluminarea se poate face in diferite moduri: cu iluminare clasica, TGS sau LED, cu iluminare directa din spate sau cu iluminare selectiva, cu lumina monocroma sau dinamica policroma, cu efect de halou sau iluminarea fetei. Semnele pot fi din suport rigid (plexiglas, aluminiu) sau flexibil (backlit film, poliplan backlit). Fixarea se face de perete, cu sisteme de ancorare high quality, in consola sau prin autoportare.

Semnalistica de Interior si Exterior
GoodSign proiecteaza, relizeaza, construieste, modifica, remodeleaza, monteaza si intretine o multitudine de produse incadrate in ceea ce se numeste SEMNALISTICA. Diversitatea materialelor si solutiilor tehnice folosite, precum si functionalitatea si designul atat de diferit al produselor finite face din aceasta categorie, cea mai complexa forma de promovare, poate cu exceptia promavarii media. In acest context, am separat produsele, pe cat posibil, in categoriile observate mai sus si mai jos, pastrand in SEMNALISTICA de INTERIOR si EXTERIOR doar acele produse care conduc la ideea de vizual pentru interior si exterior.

Semne directionale
Semnele directionale faciliteaza accesul si ofera repere clare de orientare in spatiu. Uzual, in productia publicitara, semnele directionale de interior sunt incadrate in cateva tipuri: sisteme de fixare de perete, sisteme de ancorare, autoportante si separatoare de spatii de circulatie. În furnizarea de semne direcţionale pentru interior, GoodSign se bazeaza pe produsele distribuite de K-D (vezi pagina K-D ), care presupun o multitudine de sisteme de prindere si ancorare pe cablu si tije, precum si separatoare de spatii cu posibilitati de personalizare (stoppere).

Expozitoare de produs
Expozitoarele de produse au rolul de a sustine comunicarea brandului la interfata cu publicul si de a-i conferi acestuia un avantaj competitiv la punctul de vanzare. Ca si in cazul altor produse publicitare, GoodSign isi propune sa realizeze cu preponderenta lucrari atipice, care impun solutii pe masura. Realizam structuri de expunere interesante si functionale, adaptate la dimensiunile si specificul produsului si al mediului de expunere. De asemenea, tinem cont de faptul ca productia publicitara trebuie sa sustina obiectivele de marketing si respcte exigentele brandului.

Decorari Vehicule
GoodSign are un istoric bogat in lucrul cu foliile autoadezive si a realizat lucrari reprezentative in domeniu. Pana in acest moment, la GoodSign s-au inscriptionat aproape toate tipurile de vehicule: avioane de linie, elicoptere, trenuri, autobuze, tramvaie, barci, autoturisme, autoutilitare, motociclete. Volumul mare de inscriptionari auto, realizat de Printactiv in anii de inceput ai productiei publicitare, a creat pentru GoodSign o experienta semnificativa in domeniul inscriptionarilor auto. GoodSign utilizeaza tehnologie cutter-plotter si print digital high resolution pentru exterior, care asigura un grad superior de performanta al personalizarilor de vehicule. Materialele folosite sunt produse de catre lideri in domeniu (3M, Avery, Oracal), ceea ce ne permite sa asiguram garantii intre 2 si 10 ani, in functie de materialul utilizat si aplicatia careia ii este destinat.

SISTEME DE EXPUNERE
Sisteme K-D
GoodSign va ofera peste 900 de articole K-D, pe care le puteti studia, separat, in catalogul fiecarei game, din cele descrise mai jos.

Cataloagele se pot rasfoi sau descarca, gratuit, pentru a afla informatii exacte despre pret, dimensiuni, finisaje, materiale folosite, rezistenta la solicitari, combinari cu alte produse si ambalare. Avand in vedere varietatea foarte mare de produse, va sfatuim sa ne consultati, pentru alegerea celei mai bune solutii.

FISSO
Elemente de fixare - Sisteme de fixare directa sau prin distantieri, fixe sau demontabile, destinate semnalizarii directionale de interior, personalizarii spatiilor interioare si decorului ambiental.

SIGN
Sisteme de directionare, informare, semnalizare, cu un design inovativ. Dedicate afisajului in spatii comerciale, publice, si nu numai, sistemele din gama SIGN va prezinta o multitudine de variante de prezentare a informatiei, in diverse texturi si combinatii cromatice, acoperind o plaja dimensionala variata si suficienta, devenind astfel alegerea ideala pentru semnalizare.

DIGI
Sisteme afisare vizual - Sisteme demontabile, statice sau dinamice, destinate expunerii indoor sau outdoor a unor elemente vizuale de mari dimensiuni - postere, bannere, steaguri etc.

FLY
Sisteme de suspendare pe cablu si tije - Sisteme de expunere cu un design inovativ si o calitate deosebita a elementelor de prindere, pentru aplicatii in expozitii, show-room-uri, galerii de arta, dar si pentru amenajari de interior.

ZIP
Suporturi pentru materiale tiparite - Sisteme de expunere, fixe sau extensibile, cu montare de perete sau autoportante, destinate distributiei pasive de materiale de comunicare in cadrul evenimentelor, expozitiilor si show-room-urilor.

SHOP
Elemente de prezentare pentru magazine - Gama SHOP ofera elemente avangardiste prin forma, functionalitate si culoare, pentru a crea o personalitate distincta spatiilor in care sunt amplasate, fie ele magazine, showroom-uri sau alte spatii comerciale.

STOPPER
Stalpi directionare/ delimitare - Sisteme de divizare a spatiului si directionare a traficului, intr-o mare varietate a tipurilor de finisari, insotite de accesorii destinate expunerii de materiale de comunicare.

MOBILIER
Desk-uri si Birouri Receptie
Productia publicitara se impleteste armonios cu productia de mobilier in cazul desk-urilor cu aplicatii diverse si a birourilor de receptie, rezultand solutii de implementare pentru cele mai simple sau sofisticate idei de design ale oricarui creativ care abordeaza aceasta latura a amenajarilor de interior. Cele mai diverse materiale folosite, insotite de iluminare clasica sau LED, fac din acest produs un punct de atractie pentru privitori si totodata o carte de vizita pentru detinatori.

Mobilier Casnic
Mobilierul casnic, realizat din PAL, MDF vopsit sau chiar lemn natural, competat cu cele mai noi accesorii si electrocasnice incorporabile de la furnizorii consacrati, este o categorie de mobilier care primeste toata priceperea noastra in crearea de ambiente atat functionale, dar mai ales primitoare, pline de caldura specifica unui camin.

Mobilier Comercial
Mobilierul comercial dedicat sediilor de firma, precum si magazinelor personalizate, constituie o categorie de produse de mare interes pentru clientii nostri, prin asocierea acestiu tip de mobilier cu personalizare specifica productiei publicitare, activitate consacrata a companiei GoodSign.

SERVICII

  • INCHIRIERE
  • DESIGN SI PROIECTARE
  • ROUTARE SI GRAVARE
  • CONSULTANTA SI MANAGEMENT DE PROIECT
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6000/1996
CUI: 8660096
Adresă: Bdul. Basarabia 256 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide