Gratuit

Grafi Print SRL

Descriere companie:

Grafi Print este o tipografie și editură înființată în anul 2007 din dorința de a răspunde cererii tot mai mari de servicii tipografice de înaltă calitate. Am reușit, de-a lungul timpului, să menținem calitatea serviciilor la standarde înalte și totodată să păstrăm un preț decent pentru lucrările realizate. Clienții sunt pentru noi prioritatea zero, motiv pentru care mereu încercăm să finalizăm proiectele în cel mai scurt timp, nefăcând rabat de la calitate.

Partenerii cu care colaborăm sunt printre cei mai buni din domeniu, astfel toată materia prima este de cea mai bună calitate, satisfăcând chiar și și cele mai pretențioase gusturi. Avem un personal bine instruit, care este oricând pregătit să răspundă provocărilor dumneavoastră.

Suntem pregătiți să va ajutăm atât în printarea materialelor grafice pe care dumneavoastră doriți să le printați, cât și în alegerea de soluții grafice care să răspundă cererii dumneavoastră și care să vă ajute să vă identificați mai bine pe piață. Ne dorim ca proiectele pe care le facem împreună să aibă un impact maxim asupra publicului țintă, iar dumneavoastră să obțineți un feedback pozitiv din partea celor cărora va adresați.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: j16/1665/2007
CUI: 22342560
Adresă: Strada Cringului, Nr 7A
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide