Gratuit

GRAFITEC SRL

Descriere companie:

GRAFITEC SRL comercializează mașini și echipamente de prepress noi și second-hand, întreține și repară mașini și echipamente de prepress, comercializează piese de schimb și consumabile pentru mașini și echipamente de prepress.
GRAFITEC SRL reprezintă Eastman KODAK Company în România pentru Graphic Communication și din portofoliul acesteia oferă soluții complete de prepress pentru tipar offset, flexo și letterpress, sisteme computer-to-plate, sisteme de procesare plăci tipografice, flexografice sau letterpress, sisteme probă de culoare, software complet pentru prepress, plăci tipografice cu sau fără developare, consumabile procesare plăci tipografice, flexografice sau letterpress. Totodată GRAFITEC SRL este acreditată să ofere suport tehnic pentru software-ul și echipamentele de prepress Scitex, Creo și Kodak, instalate în România.

Servicii

Diferența este în calitate. Serviciile noastre vă ajută să obțineți tiparul de cea mai bună calitate.

Comercializăm mașini și echipamente de prepress noi și second-hand. Suntem acreditați Eastman Kodak Company să oferim spre vânzare, din portofoliul acesteia, soluții complete de prepress, sisteme computer-to-plate, software prepress, echipamente de procesare plăci tipografice, flexo sau letterpress. Totodată vă oferim spre vânzare mașini și echipamente de prepress second-hand Scitex, Creo sau Kodak.

Întreținem și reparăm mașini și echipamente de prepress. Suntem acreditați Eastman Kodak Company să oferim suport tehnic și instruire la vânzare, instalare, în garanție sau post-garanție pentru software și echipamente de prepress Scitex, Creo, Kodak. Vă putem pune la dispoziție un plan de întreținere pentru ca echipamentele dumneavoastră să producă la nivelul maxim, propus în momentul achiziției, pe întreaga lor durată de viață și asigurăm instruirea operatorilor pentru creșterea productivității.

Comercializăm piese de schimb și consumabile pentru mașini și echipamente de prepress. Pentru toate echipamentele oferite la vânzare sau pentru care oferim suport tehnic, suntem acreditați să punem la dispoziția dumneavoastră piese de schimb și consumabile, în garanție sau post-garanție.

Produse

  • CTP Offset
  • 4up CTP
  • 8up CTP
  • Newspaper CTP
  • SquareSpot
  • Very Large format CTP
  • Procesoare Plăci
  • Workflow
  • Plăci Digitale Offset
  • Soluții Chimice developare
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J05/953/1998
CUI: 11073687
Adresă: Str. Ecaterina Teodoroiu 28 Oradea
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide