Gratuit

GRAPHIS ADVERTISING SRL

Descriere companie:

Cu o experienţă de peste 24 de ani în domeniul publiciţăţii facem faţă oricarei provocari. De la procese de creaţie şi producţie publicitară până la cele mai creative şi eficiente soluţii la noi veţi găsi mereu toate modalitaţile necesare pentru serviciile de publicitate şi promovare. Indiferent că vorbim despre decorarea sediului tău, personalizarea produselor tale sau a maşinii de care te foloseşti pentru afacerea ta, o imagine bine gândită cât şi folosirea unor produse de calitate este esenţială pentru a aduce un plus afacerii tale. Pentru că deţinem utilaje de ultima generaţie pentru producţia publicitară, preţul pe care îl putem oferi este unul competitiv. Astfel rezultatele nu au întarziat să apară, acestea se reflectă prin portofoliu clienţilor cu care am cooperat până în prezent şi prin proiectele pe care le-am creionat de fiecare dată când a venit vorba de o noua colaborare. Pe lângă serviciile de bază puse la dispoziţie de agenţia noastră, vă mai oferim unicitate, alimentată de multă imaginaţie, precizie, punctualitate în ceea ce priveşte deadlineul şi încredere pentru ca proiectul dumneavoastră să atingă targetul şi aşteptările impuse.

Graphis Advertising
Ati intrat pe taramul viselor devenite realitate si al creativitatii! Suntem siguri ca unul dintre serviciile de mai jos va fi exact ce cautati, astfel incat putem avea o colaborare fructuoasa. Daca sunteti gata sa batem palma sau vreti doar sa ne mai adresati cateva intrebari, ne gasiti aici

Servicii oferite
Iţi oferim o gamă largă de servicii: Mobilier Insule Mall, Amenajări magazine, Standuri expoziţionale, Mobilier decorativ, Display-uri rotative, Stative plexiglas, Casete luminoase, Litere volumetrice, Decoruri TV şi teatru, Proiectare arhitectură, Banner-up, Panouri publicitare, Decorări auto, faţade, pereţi cortină, incinte, Printuri policromie, Display cu led, Forme din polistiren, Sisteme de afişare, Fotografie profesională, Wall art, Tablouri canvas, Totemuri, Litere cu becuri, Semnalistică (panouri, litere spaţiale, neon cu gaz special), Studii de identitate grafică, Decoraţiuni de interior şi exterior, Printuri de mari dimensiuni (banner/autocolant policromie).

Mobilier Insule Mall, Amenajări magazine, Standuri expoziţionale, Mobilier decorativ, Display-uri rotative, Stative plexiglas, Casete luminoase, Litere volumetrice, Decoruri TV şi teatru, Proiectare arhitectură, Banner-up, Panouri publicitare, Decorări auto, faţade, pereţi cortină, incinte, Printuri policromie, Display cu led, Forme din polistiren, Sisteme de afişare, Fotografie profesională, Wall art, Tablouri canvas, Totemuri, Litere cu becuri, Semnalistică (panouri, litere spaţiale, neon cu gaz special), Studii de identitate grafică, Decoraţiuni de interior şi exterior, Printuri de mari dimensiuni (banner/autocolant policromie).

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/9222/1995
CUI: 7866749
Adresă: Str. Aviator Iliescu 42 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide