Gratuit

GRAPHTEC DESIGN SRL

Descriere companie:

GRAPHTEC SPUNE DE 23 DE ANI POVEȘTILE EXCELENȚEI BRANDURILOR ROMÂNEȘTI ȘI INTERNAȚIONALE.
CA LIDER AL PIEȚEI DE MOBILIER COMERCIAL ȘI SEMNALISTICĂ DIN ROMÂNIA.

design / proiectare / producție de mobilier comercial și de interior și semnalistică mobilier comercial / semnalistică / POSM / standuri expoziționale și comerciale / display-uri / totemuri / roof tops / mobilier de interior / recepții de companii și hoteliere / baruri / colantări auto / proiecte speciale / produse de serie / produse unicat

SERVICII PERSONALIZATE PENTRU CREAREA MOBILIERULUI COMERCIAL ȘI SEMNALISTICII POTRIVITE FIECĂRUI CLIENT.
Consultanță/proiectare/design/producție/instalare de mobilier comercial și semnalistică. Serviciile noastre customizate exact pe măsura afacerii tale oferă soluții la cele mai deosebite cerințe.

De la prima întâlnire cu clientul, până la instalarea produsului personalizat acordăm atenție fiecărei etape a procesului care pornește de la ideea clientului și se termină cu garanția extinsă pe care o oferim produselor customizate.

Prima etapă a unui proiect este întâlnirea cu clientul care își exprimă complet cerințele. Iar specialiștii noștri evaluează fiecare amănunt și oferă soluții pentru structura, designul, materialele componente, amplasarea, funcționalitatea, exploatarea fiecărui obiect sau ansambluri de obiecte de mobilier sau semnalistică.

CONSULTANȚĂ
Serviciul de consultanță Graphtec se bazează pe experiența și profesionalismul specialiștilor noștri.
Prima etapă a unui proiect este întâlnirea cu clientul care își exprimă complet cerințele. Iar specialiștii noștri evaluează fiecare amănunt și oferă soluții pentru structura, designul, materialele componente, amplasarea, funcționalitatea, exploatarea fiecărui obiect sau ansambluri de obiecte de mobilier sau semnalistică.

DESIGN
Designul adaugă fiecărui proiect Graphtec elemente estetice dar și utile.
Designerii noștri sunt familiarizați cu ultimele tendințe estetice din designul industrial și ambiental.

Dar designul Graphtec nu înseamnă doar orientarea spre frumos, înseamnă și funcționalitate deosebită.
Dintr-o privire orientată către produs, consumatorul înțelege acest fenomen non-verbal, care face produsul 100% vizibil, complet transmisibil și plăcut clientului final al produsului.

INGINERIE
Inginerii Graphtec asigură calitățile tehnice ale procesului de producție.
Inginerii diplomați Graphtec sunt cei care stabilesc perioada de utilizare, structura, componentele, proporțiile, materialele ideale, îmbinările, rezistența etc. produselor.
Structurarea optimă a oricărui proiect Graphtec este sarcina inginerilor noștri specialiști cu experiență vastă în acest domeniu.

GARANȚIE ȘI MENTENANȚĂ
Asigurăm garanție extinsă și întreținere pentru toate produsele Graphtec
Toate produsele Graphtec sunt asigurate prin sistemul de management integrat calitate-mediu securitate și sănătate ocupațională, implementat în cadrul companiei din anul 2008. Perioada de garanție nu este standard ci se definește în funcție de complexitatea proiectului, a metodelor de producție, a materialelor folosite etc. Fiecare produs va avea o perioadă de garanție corectă în raport cu prețul și durata de viață a sa. De asemenea garanția diferă pe subansamblele aceluiași obiect.

Pentru toate proiectele Graphtec realizate și amplasate în locații suntem responsabili prin servicii de garanție și post garanție, indiferent unde s-ar situa ele. Serviciul de intervenție este foarte important pentru noi și este gata oricând să remedieze orice inconvenient.

Serviciul de intervenție în perioada de garanție și / sau post garanție este asigurat permanent de o echipă complexă formată din director de producție, șef de producție, inginer-proiectant , inginer-coordonator, reprezentant vânzări, șef-operator utilaje și responsabili ai departamentelor anexe care analizează situația produsului în cauză, stabilesc cu maximă operativitate lista de materiale și data de intervenție, care este de regulă de minimum 24 ore - maximum 48 ore, în funcție de gravitatea situației.

Cele mai rapide intervenții, chiar în câteva ore de la sesizare, sunt cele generate de situațiile de risc major cauzate de vântul puternic, calamitățile naturale sau de intervenția persoanelor neautorizate asupra produsului.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/1209/1998
CUI: 10440165
Adresă: Bdul. Aurel Vlaicu 125 Constanta
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide