Gratuit

HENN GROUP POLIGRAF SRL

Descriere companie:

Compania HENN GROUP Poligraf SRL a fost fondată în anul 2005 și este continuatoarea firmei BRÜDER HENN în România. În 1925 compania BRÜDER HENN a fost fondată de către fraţii Emil şi Max Henn în Austria, ea reprezentând producători de maşini tipografice precum Faber & Schleicher, ROLAND OFFSET (mai târziu devenită MAN-Roland) şi König & Bauer (KBA).

Redeschisă în 1950 după al doilea război mondial, ea este preluată de către generaţiile următoare (Peter, Dieter şi Rainer Henn, iar apoi de către Wolfgang, Matthias şi Roland Henn) iar aria de activităţi comerciale se extinde în toate fostele ţări comuniste din Europa Centrală şi de Est.

În anul 2000 fuzionează cu MAN-Roland Druckmaschinen AG. În anul 2004 fostul responsabil cu activităţile de service ale companiei Brüder Henn (şi din 1982 coordonator al activităţilor din Republica Populară Chineză), Dl. Matthias Henn a deschis o nouă firmă HENN GROUP, în țări din Europa Centrală şi de Est printre care şi firma cu sediul în România.

Compania HENN GROUP Poligraf SRL comercializează o gamă variată de echipamente destinate industriei tipografice: sisteme computer-to-plate termice și violet, echipamente digitale de tipar în coală, echipamente digitale de tipar în rolă, imprimante digitale de format mare, mașini offset de tipar în coală cu tipar pe o față, mașini offset de tipar în coală cu tipar simultan pe ambele fețe, mașini de tipar ziare, mașini de fălțuit, ghilotine, linii de broșat, mașini de ștanțat-embosat-pus folio la cald și hologramă, mașini de lipit cutii, mașini de cașerat, mașini de lipit ferestre la ambalaje, utilaje de prelucrare a cartonului, mașini de serigrafiat, mașini de lăcuit UV, mașini de laminat la cald, mașini de cusut cu sârmă, mașini de cusut cu ață, mașini de confecționat pungi de hârtie, etc. Echipamentele aparțin unor producători recunoscuți în industria tipografică.

Echipamente

  • Echipamente de pre-press
  • Echipamente de tipar digital în coală
  • Echipamente de tipar digital în rolă
  • Maşini de tipar offset în coală
  • Maşini de tipar offset în rolă
  • Echipamente de finisare
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4740/2005
CUI: 17344521
Adresă: Str. Surorilor 97 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide