Gratuit

HOUSECRAFTS SRL

Descriere companie:

“Transformăm ideile în realitate”
La Craft Zone, obiectele ies din anonimat cu un plus de creativitate. Ai nevoie de un cadou “altfel”? Ai ajuns la locul potrivit!

Aşa cum fiecare om este unic, fiecare obiect semnificativ din viaţa noastră trebuie să fie unic. Din dorinţa de a crea lucruri ieşite din tipare, a luat naştere Craft Zone. Aici, tehnologia este pusă în slujba creativităţii.

Orice obiect se transformă în unicat, prin personalizarea cu gravură laser sau sculptură în lemn, folosind un design inspirat, creat de specialiştii noştri. Punem pasiune în tot ce facem şi, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie, lucrurile care ies din atelierul nostru sunt cu adevărat speciale. Ca şi tine, apreciem lucrurile durabile, de aceea vei remarca, pe lângă de promptitudine în livrare, calitatea obiectelor produse în atelierul Craft Zone. Te aşteptăm să te convingi!

SERVICIILE NOASTRE

Gravura Laser
Momentele speciale merită să fie “marcate” în memorie. Câteva cuvinte importante gravate pe un stilou sau o agendă din piele, un set de pahare pe care ai gravat o urare pentru cuplul proaspăt căsătorit, o ramă foto din lemn cu dedicaţie, o cupă gravată pentru campionatul de fotbal al echipei tale… Doar imaginaţia este limita!

Creaţiile din atelierul nostru se bazează pe tehnologia laser. Echipamentul de înaltă tehnologie are o precizie excelentă şi reuşim astfel să creăm obiecte de fineţe, de mici sau mari dimensiuni – graţie mesei de lucru cu dimensiuni generoase (1200mm x 900mm x 100mm). Suportul poate fi din plastic, metal, porţelan, marmură, alamă, cristal,sticlă și multe alte materiale.

Sculptura Lemn
Lemnul sculptat are un farmec aparte şi orice obiect astfel personalizat este înnobilat. Dincolo de frumuseţea clasică specifică, sculptura în lemn este durabilă şi trece cu brio testul timpului.

Tehnologia de ultimă oră din atelierul Craft Zone ne ajută să creăm o multitudine de modele şi tipare creative. (Aproape) orice îţi poţi imagina, noi transformăm în realitate. Masa de lucru are o dimensiune de 2500mm x 1300mm x 150 mm, astfel încât putem crea şi obiecte de mari dimensiuni.

Categorii de produse

  • Decoratiuni
  • Cadouri
  • Evenimente
  • Centenar
Galerie imagini:
Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/128/2015
CUI: 33991759
Adresă: Str. Mircea Eliade 28 Cluj Napoca
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide