Gratuit

HUMANITAS SA

Descriere companie:

Grupul Humanitas

Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de douăzeci de ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneşte firme independente juridic, însă având evidente legături între ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Societatea de difuzare Librăriile Humanitas.

Împreună, Humanitas și Humanitas Fiction au publicat peste 6000 de titluri.

Editura Humanitas

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Peste 300 de titluri pe an apar în zecile de colecţii şi serii de autor ale editurii, al cărei portofoliu cuprinde numele celor mai importanţi autori clasici, moderni şi contemporani.

Editura Humanitas Fiction

Editura Humanitas Fiction, iniţial un departament al Editurii Humanitas, a devenit o companie de sine stătătoare în august 2007 şi este dedicată literaturii străine. Humanitas Fiction a pornit la drum cu portofoliul bogat al colecției „Raftul Denisei“– prima şi singura colecţie personalizată din România, coordonată de Denisa Comănescu, o colecţie de literatură modernă şi contemporană –, la care s-au adăugat, de-a lungul anilor, peste zece serii de autor.

Librăriile Humanitas

Librăriile Humanitas S.A. a fost înfiinţată ca societate juridică de sine stătătoare în 1993, iar în prezent dispune de o reţea de 16 librării în toată ţara care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, alături de audiobook-uri, muzică, filme.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4762/1994
CUI: 363367
Adresă: Piata Presei Libere 1 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide