Gratuit

IDEEA L PROJECT IMPACT SRL

Descriere companie:

EXPOPRINT MEDIA — SISTEME DE EXPUNERE ŞI AFIŞARE PROFESIONALE PENTRU PUBLICITATE INDOOR ŞI OUTDOOR

eXpoPrint Media este locul în care vei descoperi o gamă variată de sisteme de expunere şi afişare profesionale utilizate de cele mai mari companii din România şi din capitală. Aici vei găsi de la steaguri velă, materiale publicitare personalizate pentru propriul brand, sisteme Pop-up Spider sau Textil până la standuri textile şi alte produse de amenajare a spațiilor expoziționale în cadrul târgurilor, showroom-urilor sau spațiilor comerciale, precum diferite modele de totem textil şi carton, casete luminoase cu print textil cu LED, Counter Desk, mese sampling, bannere Roll-up, standuri de broșuri, suporturi plexiglas, rame şi panouri click sau stâlpi de ghidare.

Pentru cei ce caută produse Premium pentru amenajarea POSM în magazine sau showroom-uri, oferim cea mai nouă tehnologie care îmbină designul deosebit cu materialul ultra-ușor şi rezistent, la un preț competitiv.

Dispunem de o experiență de peste 15 ani în care am arătat că publicitatea indoor şi outdoor se poate face la un nivel profesional fără costuri ridicate, comparativ cu reclama la TV sau radio.

eXpoPrint Media este producător şi importator direct de produse publicitare, deci îți garantăm cea mai bună calitate precum şi unele dintre cele mai bune oferte aflate pe piață. Livrăm personal în București şi prin curier rapid în împrejurimile capitalei şi în România, astfel încât clientul nostru să se poată bucura de succesul campaniei publicitare şi totodată să ne asigurăm că serviciile noastre sunt pe măsura așteptărilor tale.

Știm că proiectarea sistemelor de expunere şi pregătirea echipei pentru următorul târg, expoziție, show comercial sau alt eveniment mare poate fi obositoare şi copleșitoare. Din acest motiv, eXpoPrint Media este aici pentru a te asigura că totul va fi bine!

 

SISTEME DE EXPUNERE ŞI AFIŞARE

Ai nevoie de un sistem de expunere şi afişare care să transmită publicului țintă mesaje publicitare outdoor şi indoor într-un mod eficient? În acest caz îți vor fi de mare folos produsele eXpoPrint Media care te ajută prin sistemul lor de montare şi demontare rapidă de tip Pop-up.

Indiferent de necesitățile companiei tale, îți punem la dispoziție o gamă largă de produse profesionale pentru publicitate începând de la steaguri, Pop-up Spider sau Textil, standuri textile, totemuri textile şi din carton, Counter Desk expozițional, mese sampling, bannere Roll-up, standuri de broșuri, suporturi plexiglas, rame şi panouri click, stâlpi de ghidare, cuburi modulare sau podea modulară şi accesorii pentru acestea, toate putând fi personalizate în funcție de necesitățile tale!

Sistemele de expunere şi afişare eXpoPrint Media sunt ideale pentru a-ți promova compania, produsul, serviciul sau mesajul publicitar în cadrul expozițiilor comerciale, târgurilor, evenimentelor promoționale, lansărilor de produse şi în multe alte situații.

Totodată, eXpoPrint Media îți poate pune la dispoziție fundalul pentru speakeri la congrese sau conferințe de presă, seminarii, nopți de gală şi premiere sau alte evenimente sociale.
Fiecare sistem de expunere şi afişare este ușor de configurat de un număr mic de persoane în doar câteva minute, ceea ce îți permite să te concentrezi asupra organizării altor obiective la fel de importante, pentru a putea avea succesul mult așteptat.

De asemenea, fiecare dintre sistemele de expunere şi afişare sunt ușor de transportat şi beneficiezi de genți speciale pentru transport de tip troller sau huse special produse pentru un grad de mobilitate cât mai ridicat.

STEAGURI VELĂ PUBLICITARE PERSONALIZATE
Atunci când dorești ca business-ul tău să transmită mesaje în mod eficient către clienți, eXpoPrint Media îți pune la dispoziție o gamă largă de materiale pentru publicitate outdoor. Afișează steaguri velă pentru atragerea atenției clienților şi stârnește interesul prin produsele noastre garantate calitativ. Descoperă gama noastră de steaguri publicitare de tip lacrimă, pană, dreptunghiular şi stegulețe de birou.

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru promovarea afacerii tale, iar la achiziția de steaguri velă şi alte materiale pentru publicitate outdoor de la eXpoPrint Media, beneficiezi de următoarele avantaje:

✓ Comenzile de steaguri publicitare sunt executate rapid;
✓ Oferim o gamă variată de steaguri publicitare Premium;
✓ Te ajutăm să alegi materiale publicitare potrivite nevoilor tale;
✓ Producem steaguri velă fabricate din materiale textile de calitate şi cadre de aluminiu rezistente şi ușoare;
✓ Îți punem la dispoziție steaguri personalizate executate la dimensiunile specificate de tine;
✓ Beneficiezi de steaguri personalizate în culori vii cu print textil şi de o înaltă calitate fotografică;
✓ Steagurile velă au o rezistență crescută la umezeală şi alte condiții atmosferice;
✓ Oferim preţuri competitive, la cel mai bun raport calitate-preț.

Structura steagurilor velă este fabricată din polimer durabil, iar materialul textil este printat UV pentru a-ți pune la dispoziție cele mai bune steaguri personalizate.

Când cumperi steaguri velă de la eXpoPrint Media, beneficiezi de dublu print Premium. Imprimarea materialelor textile se face pe o singură față, iar pe verso se vede în oglindă.

Poți utiliza steaguri velă atât pentru publicitate outdoor, cât şi indoor. Acestea îți permit transmiterea unui mesaj clar şi eficient, utilizându-le pentru publicitate outdoor în spații precum: instituții, sedii de companii, terase, baruri şi restaurante, parcuri, concerte, festivaluri, evenimente sportive, pe plajă sau semnalizarea atracțiilor turistice pe litoral, pe pârtie sau în zonele montane pentru semnalizarea locațiilor pentru atragerea turiștilor, precum şi pentru alte evenimente desfășurate în exterior.

Totodată, odată cu steagurile personalizate, îți promovezi afacerea prin publicitate indoor în spații interioare, cum ar fi: şcoli, licee, showroom-uri, mall-uri, conferințe, expoziții interioare, decorare de magazine, cortine, draperii, standuri expoziționale şi alte evenimente desfășurate în interior.

Promovarea companiei sau a identității instituției prin mesajul tău afișat cu ajutorul steagurilor velă poate fi permanentă, acestea fiind o modalitate versatilă de comunicare. Se montează ușor în doar câteva minute, fără unelte suplimentare, printr-un sistem plug-in şi sistem telescopic.

Alege să ieși în evidență cu materiale promoționale precum steaguri velă, concepute din materiale de calitate, grafică de impact în combinație cu efectul creat de vânt pentru o imagine puternică.

Steagurile velă oferă spațiu generos pentru mesaje text, imagini, logo-ul brandului tău sau chiar toate cele trei combinate, pentru a atrage cu ușurință publicul ţintă.

Îți punem la dispoziție steaguri velă în diferite forme, disponibile atât în format orizontal, cât şi vertical, pentru a-ți pune la dispoziție mai multe variante de personalizare.

Cumpără acum steagurile velă de la noi şi poți beneficia de consultanță în alegerea unui design, montaj, precum şi alte servicii gratuite sau la cerere.

eXpoPrint Media colaborează activ în promovarea imaginii afacerilor prin sisteme de expunere şi afişare, publicitate outdoor şi indoor în București, Constanţa, Iași, Cluj, Timișoara şi alte mari orașe din România. Livrăm în toată țara prin curier rapid! Profită de cel mai bun raport calitate-preț!

 

CASETE LUMINOASE TEXTILE
Casetele luminoasele cu print textil şi tălpi de susținere sunt o soluție inteligentă de promovare în prezent şi sunt ideale pentru firmele care doresc produse publicitare de dimensiuni medii, fără îmbinări vizibile, care nu se șifonează şi nu fac cute şi care pot oferi un impact vizual puternic prin culori vii şi intense. Mai mult decât atât, în situația în care se dorește schimbarea campaniei de publicitate, grafica materialului textil poate fi schimbată chiar şi de către personalul necalificat.

AVANTAJELE CASETEI LUMINOASE LED:
✓ Produs publicitar de dimensiuni medii;
✓ Fără îmbinări vizibile;
✓ Profilul casetei permite montarea a două printuri cu dublă față (față-verso);
✓ Fără reflexii de lumină;
✓ Fixare perfectă, nu se șifonează, fără îmbinări vizibile şi cute;
✓ Iluminare LED economică şi costuri mult reduse comparativ cu iluminatul cu neon;
✓ Impact vizual puternic prin culori vii şi intense;
✓ Schimbarea ulterioară a printurilor este extrem de facilă;
✓ Montaj facil, în 5 minute, fără imbus, chei sau alte unelte;
✓ Nu este nevoie de cunoștințe tehnice pentru montare;
✓ Sistemul achiziționat poate fi reutilizat ori de câte ori dorești.

DESIGNUL CASETELOR LUMINOASE
Noile modele de casete luminoase au un profil slim cu cadru de aluminiu, fiind susținute pe tălpi de susținere ce oferă o stabilitate foarte bună a sistemului de expunere, dar şi o uniformitate completă a luminii, fără a suprima intensitatea ledurilor, asigurând un unghi de reflexie potrivit al modulului de LED fără pete, umbre sau alte imperfecțiuni.

Modelele de casete luminoase au o carcasă care asigură o optimă răcire a ledurilor, evitând supraîncălzirea acestora şi contribuind la o durată mai mare de viaţă.

Modelul standard este de 1 x 2 m, dar la comandă pot fi confecționate şi la alte dimensiuni.

Prin aceste modele de casete luminoase cu profil slim, eXpoPrint Media introduce noi modele moderne care oferă companiilor de pe piața din România posibilitatea să desfășoare campanii publicitare cu un aspect superior, Premium.

— Personalizare casete: Printarea se face pe fața materialului textil imprimat prin sublimare pe pânză baculit Premium. Bannerul este prevăzut cu cheder siliconic pentru tensionare perfectă şi instalare rapidă.

— Montare şi instalare: Casetele luminoase LED pot fi instalate cu mare ușurință pe podea cu ajutorul tălpilor reglabile (freestanding) sau pot fi fixate pe perete. Întregul proces de montare este foarte rapid, în doar 5 minute, fără să fie necesare imbusuri, chei speciale sau alte unelte.

— Bonus: La achiziția de casete luminoase textile este inclusă şi o geantă de transport pentru protecție suplimentară, precum şi instrucțiunile de montare.

Achiziționează casete luminoase LED din material ECO textil la cel mai bun raport calitate-preț din România! Încearcă şi tu noile casete de la eXpoPrint Media pentru o imagine pe care toată lumea o va ține minte!

 

POP-UP SPIDER MAGNETIC

CE ESTE UN BANNER POP-UP SPIDER?
Acest tip de sistem de expunere şi afişare îmbunătățește calitatea unui stand expozițional, şi de unde îi vine numele, acesta se montează ușor, trăgând de ramele pliabile, care se vor transforma în câteva secunde, ca un „Pop-up”, într-o promovare incredibilă a afacerii tale. Acesta se configurează rapid şi se utilizează cu succes la nenumărate evenimente sau în diverse alte locuri special amenajate pentru promoții de produse sau servicii în spații precum:
✓ cabine de spectacole comerciale;
✓ expoziții şi târguri;
✓ conferințe de presă;
✓ mari deschideri şi evenimente;
✓ fundaluri pentru nunți, botezuri sau alte aniversări.

Bannerele Pop-Up Spider reprezintă standardul industriei pentru târguri şi expoziții. Acestea sunt o opțiune foarte populară pentru că sunt portabile, foarte ușor de configurat şi îți oferă o acoperire maximă a fundalului.

eXpoPrint Media îți oferă o gamă largă de stiluri şi modele Pop-Up Spider, personalizate în funcție de necesitățile tale şi care au drept scop atragerea atenției şi transmiterea mesajului potrivit. Cel mai bine vândut model este Pop-up Spider Curbat Personalizat 2 x 3, dar oferim şi modele de dimensiuni mai mici, pentru spații reduse, cum ar fi cele de 1 x 3 sau modele mai mari, unde spațiul de expunere este mai mare, cum ar fi 3 x 3 sau 4 x 3. De asemenea, oferim modele Business Premium de o calitate foarte ridicată, Pop-up Spider Tower, care sunt ideale pentru amplasarea în mijlocul mulțimii pe culoarele de trecere sau chiar în colțurile spațiilor expoziționale.

Dacă dorești un stand expozițional Premium, îți recomandăm modelul Pop-up Mark Bric în variantele SnapUp Curb 1 x 3, 2 x 3, 3 x 3 şi 3 x 4, care îți vor asigura un impact vizual deosebit.

Bannerele Pop-up Spider produse de noi sunt livrate împreună cu lămpi LED şi alte accesorii, ceea ce îți va asigura iluminarea la costuri reduse pentru târguri, expoziții şi alte evenimente.

Lămpile LED includ cablul de alimentare lung de 3 m şi un adaptor pentru structura de Pop-up Spider, ceea ce va reduce numărul de prize necesare în timpul evenimentelor.

Versatilitatea sistemelor de expunere Pop-up Spider Banner le face ideale pentru montaj rapid şi ușor, dar şi pentru demontare şi transport. Acestea sunt transportate cu ușurință într-o geantă troller, care încape în partea din spate a oricărei mașini.

Bannerul Pop-up Spider este una dintre cele mai bune modalități de expunere şi afişare din cadrul unui stand expozițional şi sunt ideale pentru sezoanele cu multe târguri. Pop-up Spider este un sistem de afişare ușor portabil. Acesta poate fi transportat chiar şi de către o singură persoană cu ajutorul genții troller cu patru roți. Sistemul Pop-up Spider este modular şi nu necesită o echipă pentru a fi montat. O singură persoană montează un Pop-up Spider în aproximativ 5-10 minute, ceea ce îţi permite să fii gata înaintea competitorilor tăi, fără niciun fel de instrument sau pregătire specială şi îți permite să îți concentrezi atenția către alte aspecte importante ale expoziției.

Montajul unui Pop-up Spider este extrem de ușor. Structura se ridică în sus cu uşurinţă şi este susținută de niște bare pentru a conferi rezistenţă şi stabilitate ridicată. După ce structura este ridicată şi sunt montate elementele de rezistenţă, se montează panourile grafice tipărite pe banda magnetică cu spatele pe cadrul sistemului de expunere.
eXpoPrint Media imprimă ecologic cerneluri de pigment pe bază de apă, iar toate panourile beneficiază de imagini grafice de înaltă calitate. Panourile magnetice sunt apoi tratate special pentru rezistență la zgârieturi sau rupere, pentru curățare ușoară şi conferă evident un ușor aspect mat, pentru ca în timpul expozițiilor şi târgurilor, lumina să nu reflecte deranjant şi în același timp să pună în valoare cât mai mult imaginea brandului tău.

 

PEREŢI POP-UP TEXTIL
Sistemele de expunere de tip Pop-up Textil reprezintă o gamă fantastică de sisteme de afişare portabile, eficiente pentru publicitate indoor, care pot fi utilizate în cadrul:

✓ expozițiilor şi târgurilor;
✓ centrelor comerciale;
✓ conferințelor de presă;
✓ marilor deschideri şi evenimente;
✓ pentru fundaluri pentru poze de la nunți, botezuri sau alte aniversări.

Sistemele Pop-up Textil sunt o modalitate grozavă de a oferi o expunere eficientă şi durabilă a brandului companiei tale. Toate sistemele Pop-up sunt remarcabil de ușor de utilizat şi încorporează un cadru rezistent din aluminiu în formă de acordeon cu bare magnetice ușor de fixat, pentru a întări structura de rezistență.

Orice model Pop-up poate fi montat în câteva minute, fără a necesita echipe private de montaj sau utilizarea unei părţi mari din oamenii care fac parte din echipa ta expozantă. La montaj sunt suficiente două persoane pentru a ridica pereții standurilor create din produse Pop-up Textil, indiferent dacă este vorba de dimensiunile populare 2,5, 3 x 2 sau alte modele căutate, precum cel telescopic sau trapezoidal 3D.

DE CE SĂ ALEGI UN STAND POP-UP TEXTIL?
✓ Simplu de utilizat. Un Pop-up Textil este ușor de montat, fără bătăi de cap şi vei putea beneficia de acesta în câteva secunde. Cu ajutorul barelor magnetice ușor de integrat se fixează structura, iar mai apoi se atașează materialul textil.

✓ Oricând dorești alte materialele textile, acestea sunt ușor de înlocuit şi astfel poți utiliza un Pop-up Textil la mai multe expoziții tematice sau chiar un eventual rebrand al companiei, fără niciun fel de cost suplimentar pentru structura acestuia.

✓ Serviciul nostru de print textil este de înaltă calitate fotografică şi include beneficii precum rezistența materialului la zgârieturi, tratarea materialului textil pentru a dobândi rezistență ignifugă, rezistență la apă, decolorare sau șifonare.

✓ Ușor de transportat. În oferta noastră de produse publicitare îți punem la dispoziție o modalitate eficientă de transport. Fie că ai nevoie să transporți sistemul cu mașina, cu trenul sau cu avionul, un Pop-up Textil vine însoțit de o geantă de transport care oferă mobilitate ridicată şi totodată protejează materialul publicitar.

VERSATILITATE, VARIETATE ŞI VALOARE — ÎŢI PUNEM LA DISPOZIŢIE POP-UP TEXTIL ÎN COMBINAŢIE PERFECTĂ CU ALTE MATERIALE PUBLICITARE:

✓  Versatilitate. Cu siguranță vei participa la expoziții în care spațiul standului nu are dimensiunile dorite. Din acest motiv, eXpoPrint Media îți pune la dispoziție o gamă variată de dimensiuni de cadre rezistente de aluminiu. Pereții Pop-up Textil 3 x 2 se potrivesc de minune în spațiile publice sau comerciale şi totodată se integrează cu succes în spații mai puțin obișnuite şi restrânse.

Atât sistemul Pop-up Textil drept, cât şi cel curb sau WaveCurb beneficiază de materiale textile cu un print elastic ce vine perfect tensionat, oferind o imagine ce captează atenția potențialilor clienți şi a altor trecători fără a crea impresia de panouri întrerupte, de cusături sau alte elemente inestetice.
De asemenea, ai posibilitatea să optezi pentru iluminarea LED pentru a asigura iluminarea mesajului tău în timpul expoziției.

✓  Varietate. Atunci când vrei să obții cea mai bună afişare a standului expozițional şi pentru ca mesajul tău să creeze un impact puternic potențialilor clienți, eXpoPrint Media îți pune la dispoziție numeroase modele de sisteme Pop-up Textil.

Indiferent de dimensiunea spațiului dedicat standului tău, poți alege de exemplu un Pop-up Textil WaveScreen şi vei ști imediat că ai ales un produs de top, puternic şi nonconformist, care prin forma să atipică este perfect pentru spațiile reduse în dimensiuni.

Pentru a oferi o imagine mai bună companiei tale, poți opta suplimentar pentru alte produse promoționale precum un steag publicitar, un totem, un Counter Desk, un suport broșuri sau plexiglas sau ultima generație de publicitate indoor prin cuburi modulare.

✓  Valoare. Gama noastră variată de produse publicitare te ajută să ai o prezentare inspirată şi captivantă, care te va face să ieși în evidenţă afișând impunător mesajul tău de branding.

Printurile textile şi graficele utilizate sunt create cu ajutorul celor mai noi tehnologii de imprimare digitală; noi îți garantăm calitatea tuturor produselor.

Această garanție acoperă structura de aluminiu, barele magnetice şi printul textil de eventuale defecte de fabricație a pereților textili.

PRODUCŢIA SISTEMELOR POP-UP TEXTIL CU ÎNALTĂ CALITATE GRAFICĂ ŞI IMAGINE IMPECABILĂ:
eXpoPrint Media utilizează cea mai recentă tehnologie de imprimare, cele mai bune materiale, precum şi o echipă grafică cu experiență, motiv pentru care putem garanta de fiecare dată o grafică de înaltă calitate.

Calitatea graficii joacă un rol semnificativ în aspectul final al unui perete Pop-up Textil, iar specialiștii noștri de grafică imprimă cu ajutorul tehnologiei moderne afișajele personalizate.

În situația în care nu ai experiență, contactează-ne şi te putem îndruma sau te putem sfătui cu privire la diferite opțiuni disponibile pentru proiectul tău, astfel încât experiența ta la târguri să fie cu adevărat deosebită.

Nu trebuie să îți faci griji pentru materialele utilizate, pentru că se găsesc soluții şi opțiuni pentru oricare dintre nevoile tale, atât pentru dimensiuni mici, cât şi pentru cele mari.

Soluțiile de branding eXpoPrint Media se orientează şi către companiile care doresc un nou FaceLift elegant în birouri, astfel încât să creeze o atmosferă moderna de lucru. Totodată, sistemele Pop-up Textil sunt o modalitate de branding extraordinară pentru spațiile comerciale şi mărcile de renume.

 

STANDURI TEXTILE
Standurile textile sunt concepute să ofere un plus de imagine brandului tău, prin diferite forme şi dimensiuni. Studiile internaționale arată că societatea de astăzi este mult mai receptivă la informațiile vizuale, dinamice, ce transmit direct ideea, emoția brandului, spre deosebire de un bloc de text neatractiv. Astfel, marketingul vizual devine soluția optimă pentru brandurile care își doresc să rămână în memoria clienților. Acest lucru este valabil şi în cadrul evenimentelor, unde nu mai este suficient să ai un simplu stand, ci trebuie să ieși în evidență cu idei noi. Toate standurile textile vin cu servietă Premium cu mâner şi roți. Montajul se face rapid, în doar câteva minute, fără unelte speciale. Materialul textil este printat la calitate fotografică şi vine tensionat perfect pe cadrul din aluminiu. Pentru un plus de imagine în cadrul evenimentului, poți adăuga un ExpoDesk, un Pop-up Textil, un banner Roll-up, un totem textil sau un steag publicitar.

 

TOTEM TEXTIL PERSONALIZAT / MONOLIT
Sistemul expozițional de tip Totem Textil este deosebit prin abilitatea unică de a atrage atenția trecătorilor şi prin impactul vizual pe care îl creează.

Totemul textil este asemănător sistemelor de expunere Roll-up, dar spre deosebire de acestea, printul se efectuează pe un material textil flexibil care se tensionează perfect pe un cadru din aluminiu.

Amprenta la sol a unui totem textil este foarte mică în comparație cu alte modele de sisteme de expunere, acesta fiind extraordinar de util atât la marile târguri expoziționale, cât şi în spații mai mici.

Prin aceste sisteme de expunere, poți face publicitate indoor cu ajutorul unei afișări de calitate superioară a mesajului companiei tale, în birouri sau ca recuzită de studio.

De asemenea, un totem textil poate fi utilizat pentru a afișa mesajul brandului în diverse sectoare, cum ar fi: comerțul cu amănuntul, industria de catering, industria farmaceutică sau clinicile medicale şi instituțiile publice. Designul deosebit face ca un totem textil să atragă privirile clienților, iar forma unică a acestuia îl face să fie alegerea perfectă pentru a evidenția promoțiile din centrele comerciale.

Un totem textil este soluția ideală pentru târguri şi expoziții, dar este adesea utilizat şi în cadrul:
✓ standurilor;
✓ magazinelor;
✓ showroom-urilor;
✓ recepțiilor;
✓ studiourilor;
✓ birourilor şi spațiilor interioare;
✓ comerțului cu amănuntul;
✓ industriei de catering;
✓ industriei farmaceutice;
✓ clinicilor medicale;
✓ instituțiilor publice;
✓ centrelor comerciale;
✓ altor spații comerciale sau cu trafic de potențiali clienți.

Sistemele de expunere de tip Totem Textil şi afişare a mesajului companiei tale sunt modalități excelente pentru publicitate indoor şi sunt ușor de montat. Acestea sunt compuse din două componente principale: un cadru din aluminiu tubular, puternic şi ușor, precum şi un print textil de înaltă calitate.

Structura poate fi montată în doar câteva minute datorită cadrului din aluminiu cu profil interconectabil. Printul textil este ușor flexibil şi se tensionează perfect pe structura unui totem, oferind un impact vizual puternic.
Profilul futurist face ca totemurile textile să înlocuiască cu succes sistemele clasice de expunere Roll-up şi oferă un aspect impresionant.

Un totem textil este extrem de ușor de montat de către o singură persoană, rapid şi fără bătăi de cap. De asemenea, demontarea acestuia este facila, iar totemul este ușor de transportat.

Printul textil este rezistent, înalt calitativ şi lavabil. Materialul textil poate fi schimbat sau chiar poți comanda mai multe modele de print textil pentru un singur totem, asigurând posibilitatea participării tale cu un singur totem textil la diferite evenimente tematice. De asemenea, poți avea mai multe totemuri textile personalizate în mod diferit, care pot fi utilizate ca modalitate de publicitate principală sau ca accesorii secundare, care completează mesajul tău publicitar la evenimente cu tematică diferită.

Toate sistemele de expunere de tip totem textil vin însoțite de o geantă cu mâner şi roți, care îţi vor fi de ajutor pentru un transportat şi depozitare facile.

DE CE SĂ CUMPERI UN TOTEM TEXTIL PERSONALIZAT?
Un totem textil personalizat pentru nevoile companiei tale îți va oferi următoarele beneficii:

✓ Are un design unic care îl face ușor de observat de către potențialii clienți.

✓ În funcție de modele, poți opta pentru totemuri textile cu imprimare față-verso sau o potrivire grafică din spate, personalizat cu brandul şi culorile companiei tale.

✓ Este foarte ușor de asamblat, demontat şi transportat, fiind potrivit ca sistem de expunere portabil pentru diferite evenimente, indiferent de locația unde dorești să îl amplasezi. Un totem poate fi utilizat în scop de publicitate indoor în mall-uri, hipermarketuri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de conferințe, pasaje, în hoteluri, instituții de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente la aeroporturi, campanii de eșantionare, simpozioane etc.).

✓ Poate fi utilizat ca afiș publicitar permanent în magazin, showroom, recepție sau orice alt spațiu dedicat unei afaceri.

✓ Print textil ce oferă o grafică extraordinară, fără urme de îmbinări, cusături, îndoituri etc.

✓ Poți cumpăra şi schimba componenta textilă a totemului în funcție de necesități, folosind aceeași structură din aluminiu.

✓ Primești garanția calității.

 

TOTEM CARTON PERSONALIZAT
Totemurile publicitare din carton, personalizate full-color, pot fi confecționate în diferite forme şi dimensiuni.

 

COUNTER EXPODESK / INFODESK
Adaugă sisteme de prezentare Counter ExpoDesk sau InfoDesk pentru a întâmpina potențialii clienți şi fă-te remarcat de-a lungul târgului cu aceste expuneri excelente, elegante şi atractive de transmitere a mesajului tău.

Atât Counter ExpoDesk, cât şi InfoDesk sunt excelente în ceea ce privește expunerile comerciale, care pot fi folosite că părţi suplimentare ale unei expuneri sau chiar ca întregul afișaj, în funcție de situație. Toate produsele noastre au scopul de afişare a mesajului transmis de brandul tău.

Locurile unde sunt amplasate sistemele Counter ExpoDesk sau InfoDesk devin zone excelente unde se pot aduna cu ușurință clienți cu ocazia unor târguri comerciale şi oferă spațiu pentru expunerea produselor de tot felul ale companiei tale.

Așadar, un sistem Counter ExpoDesk poate fi utilizat de către tine în vederea:
✓ consumării de produse alimentare;
✓ consumării de băuturi răcoritoare;
✓ îți poate fi de mare ajutor la completarea documentelor şi
✓ afișează mesajul tău publicitar sau chiar o operă de artă personală.

Sistemele Counter ExpoDesk sau InfoDesk sunt sisteme de expunere în general utilizate în zone demonstrative, centre de informare, stații special amenajate pentru prezentare video sau expunere de produse.

Acestea sunt sisteme portabile, ușor de manevrat, de asamblat şi rezistente, ceea ce le face ideale pentru a fi utilizate frecvent la târguri şi expoziții.

Pupitrele de tip Counter ExpoDesk personalizate pe print magnetic sau textil, în diferite forme şi dimensiuni, vor vorbi despre compania ta cu profesionalism şi sunt ideale pentru expoziții, prezentări, târguri, evenimente, etc.
Pupitrele pot fi achiziționate cu folie grafică în diferite culori atractive sau pot fi personalizate în funcție de necesitățile tale cu sigla companiei sau cu o operă de artă personală. Acestea se produc de către eXpoPrint Media împreună cu folia de material magnetică şi pot fi schimbate între ele, astfel încât Counter Desk-ul să poată fi utilizat împreună cu mai multe tipuri de printuri magnetice sau textile în funcție de standul expozițional sau târgul la care participi.

Toate ExpoDesk-urile vin cu genți pentru transport, iar montarea se poate face rapid, de către o singură persoană, fără unelte speciale.

 

STANDURI ŞI MESE SAMPLING / DESK PROMOTER
Când folosești mese sampling pentru promovarea produselor sau serviciilor companiei tale, acestea le permit consumatorilor să ia contact direct cu produsul tău, le poți observa imediat reacția la contactul cu produsul degustat, iar masa va crea mai multă vizibilitate brandului. Totodată, acestea sunt de ajutor la depozitarea materialelor promoționale, la expunerea produselor şi serviciilor sau a mostrelor.

Atât afacerile mici, cât şi marile companii utilizează frecvent mese sampling personalizate pentru prezentare şi promoții specifice fiecărui brand şi sunt potrivite pentru o gamă largă de servicii. De asemenea, folosirea unor mese sampling este ideală pentru produsele promovate în cadrul campaniilor de „brand şi awareness de produs.”

Toate mesele sampling pot fi personalizate cu logo-ul companiei şi cu designul specific brandului tău şi sunt potrivite pentru publicitate indoor şi outdoor în cadrul:
✓ evenimentelor tematice, târgurilor, expozițiilor;
✓ întâlnirilor oficiale şi congreselor;
✓ evenimentelor sportive;
✓ degustărilor şi prezentărilor de produse;
✓ sondajelor de opinie sau punctelor de informare.
Astfel, ele promovează brandul prin afișarea unui mesaj al companiei tale.

Pentru mai multe opțiuni de mese sampling şi produse conexe pentru expoziții promoționale simple sau complexe, consultă celelalte categorii de produse, care te pot ajuta să alegi standul de expoziție potrivit sau bannerul expozițional. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Îți vom putea oferi îndrumare în proiectare sau îți putem oferi mai multe informații referitoare la dimensiuni, greutate ori sfaturi cu privire la cea mai potrivită soluție pentru nevoile tale.

Când cumperi mese sampling de la eXpoPrint Media, vei beneficia de produse imprimate cu designul furnizat sau îți putem proiecta şi imprima standul de expoziții pentru tine. Mesele sampling te ajută la publicitate şi la promovarea companiei prin expunerea sau lansarea de produse, inclusiv degustări, sondaje de opinie sau puncte de informare.
Masa sampling este proiectată pentru multe utilizări şi trebuințe ale diferitelor companii. Este disponibilă într-o varietate de dimensiuni pentru utilizare, atât în interior şi la exterior.

Toate standurile şi mesele sampling comercializate de către compania noastră sunt tipărite la cea mai înaltă calitate pe un material rezistent la uzură, durabil şi conceput pentru a rezista utilizării intense.

Pe mesele sampling, grafica este redată cu ajutorul tehnologiei de înaltă calitate şi redă cu fidelitate cele mai mici detalii, producând un aspect de fotografie în culori vii, puternice.

Cumpără şi tu mese sampling personalizate full-color şi laminate mat şi vei putea beneficia de geanta de transport inclusă în preț!

 

ROLL-UP BANNER
Sistemele de expunere şi afişare de tip Roll-Up sunt utilizate frecvent, atât în România, cât şi la nivel internațional, în diverse împrejurări şi au multe denumiri, precum bannere Roll-up, standuri Pull-up, Standuri Roll-up Banner, banner cu role, pancarte Pop-up, iar unii oameni pur și simplu le numesc standuri banner.

CE ESTE UN ROLL-UP?
Roll up-ul este un sistem de expunere, afişare şi prezentare portabil care este conceput să se transporte foarte facil, să se monteze şi să se demonteze ușor, fiind astfel foarte practic.

Sistemul este conceput să fie foarte compact atunci când este strâns pe rola de strângere automată într-o casetă de aluminiu şi să se transforme într-un panou de expunere excelent atunci când este desfășurat, acesta fiind perfect tensionat.

Dacă ești în căutarea unui astfel de articol publicitar, trebuie să știi că utilizarea unui Roll-up îți va aduce numeroase avantaje, indiferent de tipul de eveniment unde îl vei folosi. Acesta este conceput să aibă un impact puternic asupra publicului chiar dacă participi la o expoziție care se desfășoară în spații comerciale mari sau în cadrul unui eveniment care se desfășoară într-un spațiu închiriat de mici dimensiuni.

La eXpoPrint Media găsești toate modelele de bannere Roll-up de care ai nevoie pentru expunerea mesajelor promoționale ale afacerii tale în cadrul evenimentelor mondene, expozițiilor, simpozioanelor sau în campanii promoționale şi sampling desfășurate în spații precum:

✓ showroom-uri;
✓ magazine;
✓ mall-uri;
✓ hypermarket-uri;
✓ puncte de vânzare (POSM);
✓ recepții şi hoteluri;
✓ săli de conferințe sau de așteptare;
✓ pasaje de trecere;
✓ unități de învățământ;
✓ cinematografe, teatre, cafenele, baruri.

Dacă ești interesat să achiziționezi un Roll-up, trebuie să știi că modelele comercializate de la eXpoPrint Media sunt de o înaltă calitate, carcasa şi bățul suport fiind produse din aluminiu, iar panourile de expunere fiind produse din polipropilenă, cu o rezistență în timp şi la mai multe utilizări.

Mai mult decât atât, nu trebuie să îți faci griji că vei fi dezamăgit de calitatea panourilor de expunere, pentru că acestea, odată desfășurate, vor afișa prezentarea perfect fără îndoituri, fără reflexia luminii, iar imaginile grafice sunt imprimate full-color cu cerneluri şi pigmenți ecologici pe bază de apă, cu ajutorul celor mai noi tehnologii.
După cum poți vedea, în gama eXpoPrint Media îți oferim atât modele de Roll-Up ieftine, la preț mic, cu dimensiuni mai reduse şi accesibile oricărui buzunar, cât şi modele de Roll-Up Premium sau chiar şi modele Roll-up Banner Gigant, la dimensiuni generoase.

POT OBŢINE UN SISTEM ROLL-UP PERSONALIZAT?
eXpoPrint Media îți poate oferi personalizarea sistemului tău atât prin imprimarea fotografică specifică afacerii tale, cât şi prin materialele suport precum polipropilenă, textil, sau banner FrontLit.

Dacă îți dorești mai mult decât structura de baza a sistemului, a printului şi geanta gratuită inclusă în preț, poți opta pentru:
— Laminare mată sau suprafață lucioasă a panoului de expunere;
— Carcase cu sisteme duble şi panouri de expunere față şi spate.

De asemenea, pentru un plus de imagine, îţi recomandăm să completezi gama de expunere cu diferite modele de Pop-up Spider, Pop-up Textil sau steaguri personalizate.

TREBUIE SĂ ÎMI FAC GRIJI LA MONTAREA UNUI ROLL-UP?
Deşi greutatea sistemelor comercializate de eXpoPrint Media variază, ele putând avea chiar peste 4 kg, toate sistemele Roll-up sunt concepute pentru a fi ușor de montat şi demontat şi nu îți vor lua mai mult de un 1 minut pentru a le rula sau derula.

 

STANDURI DE BROŞURI
Standurile de broșuri sunt ideale pentru afișarea de reviste şi pliante în cadrul târgurilor şi evenimentelor. Acestea se pliază şi se montează în câteva secunde. Geanta de transport este inclusă în preț.
Poți adăuga unul dintre următoarele sisteme de expunere pentru un plus de imagine în cadrul evenimentului: Pop-up Spider, Pop-up Textil, Totem Textil, steaguri pană sau lacrimă, banner Roll-up sau vezi toate produsele.

 

SUPORTURI PLEXIGLAS
La comandă, suporturile pentru birou din plexiglas şi PetG transparent se pot confecționa în diferite forme şi dimensiuni.

 

RAME ŞI PANOURI CLICK
✓ Ramele şi panourile publicitare sunt confecționate din aluminiu anodizat şi permit schimbarea rapidă a printurilor prin sistemul clip-clap.
✓ Ramele click vin cu dibluri pentru prindere în perete. Toate produsele vin cu folie de protecție antireflexivă.
✓ Printul se poate face pe mai multe tipuri de material, în funcție de expunere (indoor / outdoor) şi se calculează separat.
✓ Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot avea colțuri drepte sau rotunde, în funcție de lot.
✓ Pentru un plus de imagine, adaugă un steag personalizat.

 

STÂLPI DE GHIDARE
Stâlpi pentru ghidare şi delimitare. Stâlpii opritori sunt ideali pentru muzee, târguri şi evenimente unde se formează cozi.
Pentru un plus de imagine în cadrul evenimentului, poți adăuga un sistem de expunere Pop-up Spider, Pop-up Textil, Totem Textil, steaguri pană sau lacrimă, banner Roll-up, etc

 

FUNDAL FOTO-VIDEO
Producem pe bază de comandă fundaluri pentru aplicații foto şi video, atât pereți personalizați ce pot fi folosiți la evenimente, cât şi Fundal Verde Chroma Key pentru sesiuni video.

Prețurile pentru fundaluri diferă în funcție de model şi dimensiuni, acestea fiind împărțite în două categorii:
✓ Fundal foto video de mici dimensiuni: lățime între 85-200 cm şi înălţime 200 cm.
Pentru acestea se va folosi un mecanism de tip Roll-up Banner, ce permite rularea fundalului în caseta de protecție. Roll-up-ul se livrează într-o geantă de mână.

✓ Fundal foto de mari dimensiuni: lățime între 200-600 cm şi înălțime 230 cm.

Fundalurile mari sunt de tip perete şi sunt formate dintr-un cadru din aluminiu cu elemente interconectabile, cu formă curbată sau dreaptă, ce vin demontate şi livrate într-o geantă de mână.

La cerere, acestea pot fi confecționate la diferite forme şi dimensiuni.

 

CUBURI MODULARE EXPO POSM
Descoperă sistemul inovativ de cuburi expo modulare, datorită căruia îți poți crea liber propriul spațiu comercial. Trei elemente simple oferă atât de multe posibilități pentru aranjarea unui stand, a unui afișaj sau a unei expoziții. Singur poți modifica rapid și ușor aspectul. Experimentează cea mai nouă şi practică formă de advertising. Ideale pentru expuneri de produse în showroom-uri, vitrine, magazine, expoziții, târguri, etc. Află cât de simplu poate fi!
Un modul complet este compus din 3 elemente:

1. Cubul modular este o bază pentru construirea verticală a sistemului.
— Poți aranja cuburile în mai multe moduri diferite, construind elemente individuale ale expunerii. În plus, putem personaliza părțile laterale ale cuburilor cu autocolant printat într-o singură culoare sau full-color cu macheta trimisă de client. Disponibil în alb și negru.
— Dimensiuni: 40 x 40 x 20 cm.
— Greutate maximă suportată: 40 kg.

2. Panelurile sunt elementele de închidere ale întregii expuneri care pot fi plasate direct pe podea sau pe cuburi.
— Disponibile în alb și negru. De asemenea, le poţi imprima în mod liber în orice fel dorești, utilizând modele gata făcute sau creând propriul design.
— Dimensiuni: 40 x 40 x 1 cm.

3. Panourile modulare pentru podea creează o suprafață plană și stabilă care stă la baza întregului suport.
— Celelalte elemente ale sistemului: cuburile și panourile sunt așezate pe ele în orice fel dorești. Acestea sunt conectate între ele prin cleme speciale.
— Acestea sunt ideale pentru expuneri ale autovehiculelor, utilajelor sau chiar pentru personalizarea podelei standului dorit în care se va desfășura evenimentul. Prin panourile modulare de podea poți adăuga un plus de imagine la expoziții şi târguri.
— Dimensiuni: 40 x 40 x 5 cm.
— Greutate maximă suportată: 2400 kg.

Doar 3 componente, pentru a face mii de variante sau modele.
— Introducerea Cuburilor Expo Modulare reprezintă modalitatea elegantă de refolosire pentru a afișa aproape orice. Sistemul de cuburi modulare face ca afișarea showroom-ului tău să fie cât mai simplă. Prin simpla conectare, sistemul modular îți permite să proiectezi, să personalizezi și apoi să îți reproiectezi afișajul, astfel încât să se potrivească nevoilor tale în continuă schimbare.

— Reutilizează aceleași părți din nou și din nou. Redă, schimbă și rearanjează. În loc să ai un stand fix, poți avea o prezentare unică în fiecare zi.

 

ACCESORII PENTRU SISTEME DE EXPUNERE
Accesorii opționale pentru steaguri şi sisteme de expunere: baze şi sisteme de fixare pentru steaguri velă, proiectoare de lumina cu LED şi halogen pentru Pop-up Spider şi Pop-up Textil, genți şi trollere pentru sisteme de expunere.

 

SERVICII:

MĂŞTI PERSONALIZATE REUTILIZABILE CU PROTECŢIE BFE 95% CWA 17553
Măștile de protecție în trei straturi sunt testate în laborator, oferind protecție BFE 95% după spălare şi rezistență la respirare sub 40/Pa/cm2, respectând normativul european CWA 17553:2020. De asemenea, sunt confecționate din materiale ecologice şi antialergice, având pH neutru conform ISO 3071:2020, iar forma şi design-ul au trecut testul Child Safety conform EN 14682:2014.

Măștile de față pentru protecție împotriva virusurilor şi bacteriilor sunt ideale de folosit pentru prevenirea contactării COVID-19 (Coronavirus) şi se pot personaliza în funcție de necesitățile tale.

Măștile de protecție sunt confecționate din 3 straturi de material nețesut, antialergic şi plăcut la atingere, cu protecție anti-drop, ce are eficacitatea testată de blocare a virusurilor şi bacteriilor în proporție de 95%, conform testelor de laborator și certificatului emis și sunt produse conform regulamentului (EU) 2016/425.

Măștile pot fi personalizate full-color cu orice poză, text, logo sau grafică trimisă de tine.

CELE 3 STRATURI DE MATERIAL ALE MĂŞTILOR DE PROTECŢIE AU URMĂTOARELE CARACTERISTICI:
✓ Un strat exterior de material textil nonwoven imprimat, protecție anti-drop;
✓ Material nonwoven cu grosimea de 130 gr.;
✓ Proprietăți antistatice şi întărituri pentru a nu se deșira şi pentru a se forma un strat mai rigid;
✓ Strat intermediar cu filtru de protecție din material nonwoven, cu grosimea de 140 gr.;
✓ Tratament anti-drop, un material special conceput pentru măștile de protecție pentru față;
✓ Un strat interior de material textil antialergic, cu grosimea de 70 gr.

Măștile comercializate de eXpoPrint Media sunt realizate dintr-un material special conceput, fabricat în Italia, cu certificat emis de producător pentru confecționarea de măști.

Acestea sunt confortabile, nu creează iritații la nivelul căilor respiratorii sau al pielii şi permit o respirație ușoară, în timp ce marginea măștii se etanșează bine, urmând plăcut fizionomia feței.

Măștile noastre oferă o protecție crescută împotriva virusului Coronavirus, dar şi a prafului sau a poluării datorate grosimii materialului şi filtrului care, totodată, protejează pielea împotriva picăturilor de până la 0,3 microni create în urma strănutului şi tusei.

Spre deosebire de măștile de unică folosință, care au 3 straturi cu o grosime de doar 20 gr. fiecare, care nu mai pot fi folosite după o primă utilizare sau umezire şi care de cele mai multe ori sunt produse din tifon pliat, acestea nu creează iritații ale pielii după utilizare.

Poți alege unul dintre modelele de pe site sau ne poți transmite grafica pentru a le personaliza full-color, conform preferințelor tale. Măştile fi personalizate cu imaginile preferate, text sau orice grafică dorești.

De asemenea, măștile de față protejează purtătorul de:
✓ resturi de alimente;
✓ substanțe chimice;
✓ praf de cărbune;
✓ praf de ciment;
✓ polen;
✓ în timpul topirii şi prelucrării metalelor.

 

TABLOURI CANVAS PERSONALIZATE
Confecționăm la comandă tablouri canvas personalizate la orice dimensiuni.

Tablourile sunt personalizate full-color pe material de tip canvas ce vine întins perfect pe șasiul de lemn. Acestea pot fi folosite atât în scop comercial, cât şi pentru scop personal.

Oferim două tipuri de personalizare pentru tablouri:
— Personalizare economică, cu cerneală pe bază de apă (imprimarea nu este rezistentă la apă).
— Personalizare waterproof, cu cerneală pe bază de solvent (imprimarea fiind astfel rezistentă la apă).
Ambele tipuri de personalizări sunt rezistente la decolorare şi se printează full-color.

Personalizarea waterproof are un preț mai ridicat datorită materialului destinat printului pe solvent, acesta fiind mai scump.

Pentru o ofertă de preț, te rugăm să ne trimiți solicitarea pe adresa de email. Prețul variază în funcție de dimensiuni, personalizare şi numărul de bucăți.

 

PRINT PE FOREX — PLĂCI PERSONALIZATE
Print full-color pe Forex şi orice alt material rigid — printare directă sau cu autocolant cașerat şi laminat.

Confecționăm panouri personalizate cu print direct pe rigid sau cu autocolant cașerat şi laminat. Printarea se face full-color şi putem asigura montajul acestora. Se pot placa pereți întregi într-un timp foarte scurt, iar demontarea se face la fel de ușor (prindere cu dublu adeziv).

În funcție de dimensiunile graficii, pot fi una sau mai multe plăci, întrucât o placă de Forex are dimensiunea maximă de 3 x 2 metri. Se pot placa pereți, stâlpi, clădiri exterioare, geamuri, rame de termopan şi orice alt suport rigid uniform şi care permite atașarea acestora cu dublu adeziv.

Grafica vine împărțită în mai multe panouri, în funcție de dimensiuni, însă îmbinarea acestora se face astfel încât să formeze o continuitate uniformă.

Debitarea suportului rigid (în acest caz plăcile din Forex) sunt debitate la CNC, astfel încât îmbinarea dintre ele să fie cât mai puțin sesizabilă.

Oferim servicii complete de montare şi demontare a plăcilor de Forex şi / sau a altor materiale rigide, cu print direct sau prin cașerare. La faţa locului se pot face adaptări şi decupaje pentru orice elemente existente pe perete (întrerupătoare, alarme, interfoane etc.).

 

SUPORŢI PLEXIGLAS PERSONALIZAŢI — ACRYLIC DISPLAY
Suporți plexiglas personalizați — Acrylic Display la comandă.

Confecționăm suporți din plexiglas la diferite forme şi dimensiuni. Personalizare full-color cu print digital direct pe material rigid sau cu autocolant cașerat şi laminat.

Suporții pot fi produși print debitare sau termoformare şi se pot aplica diferite accesorii necesare cu soluții de tip acrilat sau cloroform.

Se pot produce display-uri acrilice pentru promoții, cu suport pentru hârtie sau afișe, suporți de telefoane şi tablete, holdere pentru produse, name & price etc.

 

STEAGURI PERSONALIZATE
Steagurile personalizate prezintă într-un mod grandios mesajul companiei sau al brandului prin detalii specifice; pune la dispoziție un spațiu generos atât pentru imagine, cât şi pentru text şi au rolul de a atrage cu ușurință potențialii clienți.

eXpoPrint Media personalizează steaguri cu şi fără suport, în diferite forme şi dimensiuni. Poți vedea pe site modelele noastre de steaguri personalizate publicitare de tip velă, în formă de lacrimă, pană, catarg, rectangulare şi alte modele.

DESPRE STEAGURILE PERSONALIZATE
Materialul de print pentru steaguri personalizate outdoor este din pânză semitransparentă, iar imprimarea se efectuează pe o singură parte, cealaltă parte având printul în oglindă.

La cerere, pentru modelele de steaguri tip lacrimă, pană sau drepte, imprimarea se poate efectua pe ambele părţi. Cele două fețe sunt imprimate independent, dintr-un un material gros, cu scopul de a opaciza imaginea, iar mai apoi sunt cusute spate la spate.

Atenție! Aceste steaguri personalizate sunt destinate pentru uz indoor, având print pe ambele fețe şi sunt produse dintr-un material greu, ceea ce nu le permite rezistență la vânt puternic! De asemenea, implică niște costuri suplimentare.

Printurile imprimate pe materialul unui steag personalizat sunt eficiente atunci când sunt utilizate culori vii, iar eXpoPrint Media îți asigură calitatea deosebită prin imprimarea imaginilor, utilizând cele mai noi tehnologii de print indoor şi outdoor.

Imaginile imprimate pe modelele de steaguri outdoor sunt realizate cu ajutorul cernelurilor pe bază de apă, iar faptul că vin cu o structură de foarte bună calitate face ca steagurile personalizate să fie rezistente la intemperii şi raze UV.

De asemenea, steagurile imprimate sunt rezistente la apă şi decolorare, acestea putând fi spălate de ori câte ori este nevoie, însă la o temperatura de max. 30 grade, iar detergentul nu trebuie să conţină înălbitor.

Atenție! Este de reținut că steagurile mobile personalizate sunt concepute să reziste la un vânt de aprox. 35-40 km/h (scara Beauford 4). Atunci când dorești un steag personalizat rezistent la vânt puternic, recomandarea noastră este să utilizezi modelul Catarg, cu ancorație în fundație de beton şi structură din stâlp metalic. Steagurile Catarg sunt des utilizate în preajma hotelurilor sau a benzinăriilor şi au înălțime de minimum 5 m.

PRINTUL PE STEAGURI PERSONALIZATE
Pentru imprimarea pe pânza unui steag personalizat se folosește un material din pânză tip poliester, cu aspect Premium şi plăcut la atingere, pe care se imprimă cu cerneală ecologică, pe bază de apă. Toate modelele au imagini grafice de înaltă calitate, iar pânza steagurilor, în funcție de destinația acestora, este tratată special pentru rezistență sporită la zgârieturi sau rupere, orice fel de condiții atmosferice, raze UV, dar şi la foc (clasa B1).

Sistemele de prindere ale steagurilor diversificate cresc gradul de creativitate în utilizarea acestui produs publicitar. Suplimentar, prin tehnologia modernă de imprimare performantă pe care o utilizăm, eXpoPrint Media garantează imagini la calitate fotografică cu preţuri de producător. Se poate livra materialul printat fără suport, iar acesta poate beneficia de orice finisaj necesar pentru prinderea de suportul tău.

Eleganța şi aparența rafinată face ca steagul personalizat cu brandul tău să fie ușor remarcabil din primul moment.

Cum procedez pentru a obţine un print fotografic de înaltă calitate?
• Descarcă șablonul steagului care te interesează direct de pe pagina produsului;
• Realizează macheta pe șablonul descărcat la scara 1:1, profil de culoare CMYK;
• Tine cont de liniile punctate pentru că acestea sunt informative; recomandăm să nu plasezi informații importante la exteriorul acestora, ci doar un fundal;
• Transmite-ne fișierele în format vectorial, precum: PDF, CDR, AI, EPS sau TIF, JPG;
• Asigură-te că fișierele vectoriale au toate fonturile convertite la outline;
• Asigură-te că fișierele TIF nu conțin liniile punctate şi sunt realizate la scara 1:1, 150 dpi, fără layere.

Pentru cei ce doresc print pe pânză de steag, fără suport, este necesar să ne trimiteți direct grafica la dimensiune şi să ne comunicaţi finisajele dorite (întăritură perimetrală, tăiere la cald, capse, carabine, bride, s.a.)

STRUCTURA STEAGURILOR PERSONALIZATE
În funcție de modele, acestea pot avea tije de aluminiu şi fibră de sticlă — pentru steaguri de interior, sau stâlp metalic — pentru steaguri de exterior, rezistente la vânt puternic. Acestea sunt inserate în tivul pânzei, astfel încât steagul să fie perfect tensionat sau să fluture în vânt, asigurând o bună estetică. Indiferent de dimensiune sau model, steagul publicitar este o modalitate versatilă de promovare a mesajului brandului tău.

TIPURI DE BAZE PENTRU STEAG PERSONALIZAT
În funcție de necesitatea locului unde vor fi amplasate steagurile, poți alege o bază potrivită nevoilor tale.
Steagurile personalizate de tip velă se pot amplasa în multe împrejurări mai puțin convenționale sau diferite suprafețe.

Atunci când dorești ancorarea în pământ, nisip sau zăpadă, poți alege o baza țăruș. Când steagul se ancorează utilizând suprafețe rigide, ai posibilitatea de a opta pentru o baza cruce, pătrată sau o bază cu sistem de umplere cu apă.

Pentru o stabilitate mărită în cazul steagurilor personalizate cu bazelor cruce, pătrate sau Premium, poți adăuga una sau mai multe greutăți de apă.

MONTARE STEAGURI PERSONALIZATE
Deşi un steag personalizat poate avea dimensiuni impozante, acestea sunt foarte ușor de montat, fără niciun fel de unelte sau cunoștințe specializate. În special când este vorba de steagurile pană, lacrimă sau drepte, o singură persoană îl poate monta în aproximativ 5 minute, eficient şi fără bătăi de cap. Nu este nevoie să fii prezent cu mult timp înainte la eveniment, dar asigură-te că pentru baza sau greutatea cu apă a steagului ești pregătit sau ai surse de apă în apropiere.

În funcție de modele, structura este formată din mai multe tije interconectabile care ulterior se introduc prin tivul pânzei, iar aceasta se tensionează cu ajutorul carabinei şi agățătoarea specifică structurii steagului. De asemenea, steagurile personalizate de tip lacrima, pană sau rectangulare sunt portabile şi ușor de montat şi transportat.

 

FEŢE DE MASĂ PERSONALIZATE
Producem fețe de masă personalizate şi huse pentru târguri, expoziții, concursuri, recepții şi alte evenimente importante.

Fețele de masă personalizate pot oferi companiei sau brandului tău un avantaj competitiv cu un aspect profesional. Sigla companiei va atrage o atenție deosebită, fiind printată full-color pe țesătura noastră durabilă, din poliester Premium.

Indiferent de tipul de eveniment pe care îl planifici, eXpoPrint Media îți pune la dispoziție fețe de masă personalizate, de orice dimensiuni, care să se potrivească nevoilor companiei tale. Indiferent de stilul pe care vrei să îl adopte o față de masă, aceasta va fi un accent deosebit care poate fi utilizat împreună cu un banner Roll-up, o casetă luminoasă sau chiar şi cu un Pop-up Textil, dacă spațiul îți permite.

Aceste fețe de masă personalizate cu ajutorul unui print de înaltă calitate sunt realizate pe material textil ignifug şi plăcut la atingere.

FEŢE DE MASĂ PERSONALIZATE ŞI HUSE EXPO PENTRU TÂRGURI
Atunci când dorești să atragi cât mai mulți potențiali clienți, creează o tematică a standului cu ajutorul fețelor de masă atractive şi accesibile ca preț.

Aspectul unei fețe de masă personalizate va crea o imagine profesionistă şi pozitivă a brandului tău. Aceasta scoate în evidență exponatele dar şi fața de masă superioară, special creată pentru contrast şi imprimare siglă sau mesaj publicitar.

FAŢĂ DE MASĂ SUPERIOARĂ PERSONALIZATĂ
Aceasta este un material adițional care se plasează central peste fața de masă cu scopul de a contribui la promovarea şi conștientizarea brandului tău.

De obicei, această față de masă personalizată include numele şi sigla brandului, dar poate include şi un mesaj publicitar sau de salutare al vizitatorilor care se opresc pentru a vedea produsele comercializate precum pliantele companiei, cărțile de vizită sau mostrele expuse pe faţa de masă.

Este bine să știi că o masă netedă şi plăcută la atingere este un factor important pentru succesul la târguri, convenții, evenimente hoteliere, expoziții de afaceri şi multe altele.

INTREŢINERE FAŢĂ DE MASĂ PERSONALIZATĂ
Pentru a împrospăta sau curăța faţa de masă personalizată, spal-o individual la mașină, la o temperatură de maxim 30 de grade, la un ciclu delicat sau manual cu apa rece, fără a utiliza înălbitor sau detergenți cu înălbitor.

Aceasta poate fi așezată suspendat pe un uscător sau pe jos dacă suprafața este curată, lăsând-o să se usuce complet.
Nu utiliza sisteme de curățare de tip Dry-Clean, pentru a evita îndepărtarea cernelii.

Orice riduri sau șifonări pot fi eliminate cu abur sau utilizând un fier de calcat la temperaturi scăzute.

3 SAU 4 LATURI? CARE FAŢĂ DE MASĂ PERSONALIZATĂ ESTE POTRIVITĂ PENTRU MINE?

— Față de masă personalizată cu 3 laturi:
Dacă zona de amplasament a mesei este cu spatele la un perete, poți opta pentru față de masă cu 3 laturi, iar deschiderea în spate te poate ajuta ca spațiu suplimentar de depozitare şi o modalitate ușoară de a avea acces la orice se află în interiorul mesei.

— Față de masă personalizată cu 4 laturi:
Aceste fețe de masă personalizate închise în spate, respectiv cu toate cele 4 laturi, arată profesionist din toate unghiurile, în special dacă te afli într-un spațiu deschis sau în mijlocul unei expoziții ori al unui eveniment comercial.

 

HUSE PERNE PERSONALIZATE
Huse personalizate pentru perne, din material textil printat ecologic, ignifug şi plăcut la atingere.
La comandă putem produce diferite forme şi dimensiuni. Fermoarul poate fi vizibil sau ascuns, de diferite lățimi.

 

PRINT PE MATERIAL TEXTIL
Print pe material textil, poliester 100%, pentru diferite aplicații: fețe de masă personalizate, huse de perne personalizate, huse pentru sisteme de afişare Pop-up Textil, totemuri textile sau standuri textile, steaguri publicitare, corturi, etc.

Lățime maximă: 3,3 m.

 

PRINT WINDOW GRAPHICS
Print pe material perforat de tip Window Graphics, ideal pentru branduirea geamurilor, vitrinelor, autobuzelor etc.
Efectul One Way Vision oferă o transparență excelentă de la interior spre exterior, iar invers se va vedea doar reclama, nu şi în interior.

Meshul se găsește cel mai des sub formă de role de 1,6 m; așadar lățimile mai mari se vor face din bucăți.
Oferim servicii de montaj şi transport în toată ţară contra unui cost suplimentar.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3737/2008
CUI: 23404601
Adresă: Str. Intrarea Mieilor nr. 8, București, sector 2, cod 021538
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide