Gratuit

IMARK SISTEM SRL

Descriere companie:

Convingerea noastra este ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin imbunatatirea permanenta a nivelului calitativ al solutiilor, produselor si serviciilor ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata, consolidate prin respectarea termenelor si prin costuri optime.
Va suntem aproape prin cresterea eficientei si performantei de productie, reducerea resurselor umane si a manipularii si obtinerea unui profit mai mare, pentru a deveni cat mai competitivi.

Obiectivul nostru este sa este de a ne sprijini clientii si partenerii inca de la inceputul procesului de achizitie pana la livrarea echipamentului, dar si dupa aceea.

Compania noastra va aduce solutii si tehnologii care sporesc calitatea vietii oamenilor din intreaga lume, in industria alimentara, industria bauturilor, industria tutunului, industria cosmetica, automotive, retail, transporturi si logistica, domeniul farmaceutic si medical, electrice si electronice, cabluri si alte domenii.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarilor industriale si cu peste 2000 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, oferim servicii si produse create pentru nevoi specifice. Succesul companiei noastre depinde de succesul clientilor nostri. De aceea, obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostri, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Compania noastra este formata dintr­-o echipa cu peste 80 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin indeplinite.

Suntem mai mult decat o companie, suntem un partener serios, care intelege clientul.

SOLUTII

 • Solutii de marcare
 • Solutii de etichetare
 • Solutii de identificare automata
 • Solutii de ambalare
 • Solutii transport si manipulare
 • Solutii cantarire statica si dinamica
 • Solutii de inspectie si detectie
 • Solutii de automatizari cu roboti
 • Solutii procesare
 • Software
 • Consumabile si piese de schimb

INDUSTRII

 • Industria Alimentara & Bauturi
 • Industria tutunului
 • Industria retail
 • Industria transporturilor si logisticii
 • Industria farmaceutica si medicala
 • Industria electrice si electronice
 • Industria automotive

Produse si servicii de calitate!

Solutii complete, personalizate, solutii care eficientizeaza procesele de productie, de aceea continuam sa imbunatatim performantele proceselor de vanzare, proiectare si service si sa aducem noutati in privinta tehnologiilor si solutiilor.
Departamentele noastre de proiectare mecanica si software pot intregra echipamentele in orice linie de productie, trecand de la o solutie manuala la una semiautomata sau automata in functie de necesitatile aplicatiilor si productivitatile dorite.
Acoperim toata tara si suntem prezenti in piata din Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia si Hertegovina.

SERVICII

Oferim o gamă simplă, personalizată și cuprinzătoare de servicii pentru a ajuta clienții să crească fiabilitatea, eficiența și profitabilitatea.

Maximizăm:
Disponibilitatea – prin eliminarea posibilelor defectiuni tehnice, incidentale sau majore ale echipamentelor
Performanta – optimizarea performantei echipamentelor
Utilizarea – cresterea sigurantei functionarii echipamentelor
Calitatea producției – mentinerea performantelor tehnologice ale echipamentelor
Fiabilitatea – cresterea duratei de functionare in conditii bune a echipamentului

Reducem la minimum:
TCO (total cost of ownership) – gestionarea costurilor pe tot parcursul ciclului de viață
Downtime – prevenim timpul de nefuncționare neplanificat

EXPERTIZA&CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Avem experienta de peste 15 ani in solutii de automatizari, o echipa dedicata, cu experienta vasta in aplicatii si industrii variate. Succesul unui proiect este determinat de baza solida de plecare, informatiile corecte pentru aplicatia potrivita de care afacerea dumneavoastra are nevoie pentru a evolua si a performa.

DESIGN, PROIECTARE, EXECUTIE & INTEGRARE
Departamentele noastre de proiectare mecanica si software pot proiecta, executa si integra echipamentele in orice linie de productie, facand trecerea de la o solutie manuala la una semiautomata sau automata in functie de necesitatile aplicatiilor si productivitatile dorite.
Management de proiecte: planificarea, organizarea și gestionarea sarcinilor și resurselor (umane sau materiale) pentru executarea proiectelor, cu respectarea timpului, a resurselor si costurilor agreate.

Efectuarea de mostre si demonstratii
Beneficiati chiar acum de avantajele acestui serviciu fara nici un cost. Trimiteti o mostra de produs insotita de specificatiile necesare marcarii sau specificatiile de productie, iar noi vom face teste de marcare sau demonstratii de produs la dumneavoastra! Venim in ajutorul dumneavoastra cu marcarea unor produse noi rezultate in urma unor schimbari in procesul de productie.
Acest serviciu include teste sau demonstratii luand in calcul atat nevoile dumneavoastra, cat si conditiile de productie. Specialistii nostri va vor oferi sfaturi in legatura cu tehnologia optima pentru aplicatia dumneavoastra.

OPTIUNI DE FINANTARE
Pentru ca vrem sa va oferim mai mult decat o gama de echipamente si dorim sa fim partenerul dumneavoastra, va propunem solutii pentru finantarea proiectelor pe care le aveti.
Contracte de inchiriere pe termen mediu si lung, cu finantare simpla si rapida prin intermediul grupului german Grenke.

AVANTAJE:
RAPID: nu trebuie sa asteptati mult inainte de a putea folosi noul echipament pentru imbunatatirea activitatii dumneavoastra.
OFERTA PESRONALIZATA: Va oferim si negociem conditiile de finantare in functie de necesitatile si disponibilitatile dumneavoastra.
PLANIFICARE USOARA: Gama de echipamente pe care o acoperim este foarte larga asa ca si activitatea dumneavoastra poate beneficia in multe dintre fazele procesului tehnologic de avantajele automatizarilor.

SUPORT TEHNIC
Asiguram consiliere si ajutor tehnic specializat de-a lungul intregului lant operational:

• Asamblarea echipamentului
• Instalare (calibrare, setari de retea, securizare, integrare etc)
• Punem la dispozitia clientilor nostri manuale de utilizare la achizitionarea oricarui tip de echipament din portofoliul nostru
• Instruire si training utilizatori (prezentarea detaliata a echipamentului, modul optim pentru functionare si operare, operatiuni de intretinere, solutii pentru incidente uzuale etc)
• Solutii de software in parametri tehnici optimi

Suport tehnic la preinstalare
Specialistii nostri va vor oferi suportul tehnic necesar integrarii diferitelor echipamente, sisteme, masini sau solutii integrate pe liniile dumneavoastra de productie. In functie de complexitatea aplicatiei dumneavoastra, expertii nostri tehnici va pot ajuta prin elaborarea unor specificatii tehnice, prin evaluarea problemelor existente la instalare si chiar va pot oferi solutii de software customizat si solutii hardware, daca este nevoie.

Training operatori
Asiguram programe de instruire tehnică pentru personalul tehnic al clientilor, pentru a fi siguri că beneficiati de utilizarea echipamentelor la întreaga capacitate si in conditii de eficienta si siguranta maxima.

Asistenta tehnica si interventii
Pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra imediate, va punem la dispozitie Help-desk tehnic permanent (helpdesk@imarke.ro) pentru a va putea oferi sfaturi si informatii necesare. Veti primi ajutor in reglarea unor erori de setare sau disfunctionalitati, in programarea echipamentului, sau va vom asigura o furnizare rapida de piese de schimb, daca este nevoie.

Contracte de service & mentenanta
Oferim servicii complete de asistenta tehnica si mentenanta, bazate pe raspunsuri prompte si optiuni de intretinere complete, avand ca scop maximizarea timpului de functionare al echipamentului si anticiparea anuala a costurilor de intretinere.

Garantii extinse
Asiguram o garantie de un an pentru echipamentele achizitionate. Garantia poate fi asigurata fie de partenerii nostri, prin intermediul nostru, fie exclusiv de catre noi.

INCHIRIERE ECHIPAMENTE
Oferim spre inchiriere echipamente diverse (marcare, etichetare etc) pentru perioade scurte (minim 3 luni) sau perioade lungi de timp.

CONTRACTE DE LIVRARE CONSUMABILE
Contractul pentru furnizarea de consumabile se va incheia in functie de nevoile dumneavoastra de consum, pe o perioada determinate, asigurandu-se livrarea consumabilelor la sediul dumneavoastra (cerneluri, aditivi, riboane, etichete etc), la o anumita data sau cu o anumita periodicitate. Incheind un astfel de contract, puteti evita eventualele costuri suplimentare determinate de o crestere a preturilor consumabilelor. De asemenea, contractul de livrare poate fi modificat, prelungit sau reziliat la cerere, in functie de evolutia nevoilor dumneavoastra si posibilitatile noastre.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6021/2007
CUI: 21434282
Adresă: Str. Borsa 50 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide