Gratuit

INFOPRESS GROUP SA

Descriere companie:

Compania Infopress a fost înfiinţată în anul 1990, având ca obiect de activitate tipărirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc. În anii ce au urmat Infopress Group a devenit o tipografie modernă, specializată pe tiparul revistelor şi publicaţiilor comerciale de mare tiraj.

În anul 1994 a fost deschis un punct de lucru în Bucureşti cu scopul de a consolida relaţiile comerciale în cadrul pieţei de profil. Patru ani mai târziu, în 1998, compania Infopress Group a ajuns pe primul loc în topul tipografiilor din România.

Începând cu anul 2001 s-a investit masiv în modernizarea tipografiei prin achiziţionarea celor mai performante echipamente şi utilaje. În perioada 2001 - 2004 capacitatea de tipar a Infopress Group a crescut considerabil datorită programelor extensive de modernizare şi introducerii unor sisteme informaţionale de management şi a sistemelor performante de prepress. Toate acestea, împreună cu completarea facilităţilor de producţie cu o construcţie de 4000 m2 au transformat Infopress Group într-o companie de bază a industriei tipografice sud-est europene. În 2007 şi 2008 parcul tehnologic a fost reînnoit, fapt ce a contribuit la păstrarea poziţiei de lider pe piata locală, atât ca volum cât şi din punctul de vedere al calităţii.

În luna mai 2010 compania de private equity GED a achiziţionat majoritatea din capitalul societăţii Infopress Group. GED este o companie europeană de private equity care activează în sud-estul Europei şi Peninsula Iberică pe segmentele de "buyout" şi "growth capital", având sub management un fond de investiţii de peste 350 milioane Euro. Prin achiziţionarea IPG, GED şi-a mărit portofoliul la 8 companii deţinute în Europa de Est.

Reviste

În fiecare zi tipărim:

 • 150.000 reviste color broşate
 • 750.000 reviste color capsate

Revistele pot fi tipărite pe maşini rotative sau pe maşini plane, însă cel mai frecvent utilizăm o combinaţie a celor două. Maşinile rotative sunt mult mai rapide şi folosesc role de hârtie, fiecare rolă cântărind aproximativ o tonă. Utilajul este alimentat cu hârtie într-un flux continuu, în timp ce informaţia este transferată de pe plăci pe un tambur şi apoi pe hârtie.

Maşinile plane utilizează coli de hârtie şi sunt mai puţin rapide, dar pot tipări hârtie mai groasă şi pot furniza un produs de calitate superioară, perfect pentru copertele de revistă.

Portofoliul nostru cuprinde titlurile celor mai cunoscute reviste color, aparţinând unor editori de top din Romania, Ungaria sau multinaţionali. Calitatea revistelor color este bazată pe profile ICC Color Management System care integrează pre–press, pregătirea plăcilor şi tiparul.

În secţiunea finisare puteţi regăsi lista completă a operaţiunilor disponibile la Infopress Group.

Produsele noastre finite sunt livrate la destinaţia aleasă de client; obiectivul principal al departamentului de Logistică este întîmpinarea cererilor clientului printr-o folosire cât mai eficientă a resurselor.

Publicaţii comerciale

Exemple de industrii pentru care tipărim:

 • retail
 • mobilă
 • telecom
 • bricolaj
 • publicatii comerciale

Volumele tipărite de publicaţii comerciale au crescut semnificativ în ultimii ani, în special datorită extinderii retailerilor în regiunea SE Europeană. Întrucât aceste produse reprezintă un instrument esenţial al companiilor în comunicarea cu clienţii, Infopress Group a dezvoltat capacităţile de tipărire pentru a întâmpina cererile de volum şi viteză.

Unităţile pentru înfoliere, inserare şi adresare oferă facilităţi suplimentare clienţilor noştri. Bazele de date puse la dispoziţie de client sunt confidenţiale şi strict protejate.

Cea mai rapidă maşina rotativă disponibilă tipăreşte cu o viteză de până la 60.000 de coli pe oră. Aceasta înseamnă 1.920.000 coli A4 pe oră! La un loc, producţia Infopress Group reprezintă 25 % din piaţa de publicaţii comerciale de volum.

Materiale publicitare

În fiecare zi tipărim:

 • 400.000 produse personalizate şi înfoliate
 • 680.000 brosuri de retail

Infopress Group tipăreşte materiale publicitare în cantităţi mari (cataloage, broşuri, fluturaşi, postere). Calitatea deosebită a produselor se datorează folosirii unor maşini de tipărit în plan, foarte moderne.

In plus, deţinem tehnologie şi personal bine pregătit pentru a oferi clienţilor toată gama de finisare necesară: lăcuire UV, biguire, ştanţare, plastifiere şi personalizare. Vă rugăm să accesaţi secţiunea finisare pentru lista completă de servicii oferite.

SERVICII

Pre-press

Infopress Group deține cel mai modern departament de pre-press dotat cu tehnologie și software de ultima generație. Întregul proces se realizează prin AGFA APOGEE PREPRESS, una din cele mai avansate soluții în domeniu. Astfel, prin intermediul AGFA Delano, interfața care oferă posibilitatea unei conexiuni interactive, clienții noștri urmăresc procesul de producție și dețin controlul asupra rezultatelor finale.

Toate birourile noastre sunt conectate printr-o rețea intranet de mare viteză ce asigură transferul rapid și fără limitări a datelor.

Calitatea deosebită și acuratețea procedurii sunt garantate de sistemul integrat de management al profilelor de culoare ICC, care asigură totodată și predictibilitatea rezultatelor tipărite.

Procesul este controlat de pachetul de programe Agfa Apogee Prepress care prin interfaţa Delano asigură posibilitatea de încărcare a materialelor precum şi acordarea unui BT (bun de tipar) digital după prelucrarea lor. Principalele echipament de pre-press sunt:

• SCREEN PlateRite Ultima 32000 si 24000 – echipamente de expunere plăci de tip computer-to-plate, asigură producţia de forme tipografice de un înalt nivel calitativ la o productivitate sporită datorită sistemului in-line de procesare.

Tipar
Secţia de tipar rotativ, este echipată cu maşini moderne şi de mare capacitate ce printează tiraje peste 20.000 exemplare.

Toate maşinile rotative sunt prevăzute cu facilităţi de finisare inline. Capsarea şi lipirea colilor se realizează direct de pe maşină, reducând astfel timpul de execuţie.

Finisare
Infopress Group acoperă întreaga gamă de servicii de finisare specifice post press:

 • capsare
 • broşare
 • lăcuire UV
 • lac mat
 • lac UV selectiv
 • embosare
 • stanţare
 • tăiere la format
 • fălţuire
 • împachetare în folie termo-retractabilă
 • adresare
 • lipire
 • inserare
 • împachetare individuală
 • folio
 • răzuibile

Servicii poştale
Cererile clienţilor noştri s-au diversificat, astfel încât Infopress Group se dezvoltă pentru a veni în întâmpinarea celor care caută servicii complete. Astfel, pe lângă tipar, am inclus şi servicii poştale, împachetare şi expediere în condiţii optime.

Scrisorile se personalizează, se procesează şi expediază direct către clienţii din România, în colaborare cu Poşta Română.

Prin acest serviciu de intermediere între client şi Poşta, am devenit un partener logistic important, cu volume reprezentative pentru Poşta Română.

De asemenea, furnizăm servicii de pregătire a comenzilor înainte de expediere:

introducerea adresei clientului direct din baza de date;
sortare în funcţie de cerinţele clientului şi ale Poştei Române;
alcătuire pachete tip bloc, sortate pe grupuri conform unor criteriile specifice;
expediere către orice destinaţie naţională.

Capacităţi şi utilaje
Prin utilizarea unei tehnologii de ultima generaţie, echipa noastră de profesionişti în pre-press şi tipografi experimentaţi se asigură de obţinerea celor mai bune rezultate.

Pre-press

Procesul este controlat de pachetul de programe Agfa Apogee Prepress care prin interfaţa Delano asigură posibilitatea de încărcare a materialelor precum şi acordarea unui BT (bun de tipar) digital după prelucrarea lor.

• SCREEN PlateRite Ultima 32000 si 24000 – echipamente de expunere plăci de tip computer-to-plate, asigură producţia de forme tipografice de un înalt nivel calitativ la o productivitate sporită datorită sistemului in-line de procesare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/418/1991
CUI: 526170
Adresă: Piata Gutenberg 1 Odorheiu Secuiesc
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide