Gratuit

INFORM LYKOS S.A.

Descriere companie:

CINE SUNTEM NOI
INFORM este un grup de companii care acționează continuu pentru a furniza servicii și produse de management al informațiilor și prelucrarea informațiilor pe hârtie, precum și a documentelor digitale. Cu peste 120 de ani de istorie în domeniu, INFORM se bucură de o reputație de fiabilitate, încredere și inovație din partea clienților săi din 12 țări.

Grupul a contribuit decisiv la modelarea pieței de tipărire din Grecia și a modului în care companiile și guvernul își gestionează datele și relațiile cu publicul.

INFORM a fost pionier prin introducerea de progrese tehnologice țintind să optimizeze gama de soluții și servicii care sprijină competitivitatea și creșterea clienților. Cu experiența impresionantă a integrării cu succes de noi metode, mijloace și materiale în fluxurile de informații din întreaga Europă, INFORM modelează în mod activ dezvoltarea pieței de gestionare a datelor.

CU CE NE OCUPĂM
INFORM oferă soluții și servicii care se bazează pe platforme tehnologice avansate și răspund nevoilor industriilor și ale companiilor. Depunem eforturi extraordinare pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele prin calitatea înaltă a produselor și a serviciilor noastre. Grupul se află printre pionierii pieței de gestionare a datelor. Reputația noastră a fost încercată și testată în cele mai sensibile domenii ale activității din sectorul privat și din sectorul public. INFORM este considerat un partener de încredere, oferind clienților săi o calitate de neegalat. Această încredere ne oferă un avantaj competitiv ideal și singular pe piețele din Grecia şi România.

MISIUNEA NOASTRĂ
Să conducem dezvoltarea pieței, care se află la intersecția dintre industria grafică, informatică și de comunicare, către o epocă de transformare digitală. Suntem dedicați prosperității pe termen lung a părților interesate, cu responsabilitate și atenție față de societate și față de mediu.

SOLUȚII

GESTIONAREA COMUNICĂRII

SCANARE ȘI ARHIVARE
Sprijinim clienții să digitalizeze și să arhiveze documentele fizice de orice format. Serviciul este furnizat fie în incinta noastră, fie la sediul clienților. Documentele sunt indexate pentru recuperare mai ușoară și pot fi eventual marcate cu ștampilă de timp și semnate digital pentru scopuri de conformitate. Recuperarea copiei digitale poate avea loc printr-o interfață online sau printr-o interfață SFTP.

Platforma de gestionare a documentelor
Produsul este utilizat pentru gestionarea tuturor fluxurilor de lucru și a documentelor în comunicarea internă: completarea documentelor de hârtie și completarea documentelor electronice, fluxurile de lucru de aprobare și arhivarea.

Introducerea datelor și prelucrarea formularelor
Sprijinim clienții noștri să digitizeze hârtia pe tot parcursul ciclului de viață al prelucrării datelor

  • Crearea și proiectarea bazei de date
  • Proiectarea și producția de formulare
  • Colectarea și clasificarea datelor
  • Introducerea datelor
  • Curățarea și standardizarea datelor
  • Exportarea datelor formatate
  • Întreținerea bazei de date

GESTIONAREA DATELOR ȘI ANALIZA ACESTORA

Integrarea cu sursele de date ale clienților noștri reprezintă o activitate obișnuită pentru INFORM. Expertiza noastră constă în gestionarea unui volum foarte mare de date. Creăm soluții software personalizate pentru a gestiona datele din mai multe surse de date cu diferite tipuri de intrări și ieșiri.

Gestionăm datele proceselor „On the fly” sau „In Batch”, integrăm serviciile de internet, urmărim datele pe internet, creăm procese de apel la acțiune, păstrăm sursele de date și creăm programe personalizate pentru clienții noștri într-un mediu de afaceri sigur și de încredere.

FACTURAREA ELECTRONICĂ

O aplicație de facturare electronică bazată pe cloud care permite clienților să distribuie facturi electronice, să arhiveze în mod digital facturile, să aplice ștampila de timp conform legislației fiscale și să monitorizeze întregul ciclu de viață al fiecărei facturi și a serviciului de suport EDI.

IMPRIMARE SECURIZATĂ

Cu peste 40 de ani de experiență în domeniul imprimării securizate, suntem acreditați să tipărim certificate, timbre fiscale, etichete de autentificare farmaceutică, cecuri bancare, cupoane cu reduceri și pentru cadouri, produse preplătite, precum și multe alte produse cu securitate ridicată. Certificați de Integraf pentru 2 centre de producție, garantăm produse de înaltă siguranță și încredere. Unele dintre cele mai mari referințe ale noastre sunt Jocurile Olimpice de la Atena 2004, Jocurile Asiatice din Doha 2006, timbrele fiscale pentru tutun, etichetele de autentificare farmaceutică și buletinele de vot de înaltă securitate din diferite țări.

HÂRTIE DIGITALĂ
Oferim soluții pentru bilete securizate, protecția mărcii și autentificarea produselor prin conectarea produselor și documentelor la lumea digitală. Folosind tehnologia RFID & NFC, combinăm diferite tipuri de etichete pentru a ne conforma oricărei aplicații de sistem.

TICKETING INTELIGENT
O gamă largă de produse în diferite sectoare de afaceri precum transportul public, feriboturile, teatrele, cinematografele și evenimentele.

PROTECȚIA MĂRCII
Contrafacerea afectează toate piețele și întreprinderile din lume (farmaceutice, auto, cosmetice etc.). Producem etichete și documente pentru a urmări produsele originale prin intermediul lanțului de aprovizionare și pentru a proteja clienții împotriva fraudei.

AUTENTIFICAREA PRODUSULUI
Expertiza noastră în identificarea securizată ne permite să proiectăm și să producem documente securizate cu cip încorporat și să oferim clienților noștri posibilitatea de a le autentifica online.

SERVICII POȘTALE

Livrarea a 250 de milioane de plicuri
Sprijinim clienții noștri printr-o soluție end-to-end în comunicarea pe suport de hârtie. INFORM este unul dintre cei mai mari integratori, susținând companiile care emit facturi cu serviciile de distribuție. Distribuim 80 de milioane de plicuri pe an, oferindu-le clienților noștri servicii unice de urmărire online a livrării și de asistență pentru clienți.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7278/2008
CUI: 9030790
Adresă: Sos. Odai 347-363 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide