Gratuit

INSPIRION ROMANIA SRL

Descriere companie:

CINE SUNTEM NOI
Articolele promoționale sunt pasiunea noastră

Marinarii iubesc marea. Ne plac articolele promoționale. Fiind o întreprindere mijlocie cu sediul în Bremen, Inspirion este specializată în importul de articole promoționale și bagaje. Fidel devizei „Idei de tranzacționare”, furnizăm articole promoționale inovatoare și atrăgătoare clienților din întreaga lume încă din 1998. Din 2004, ne-am specializat și în valize, pe care le furnizăm sub numele CHECK.IN® . În calitate de importator, menținem relații de afaceri bune în domeniul B2B. Grupurile noastre țintă sunt în principal comercianții cu amănuntul și reducătorii.

De la stilou la valiză

La Inspirion, veți găsi cadouri promoționale colorate, ieftine și bine tipărite, cu o utilitate ridicată pentru utilizator. Gama noastră completă de produse diversificată cuprinde aproximativ 2.000 de articole promoționale din categoriile de afaceri și de agrement. Spectrul larg acoperă totul, de la oferte ieftine la prime de înaltă calitate. Portofoliul nostru oferă materiale clasice promoționale, cum ar fi pixuri și umbrele, articole de cumpărat la prețuri scăzute, cum ar fi brelocuri, dar și genți, cărucioare, textile, instrumente, ceasuri, lămpi, jucării și articole de uz casnic.

SERVICIUL NOSTRU
O ancorare pentru un serviciu bun

O navă ancorează într-un port sigur. Fiabilitatea, livrarea la timp și flexibilitatea, combinate cu așteptările de înaltă calitate, stau la baza unui serviciu bun. Aceste virtuți ale comercianților sunt ferm ancorate în compania noastră.

În calitate de furnizor de servicii orientat către client, ne adaptăm serviciile la dorințele și nevoile dvs. Ne propunem să oferim răspunsul înainte de a pune întrebarea. Colegii noștri competenți acordă toată atenția solicitărilor dvs. și oferă un flux de lucru optim. Căutați un articol promoțional eficient în publicitate pentru campania clientului dvs.? În magazinul nostru online, veți găsi articole promoționale de la A la Z. Echipa noastră de vânzări oferă cu plăcere asistență prin expertiza lor stabilită cu privire la articolele promoționale și plasarea reclamelor.

SERVICIILE NOASTRE / PERFORMANȚA
Totul dintr-o singură sursă

Pentru dvs., suntem fericiți că suntem constructori de nave, pilot, marinar și pământ. Ca o companie orientată spre servicii, ne ocupăm de achiziționarea articolelor direct de la fabrică, aranjăm expedierea, vămuirea și logistica. La Inspirion, serviciul universal pentru clienți include, de asemenea, consultanță competentă, eșantionare, amprentă a produselor și livrare. De asemenea, oferim cu plăcere livrări strict neutre către clientul dumneavoastră. Procesele înlănțuite sunt optimizate constant și adaptate nevoilor clienților. Pentru ca dvs. să îl aveți cât mai confortabil, primiți totul de la o singură sursă la Inspirion.

OFERTELE NOASTRE DE SERVICII

 • Consultarea articolelor promoționale și aplicarea reclamelor
 • Managementul lanțului de aprovizionare de la comandă la punctul de livrare
 • Controlul producției și controlul calității în țările producătoare
 • Expediere și manipulare vamală
 • Organizarea certificărilor, testelor și licențelor
 • Disponibilitatea articolelor din catalog prin capacități mari de stoc
 • Tipărirea și finisarea articolelor promoționale
 • Expediere
 • Eșantionare și transport - de asemenea pentru clienții dvs.
 • Promovarea vânzărilor (de exemplu, cataloage, mailing-uri etc.)
 • Produse personalizate

EXPERIENȚELE NOASTRE
Succesul prin experiență

Marinarii și-au transmis cunoștințele generațiilor următoare, astfel încât astăzi să ajungem în siguranță și să ajungem direct la destinație. Inspirion are o experiență îndelungată în domeniul importurilor. Nu trebuie să căutăm parteneri noi pentru fiecare solicitare a clienților, lucrăm deja împreună cu furnizori de încredere pentru dvs. Cunoaștem foarte bine condițiile pieței și cultura afacerilor din Extremul Orient. Colegii din birourile noastre de cumpărături Inspirion din Shanghai și Hong Kong vorbesc perfect chineza și engleza. Aceștia acționează ca persoane de contact și ajută la dificultăți de comunicare și limbaj. Acest lucru face ca negocierile noastre locale să fie mult mai ușoare. Mai mult, achiziționăm articolele noastre la cel mai bun raport preț-performanță și putem transmite clienților noștri cele mai bune condiții.

Servicii

 • Obiecte promoționale
 • Finisare
 • Calitate și siguranță
 • Selecție și design
 • Magazine online
 • Bagaje
 • Proiecte speciale

Obiecte promoționale

DE CE ARTICOLELE PROMOȚIONALE SUNT EFICIENTE
Publicitate reprezentativă cu efect de semnalizare

Cu luminile sale de navigație, o navă atrage atenția asupra sa pe mare. Și articolele noastre promoționale lasă logo-ul tău să strălucească în cea mai strălucitoare lumină. Obțineți un efect de semnalizare bun, aveți o gamă mare de influență și aproape nici o pierdere în comparație cu suporturile publicitare clasice, cum ar fi anunțurile, afișele sau publicitatea radio și TV. Acesta este motivul pentru care articolele promoționale ar trebui să fie o parte inerentă a mixului de marketing al companiei dvs.

Mediul publicitar obiectiv oferă spațiu pentru mesaje de marketing durabile. Un pix cu logo-ul companiei și sloganul face mesajul tangibil. Elementul promoțional este mijlocul potrivit pentru a colecta puncte brownie cu un gest mic de a oferi, pentru a consolida relațiile existente cu clienții și pentru a câștiga noi clienți. Un cadou personal transmite ceea ce este greu de exprimat în cuvinte: apreciere și solidaritate.

Anul are douăsprezece luni și oferă multe oportunități de a oferi cadou obiecte promoționale. Oferirile facilitează stabilirea contactelor la târguri. Cadourile promoționale cresc răspunsul campaniilor publicitare la punctul de vânzare. De asemenea, sunt folosite ca cadouri de loialitate, în timpul Crăciunului sau la tombole.

GAMA NOASTRĂ DE PRODUSE
Obiecte promoționale și valize pentru exploratori

În timp ce căuta o rută maritimă către India, Columb a descoperit America. Nu luați un ocol atunci când căutați suportul publicitar adecvat sau bagajele. Am creat un program colorat, pestriț și uimitor. Gama noastră completă de articole cu peste 3.000 de produse acoperă perfect toate domeniile, de la afaceri la timp liber și le conectează inovativ.

Ne actualizăm colecția de două ori pe an. Aceasta este singura modalitate de a-l păstra interesant. În ianuarie și septembrie, vă prezentăm noutățile noastre în cataloage noi. Inspirion cunoaște piața și băncile prin propriile sale cunoștințe, precum și dorințele clienților. În acest fel, păstrăm tendințele actuale în vizorul nostru. O cerință pentru cadouri publicitare eficiente și valize bine concepute este managementul inovației profesionale. Managerii noștri de produse vizitează furnizori și expoziții comerciale din întreaga lume pentru dvs., pentru a depista noutăți interesante. La urma urmei, scopul nostru este să vă oferim un portofoliu de produse echilibrat.

Finisare

IMPRIMAREA
O navă are nevoie de un nume

O navă nu navighează fără a avea un nume. La cadourile promoționale, este la fel ca la o navă. Un produs bun are nevoie de un nume bun. Niciun alt mediu nu vă prezintă mesajul publicitar la fel de bun ca un articol promoțional. Prin finisarea individuală, un pix creează un cadou publicitar personal și valoros.

Așa cum figurina este o marcă impresionantă la prova unei nave cu vele, ne asigurăm că vă impresionați clienții. Cu serviciul nostru de finisare, publicitatea va avea un efect de durată. Vă vom sfătui cu plăcere cu privire la diferitele tehnici de finisare și imprimare și vă vom spune care tehnică se potrivește cel mai bine produsului dumneavoastră. Finisarea poate fi aplicată aproape tuturor articolelor promoționale din gama noastră.

METODE DE IMPRIMARE
Mergeți pe valul succesului

Creăm presiune, astfel încât un mesaj promoțional să creeze valuri înalte. În calitate de specialist în tipărire, suntem bucuroși să finalizăm un produs promoțional cu sigle ale clienților, nume de companii și sloganuri publicitare.

Vă spunem exact ce tehnică de finisare funcționează pe ce material. Imprimăm articolul dvs. publicitar cu serigrafie, tampon sau imprimare cu transfer. Implementăm pentru dvs. o gravură laser ascuțită. Pentru mesaje publicitare expresive pe piele artificială, vă recomandăm ștanțarea. De asemenea, brodăm textile și șepci pentru dvs. Mânerele umbrelei sunt individualizate prin doming. Oferim și oferte speciale de tipărire. Imprimarea flexografică face ca umbrelele să radieze și să asigure mai multă siguranță în trafic. Și datorită tipăririi digitale, implementăm publicitatea dvs. în mod realist.

GRAVARE CU LASER
Personalizare precisă și permanentă

O metodă care folosește un fascicul laser pentru a grava un logo în aproape orice material. Un proces controlat de computer asigură o reproducere precisă. Rezultatul final este întotdeauna dependent de suprafața materialului. Nu este posibilă o replică color.

REPREZENTARE
Impresionați-le pe toate celelalte

O ștampilă este utilizată pentru a apăsa un logo pe suprafața unui articol. Gofrarea colorată și cu aspect metalic (în aur și argint) este posibilă prin folii speciale. Această tehnică este utilizată mai ales pe produse din piele și piele sintetică.

IMPRIMAREA SILKSCREEN
Tehnică cu intensitate ridicată a culorilor

Pentru serigrafie, un ecran este impermeabil în zonele care nu trebuie imprimate printr-un proces fotochimic. Articolul promoțional este plasat sub ecran și imprimat în zonele în care ecranul este permeabil. Culoarea este împinsă prin găuri și aplicată pe produs. Când folosiți logo-uri colorate, se recomandă adăugarea unui strat de bază alb pentru a asigura culori strălucitoare. Această metodă este ideală pentru suprafețe plane, cum ar fi textile sau segmente de umbrele.

IMPRIMARE TRANSFER
Reproducere impresionantă a culorilor

O presă termică, formată dintr-o placă de încălzire și o placă de bază, este utilizată pentru a aplica logo-ul / imaginea / textul, pre-tipărit pe hârtie termică, pe articol. În prealabil, hârtia termică a fost imprimată prin serigrafie sau imprimare digitală.

IMPRIMAREA TAMPONULUI
Reproducere impresionantă a culorilor

Un șablon al logo-ului este realizat și umplut cu culoarea dorită a cernelii. Apoi, culoarea este transferată direct pe articol cu ​​un tampon din silicon. Deoarece acest tampon este fabricat din silicon flexibil, se pot imprima aproape toate suprafețele - inclusiv suprafețele neuniforme.

GRAVARE
Marcare persistentă

Un proces electrolitic - o bucată de pâslă este îmbibată în lichid coroziv și este presată printr-un șablon pe produs. Odată ce lichidul intră în contact cu articolul, amprenta dorită este gravată pe suprafață. Avantajul este că amprenta este foarte robustă.

BRODERIE
Finisare cu ac și fir

Un proces controlat digital în care un computer direcționează un ac și fir pentru a broda o suprafață. Până la 10 culori pot fi utilizate într-o singură procedură de brodat. Această formă robustă de rafinament poate fi utilizată pe toate materialele textile. Sigla trebuie furnizată pentru a determina numărul de ochiuri și pentru a efectua un calcul precis al costurilor.

TRANSFER DIGITAL
Blaze of color

Transferul digital funcționează în doi pași. În primul rând, o hârtie termo specială este imprimată digital (vezi pasajul „tipărire directă”) și tăiată la dimensiune. Într-un al doilea pas, logo-ul / imaginea / textul este apoi imprimat pe produs sub presiune într-o presă termică.

IMPRIMARE DIRECTĂ
Individualizare clară a pinului

Cu imprimarea directă, picături simple de cerneală sunt aruncate prin duze direct pe articol sau hârtie (similar cu o imprimantă cu jet de cerneală). În mod normal, culorile care se usucă cu lumină UV sunt utilizate pentru o strălucire ridicată. Potrivit pentru cantități mici și articole plate.

DOMING
Publicitate în 3D

Autocolantul doming este realizat din rășină sintetică și un autocolant cu sigla companiei. Rășina limpede este fixată exact pe imprimarea logo-ului, protejează imprimarea și conferă logo-ului un efect 3D. Autocolantul convex este perfect pentru publicitatea pe materiale aspre sau dure, cum ar fi mânerul umbrelei.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/17934/2005
CUI: 18071217
Adresă: Str. Lt. Stefan Marinescu 20 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide