Gratuit

INVENT MEDIA SRL

Descriere companie:

Invent Media activeaza din anul 2005 ca agentie full-service de publicitate indoor. Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift.

Avantajul indoor-ului, pentru clientii de publicitate, este prezenta acestui mediu de comunicare pe durata a 8 -12 ore/zi, timp pe care fiecare persoana activa il petrece la locul de munca, acasa, in clubul de fitness sau la mall. Biroul si clubul de fitness reprezinta, imediat dupa locuinta, a doua si, respectiv, a treia destinatie. Daca la TV sau radio ai optiunea sa schimbi canalul cand este publicitate, iar in online exista "skip ad" sau "adblocker", reclamele din cladirile de birouri, cluburile de fitness sau mall-uri nu pot fi oprite si, astfel, sunt automat receptionate.

Echipa Invent Media crede in calitate, dinamism si flexibilitate dar si in dezvoltarea continua, tinand intotdeauna cont de evolutia pietei si propunand clientilor sai cele mai bune sisteme de expunere, menite sa puna in valoare brandurile potentialilor lor clienti. Astfel, in 2009, au fost aduse in premiera, in Romania, ca si sisteme elegante si inovatoare de expunere pentru cladirile de birouri si pentru hotelurile din portofoliu - citylight-urile (totemurile luminoase derulabile).

Incepand cu anul 2013, Invent Media introduce suporturi publicitare noi, din sticla, cu un design modern, in lifturile din cladirile de birouri si din hoteluri.

In 2015, Invent Media aduce pentru prima data in Romania, publicitatea pe biciclete, oferind partenerilor un tool eficient, eco-friendly şi Wow!, concept denumit Bikevertising.

Incepand cu anul 2016, Invent Media contureaza cea mai mare reţea indoor premium cu 250 de locaţii, 1500 de suporturi publicitare - frame-uri în lifturi si citylight-uri derulabile, in 2018 mesajul ajungand la peste 600 de companii naţionale si multinationale si la peste 600 000 persoane/ luna.

In 2019 Invent Media utilizeaza softuri noi in relatia cu partenerii si demareaza lucrarile de constructie pentru sediu si depozit noi, reusind astfel, ca in 2020 sa propuna suporturi noi, inovative, prin care clientii primesc expunere la un standard calitativ ridicat.

Dupa 15 ani de experienta in domeniul indoor advertising-ului, ne mandrim cu un portofoliu impresionant de clienti, recunoscuti pentru exigenta calitativa a comunicarii, care au ales sa-si promoveze imaginea si produsele prin reteaua Invent Media.

Invent Media propune suporturi noi, inovative, prin care clientii primesc expunere la un standard calitativ ridicat in:

Cladiri de birouri: Novo Park, West Gate Park, America House, Conect Business Park, Crystal Tower, Floreasca Business Park, Euro Tower, Lakeview, Oregon Park, Baneasa Business & Technology Park, Rams Business Park, Palas Iasi, United Business Center, Globalworth Tower, Globalworth Plaza, Green Court, World Trade Center, City Gate, Global Business Center, Green Gate si altele.
Cluburi de fitness: Aviatiei Wellness Center, Premier Palace Spa si altele.
Hoteluri: Golden Tulip, Phoenicia, Premier Palace, Best Western Stil, Hotel Concorde si altele.
Centre comerciale: Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall, Promenada Mall, Mega Mall, AFI Mall, Iulius Mall Cluj, Park Lake, City Park Constanta, Palas Iasi, Sun Plaza si altele.
Invent Media ofera servicii de indoor advertising integrate, precum: inchirierea spatiilor/ suporturilor publicitare, consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor publicitare, mentenanta suporturilor.

12 motive sa comunici indoor

 • Audienta premium: persoane active, educate, ce activeaza in companii de top din diverse sectoare de activitate, audienta dificil de atins prin alte medii de comunicare;
 • Timp mare de expunere pentru reclamele indoor; fiecare persoana calatoreste de minimum 4 ori/zi cu liftul, beneficiaza de un timp de calitate in zona de asteptarea acestuia, in intervalul celor 8-12 ore/zi petrecute la birou;
 • Costurile pentru tiparirea posterelor sunt nesemnificative, astfel vizualurile pot 3 fi schimbate frecvent si promovate astfel mai multe produse, promotii etc;
 • Invent Media ofera GRATUIT, o data pe luna, serviciile de relocarea campaniei in cladiri noi sau schimbarea vizualurilor;
 • In indoor exista posibilitatea desfasurarii de campanii atat B2B cat si B2C, iar peste 20% dintre persoane ocupa functii de middle si top management in 5 companiile rezidente in cladirile de birouri;
 • Suporturile publicitare indoor sunt elegante, au dimensiuni generoase, astfel incat brandurile expuse sa fie bine puse in valoare si sa beneficieze de o vizibilitate sporita;
 • Campaniile indoor sunt scutite de posibilitatea de a face zapping, astfel 7 reclamele sunt automat receptionate;
 • Campaniile indoor nu sunt afectate de aplicatiile ad-blocking, astfel reclamele sunt automat receptionate;
 • Flexibilitate mare in alegerea locatiilor in functie de profilul companiilor, trafic, oras, proximitate etc;
 • In indoor se poate obtine feedback direct despre produsul promovat, de la publicul tinta, in cadrul proiectelor speciale (standuri, sampling, product placement);
 • Atat liftul cat si lobby-ul reprezinta spatii captive, interactiunea cu reclamele este directa si repetitiva;
 • Daca in alte medii precum outdoor-ul exista si panouri publicitare fara vizibilitate buna, in cladirile de birouri campaniile beneficiaza de aceeasi sansa de a fi observate, neexistand lifturi care nu sunt utilizate.

Servicii

 • Planificare media
 • Consultanta in selectia locatiilor
 • Inchiriere suporturi in: cladiri de birouri, cluburi de fitness, hoteluri si centre comerciale
 • Implementare proiecte speciale
 • expunere standuri prezentare
 • sampling
 • product placement
 • expunere spectacular
 • branding lift / usi / oglinzi
 • expunere auto
 • floor stickers
 • Decorare / neutralizare campanii
 • Monitorizare campanii
 • Productie inserturi publicitare

Suporturi publicitare

In Invent Media punem la dispozitia clientilor nostri suporturi publicitare elegante, cu dimensiuni generoase, adaptate fiecarei locatii in parte, brandurile fiind bine puse in valoare si, astfel, crescandu-le notorietatea.

In prezent, Invent Media ofera servicii de expunere pe suporturi publicitare precum: frame-uri in lifturi, citylight-uri si indoor cubes in cladiri de birouri, hoteluri, parcuri rezidentiale, mall-uri si hypermarket-uri - dar si posibilitatea desfasurarii unor proiecte speciale, cum ar fi: expunere auto indoor sau outdoor, expunere standuri de prezentare sau cu vanzare, sampling, amplasare spectacular, branding usi de lift/ oglinzi, floor stickers, etc.

Frame in lift
Frame-urile au dimensiunea de 297×420 mm (A3) si sunt amplasate in lifturile din cladirile de birouri, din parcurile rezidentiale si din hoteluri. Daca tinem cont ca o persoana petrece intre 25 si 90 de secunde in lift, in timpul unei calatorii si foloseste acest mijloc, in medie, de 4 ori pe zi (la birou) si de 2 ori pe zi (acasa), realizam ca aceste suporturi ofera premisele unei comunicari eficiente datorita "captivitatii" mediului, dar si datorita lipsei altor factori perturbatori. Acest aspect genereaza un impact maxim al mesajului si un grad de memorare ridicat. Rata mare de memorare, de peste 80% (prin numarul mare de vizionari si prin perioada de timp petrecuta in prezenta mesajului expus in panoul publicitar), poate plasa liftul in topul celor mai eficiente medii de promovare indoor.

Citylight in lobby
Incepand cu anul 2009, am introdus, in premiera in Romania, pe segmentul cladirilor de birouri, ca suporturi noi de expunere - citylight-urile. Aceste casete luminoase sunt derulabile, elegante, si ofera o vizibilitate si o calitate a imaginii impecabile. Citylight-urile sunt amplasate in zonele de asteptare a liftului, in receptii sau lobby-uri, spatii in care oamenii petrec, zi de zi, un timp indelungat. Atat liftul cat si lobby-ul reprezinta spatii captive, interactiunea cu reclamele fiind directa si repetitiva. Citylight-urile reprezinta solutii de expunere cu o larga raspandire in publicitatea indoor, fiind prezente in tarile care au traditie in indoor advertising. Branduri recunoscute pentru exigenta in comunicare, precum cele din industria produselor de lux, aleg constant acest tip de suport pentru promovare. Avantajul citylight-ului consta in oferirea unei vizibilitati foarte bune a mesajului datorata atat suprafetei de expunere (700 x 1000 mm suprafata vizibila), cat si a sursei de energie care lumineaza posterul din spate.

Stand de prezentare
Standurile reprezinta o alta modalitate de expunere oferita de catre Invent Media. Acestea pot fi amplasate in receptia cladirilor de birouri, in hoteluri, in mall-uri sau in hypermarket-uri. Standul va fi adaptat conform spatiului in care este amplasat si devine cartea de vizita a companiilor care deruleaza o campanie intr-o anumita locatie. Astfel, acestea sunt concepute in acord cu imaginea pe care orice brand doreste sa o transmita clientilor sai. Standul poate avea ca si scop atat prezentarea/ expunerea de produse sau servicii cat si vanzarea acestora. Unul dintre avantajele acestui tip de comunicare, prin intermediul standului, consta in puterea si in rapiditatea interactiunii dintre specialistii prezenti la stand si potentialii clienti.

Branding
Branding-ul consta in colantarea usilor de intrare din cladirile de birouri, a usilor de lift sau a altor suprafete vitrate aflate in zone intens circulate. Colantarea este un proiect special ce presupune lipirea unui autocolant removable, cu o creatie grafica cat mai atractiva, in scopul crearii unei campanii memorabile pe suporturile de expunere amintite anterior. Colantarea este o solutie moderna si practica pentru transmiterea mesajului catre o audienta premium: persoane active, educate, ce activeaza in companii de top din diverse sectoare de activitate.

Sampling
Indiferent daca este vorba de sampling cu materiale tiparite sau mostre de produse, aceasta activitate poate fi desfasurata cu succes in toate tipurile de locatii pe care Invent Media le are in portofoliu. Distribuirea de flyere, de vouchere sau de mostre aduce un avantaj considerabil pentru companiile care aleg sa interactioneze direct (analizand prima reactie) cu potentialii lor client. Acest gen de activare le ofera posibilitatea sa afle, sa testeze si chiar uneori sa incerce/ deguste produsele promovate.

Indoor Cube
Invent Media propune suporturi noi, inovative, prin care clienţii primesc expunere la un standard calitativ ridicat. Indoor cube-ul este un suport spectaculos, cu 4 fete publicitare, utilizat in comunicarea din mall-uri si din hipermarket-uri. Acesta ofera o suprafata generoasa de expunere, vizibila pentru un numar cat mai mare de vizitatori. Un alt avantaj al prismelor luminoase este reprezentat de posibilitatea ca acestea sa fie expuse doar in acele locatii care prezinta interes pentru client, intr-o anumita perioada de timp.

Spectacular
Amplasarea unui spectacular intr-un spatiu indoor reprezinta un concept creativ prin care un brand castiga notorietate datorita abordarii inedite, tansformand o campanie obisnuita intr-una memorabila. Aceste tipuri de suporturi se folosesc de obicei in cadrul unor campanii de comunicare indoor, integrate, venind, ca o completare la mixul de baza al suporturilor indoor.

Plasare produse
Plasarea de produse ofera posibilitatea clientului de a targeta foarte atent publicul tinta, prin alegerea companiilor catre care doreste sa comunice in acest fel. In functie de mesaj si target, dar si de ceea ce doreste clientul sa comunice, produsele pot fi distribuite in oricare dintre retelele noastre de cladiri de birouri, hoteluri sau cluburi de fitness. Comunicarea directa catre segmentul potrivit de cumparatori are mai multe avantaje: poti prezenta produsul (produs nou, produs cu discount, etc) direct consumatorului, poti crea nevoile si dorintele pe care produsul le poate satisface, poti contura o imagine favorabila a produsului in mintea consumatorului si in acelasi timp poti creste gradul de constientizare si implicit cresterea vanzarilor pentru produsul respectiv.

Expunere auto
Aceste proiecte speciale ofera posibilitatea unei expuneri cu vizibilitate crescuta catre un numar cat mai mare de persoane. Expunerea auto ofera o conexiune intre potentialul client si produsul prezentat, cel din urma putand testa produsul fara a mai fi nevoit sa se deplaseze intr-un showroom auto. In cadrul acestor proiecte este recomandat sa existe sesiuni de drive test in care persoanele interesate de achizita unei masini pot lua decizia usor, dar nu fara a fi informati corespunzator. In plus, solicitarea unui drive test se face in urma prezentarii datelor personale si eventual a unei adrese de email, ceea ce este un avantaj pentru clientii nostri, ei putand sa isi creeze o baza de date corecta si completa, care poate fi utilizata ulterior in comunicarea directa cu cei interesati.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/16043/2005
CUI: 17973866
Adresă: Str. Argentina 2 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide