Gratuit

IVO PRINT SRL

Descriere companie:

Editura Andreas, cu sediul in Bucuresti, isi propune sa aduca un plus de calitate in domeniul cartilor de copii si nu numai.
Tratam cu seriozitate si profesionalism toate etapele realizarii unei carti, de la culegerea textului si a informatiei, redactare, tehnoredactare, grafica si terminand cu felul transparent in care dorim sa interactionam cu cititorii nostri.

În 2005, o „echipă“ a avut curajul de a pleca la drum, către lumea cărţii. Cei trei, pentru că erau doar trei, s-au aventurat către acest drum plin de suişuri şi coborâşuri, unele mai mari, altele mai mici. Călătoria a fost grea, dar frumoasă şi continuă până în ziua de azi. Iubirea pentru cuvinte a făcut ca, după mai bine de 10 ani, cei trei să adune în tolba lor mai multe sute de „minuni“ destinate celor care împărtăşesc aceeaşi pasiune... cartea! Familiile cărţilor din tolbă (beletristică pentru copii şi părinţi, dicţionare, auxiliare şcolare, cărţi pe teme religioase, cărţi gastronomice etc.) i-au ajutat zi de zi să capete experienţă şi să aducă un plus de valoare fiecărui proiect în parte, dobândind astfel aprecierea cititorilor.

Pentru a ii indemna pe copiii sau nepotii dumneavoastra sa citeasca aceleasi carti care v-au luminat copilaria venim cu preturi mici, la o calitate din ce in ce mai buna.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1959/2005
CUI: 17192121
Adresă: Str. Baiculesti 5 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide