Gratuit

J&J Group SRL

Descriere companie:

Soluții complete pentru display-uri care te fac remarcat – imediat
Sisteme profesionale de afișare, expunere și prezentare din aluminiu, acrilic și PVC, realizate în format standard și atipic.

Fondatorul companiei este Zsolt Rudnyanszky, acționar unic, administrator director general. În anul 2002, la vârsta de 28 de ani, a înființat societatea J&J Group SRL cu intenția de a produce display-uri pentru piața de advertising. Experiența profesională anterioară l-a învățat că pe o piață concurențială reușesc doar cei care se fac bine remarcați. De aceea, compania a ales să dezvolte un brand de producție publicitară iar produsul star a fost de la început Rama Click în toate formele ei de varietate. A urmat diversificarea producției având ca reper produsul DISPLAY. După 17 ani de activitate este considerat cel mai important producător exclusiv de display-uri din România.
Este căsătorit, are trei copii și provine dintr-o familie respectabilă, moștenind titlul nobiliar de baron. Inelul cu sigiliul blazonului este purtat încă de tatăl său. Foarte multe dintre reperele morale și cele de educație au contat la formarea liderului de astăzi. Fiind un model de om, antreprenor și lider de succes, colegii de breaslă din industrie l-au ales președinte al Patronatului Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate - APIIP.
Planurile de viitor ale liderului Zsolt Rudnyanszky includ extinderea vânzărilor în spațiul european. Linia de producție va crește continuu prin dotări de utilaje noi. Aplicațiile vor fi și ele diversificate. Viitoarele display-uri și rame marca JJDisplays vor face mulți oameni fericiți. Toți merităm să afișăm momentele din viață care ne-au făcut să ne simțim cu adevărat REMARCABILI sau fac un produs să fie atractiv pentru cumpărare …

 • Office Displays
  Alegeți soluțiile pentru un birou bine organizat. Sistemele JJDisplays pot economisi timp reducând căutări lungi și reduc stresul la locul de muncă.
 • Black & Red Line
  Descoperă noua gama de produse Black & Red Line de la JJDisplays.
 • Display Printuri Clear Line
  Display-uri Clear Line din plexiglas si plastic transparent pentru afise, printuri si reclame, in format standard si la cerere. Sisteme de prindere pe perete sau ferestre.
 • Rame tablou Classic Line
 • JJ Displays va prezinta Classic Line - rame de tablou cu profile din aluminiu. Rame de tablou ideale pentru inramarea diplomelor, a fotografiilor de promotie sau a pozelor de absolvire.
 • Wood Line
 • Rame click aluminiu
  Rame click din aluminiu pentru afișaj profesional, cu dimensiuni standard - A4, A3, A2, A1, A0, 500 x 700 mm, 700 x 1000 mm - dar și la cerere.
 • Stative si suporturi tablete
  Stative, standuri si suporturi pentru orice model de tableta, realizate din aluminiu finisat, inox si/sau plexiglas. Dimensiuni la cerere pentru orice cantitate.
 • Standuri brosuri, cataloage
  Standuri expozitionale, din plexiglas si aluminiu, concepute special pentru prezentarea si distribuirea pliantelor, brosurilor si cataloagelor.
 • Suporturi Display plexiglas
  Suporturi din plexiglas tip Menu Holder pentru expunerea meniurilor, a listelor informative sau a materialelor publicitare.
 • People Stopper
  Panouri stradale mobile tip People Stopper din profile de aluminiu de calitate și rezistente.
 • Suporturi pliante, flyere si cataloage
  Suporturi si display-uri din plexiglas si plastic rezistent pentru expunerea si distribuirea pliantelor, flyerelor sau a cataloagelor. Formate standard si la cerere. Unel modele in stoc.
 • Pupitre din plexiglas
  Pupitre din plexiglas pentru prezentari, evenimente sau conferinte. Diferite modele si dimensiuni.
 • Info Boards
  Sisteme sau panouri de afisaj indoor cu picior pentru expunere pe pardoseala. Impact deosebit in prezentarea si distribuirea materialelor publicitare. Pot fi realizate diferite modele, standard si la cererea clientului.
 • Casete luminoase
  Casete luminoase pentru interior sau exterior, produse din aluminiu sau plexiglas. Alege casetele luminoase produse de JJ Displays și beneficiezi de consultanță gratuită, garanție și service post vânzare.
 • Urne din plexiglas si PVC
  Urne din plexiglas pentru votare, tombole, sugestii sau cutii de donatii. Diferite modele si dimensiuni.
 • Semnalistica Digitala
  Tabletele interactive iDisplay pentru uz comercial. Standuri mobile pentru monitoare si televizoare cu diagonale de pana la 63 de inch.
 • Produse publicitare atipice
  Produse si materiale publicitare atipice si unicate realizate la cererea clientilor. Consultanta si solutii tehnice gratuite.
 • Showroom Displays
  Suporturi pentru afisaj si standuri de prezentare ce se disting prin formele unice si posibilitatile de personalizare. Unele modele pot fi echipate cu buzunare pentru materiale publicitare.
 • POSM
  POSM, Point of Sale Materials, reprezinta o metoda eficienta de promovare. Suporturile sunt folosite la prezentarea produselor aflate la promotii sau a celor noi.
 • Showboards, Aviziere
  Organizati-va activitatea cu ajutorul avizierelor magnetice, cu pluta sau a panourilor de scris cu creta sau marker. Echipate cu rama de aluminiu si cu prinderea pentru perete.
Galerie imagini:
Galerie video:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1038/2002
CUI: RO 14450110
Adresă: Drumul Lunca Priporului nr. 140, Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide