Gratuit

KANARA PRINT SRL

Descriere companie:

DISTRIBUITOR TEXTILE ȘI OBIECTE IMPRIMATE
SUPORT COMPLET PENTRU REVÂNZĂTORI

Activăm în piața promoționalelor din anul 2002, serviciile noastre adresându-se doar revânzătorilor. Suntem singurul distribuitor autorizat pentru România pentru colecțiile James & Nicholson / Myrtle Beach, Halfar, Fare, Impression iar prin investițiile susținute în tehnologie furnizăm servicii extinse de imprimare.
Ne-am concentrat resursele pentru a putea dezvolta și oferi revânzătorilor un sistem de lucru modern și cuprinzător, pe care îl prezentăm sub mottoul #allyouneed. Iar imaginea noastră în această piață, de partener onest și serios, după mai bine de 17 ani petrecuți în domeniu, este un argument solid pentru un parteneriat durabil.

DISTRIBUȚIE CĂTRE REVÂNZĂTORI
Comercializăm produse și textile promoționale doar către revânzători. Cu noi aveți mereu siguranța prețurilor corecte și competitive și beneficiați de sprijin deplin al furnizorilor externi pentru proiectele dumneavoastră speciale. Am implementat un sistem de lucru profesionist, bazat pe proceduri și un upgrade important al softurilor interne, astfel încât să puteți ști în orice moment ce se întâmplă cu marfa dumneavoastră, cât durează și ce presupune fiecare etapă, de la comandă până la personalizare și livrare, credit comercial și plată.

COLECȚII EXCLUSIVE
Suntem singurul distribuitor autorizat pentru România pentru textilele JAMES & NICHOLSON, MYRTLE BEACH, B&C precum și HALFAR (genți) sau FARE (umbrele) dar și pentru promoționalele IMPRESSION.

GAMĂ COMPLETĂ DE TEXTILE
Suntem furnizorul cu cea mai largă gamă de textile promoționale (ca unic distribuitor autorizat pentru România). Astfel, putem acoperi domenii variate, plecând de la textile promoționale, textile din bumbac organic, haine de lucru și până la cele corporate fashion, specializate pe sporturi sau pentru evenimente.

SUPORT DE VÂNZĂRI PERFORMANT
Vă stă alături o echipă de suport dedicată, astfel încât putem răspunde cu maximă operativitate solicitărilor dumneavoastră grație sistemului nostru de lucru colaborativ. De asemenea, primiți acces online la principalele informații necesare ofertării (liste de prețuri, cataloage online, etc.). Fiecare comandă este confirmată pe email printr-un formular special, cu toate detaliile iar pentru serviciile de imprimare vi se vor furniza simulări.

MOSTRE PRODUSE
Știm că mostrele sunt importante în fața clienților dumneavoastră, de aceea vă punem la dispoziție peste 550 de articole aflate permanent în stocul nostru intern. Puteti comanda însă majoritatea produselor din colecțiile noastre la bucată, neexistând vreo restricție privind cantitatea minima (consultați echipa de suport pentru condiții și detalii)

ATELIER DE IMPRIMARE
Pentru toate produsele textile, dispunem de capacitățile tehnice de personalizare prin broderie si transfer de serigrafie. Pentru obiectele promoționale oferim servicii de tampografie și printUV.

LOGISTICĂ SIMPLIFICATĂ
Pentru a vă spori viteza de ofertare și a nu mai fi nevoiți să calculați, de fiecare dată și pentru fiecare colecție, cheltuielile logistice aferente aducerii produselor în România, listele noastre de prețuri au transportul produselor în România inclus (consultați echipa de suport pentru condiții și detalii).

TEXTILE
Suntem singurul distribuitor autorizat pentru România pentru textilele JAMES & NICHOLSON, MYRTLE BEACH, B&C precum și HALFAR (genți) sau FARE (umbrele). Oferta noastră include însă și produse din alte colecții: SOL’s, LABEL / ELEVATE, NIMBUS.

OBIECTE PROMOȚIONALE
Kanara Print este singurul distribuitor autorizat pentru România pentru Colecția Impression (Giving Europe) de obiecte promoționale. Distribuim și colecțiile: Cool (Anda Present), More than gifts (Midocean), Enjoy (Bullet, Avenue – PF Concept), XD (Xindao).

AGENDE & CALENDARE

SERVICII DE IMPRIMARE
Avem o experiență vastă în tehnologiile de imprimare a produselor textile și obiectelor promoționale și deținem capacități tehnice de personalizare prin broderie (Tajima si Melco), transfer de serigrafie, tampografie (Teca Print) și printUV (Compress).

Prețuim inovația și facem investiții susținute în tehnologia de lucru, folosind echipamente dintre cele mai performante și accesorii sau consumabile cu o calitate dovedită în timp. Investițiile în tehnologie s-au făcut întotdeauna și în concordanță cu reglementările europene privind mediul. Atelierul nostru a obținut toate autorizațiile de mediu și procedăm periodic la verificarea noxelor, apelor uzate, reciclarea deșeurilor și utilizarea consumabilelor certificate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/10777/2002
CUI: RO14972173
Adresă: STR. COPILULUI 20 A C BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide