Gratuit

KYO’S DESIGN & ADVERTISING SRL

Descriere companie:

La KYO'S DESIGN & ADVERTISING îți oferim servicii complete de producție publicitară. Dispunem de peste 15 ani experiență în domeniul producției publicitare care ne recomandă pentru serviciile excelente. Suntem o echipă de specialiști gata să te ajute cu orice, de la viziune, proiectare şi producție până la montaj.
Mai mult, pentru fiecare lucrare îţi oferim o garanție de 12 luni.

DE CE KYO'S ADVERTISING?

1. Peste 15 ani experiență
De peste 15 ani activăm în domeniul producției publicitare. Experiența adunată de-a lungul anilor ne ajută să oferim servicii excelente, la cele mai înalte standarde.

2. Livrare rapidă
Livrăm rapid produsele tale. În funcţie de dimensiunea lucrării, produsele ajung la tine între 2 şi 10 zile.

3. Consultanţă gratuită
Ai nevoie de consultanţă în alegerea soluției perfecte? Specialiștii noștri răspund solicitărilor tale în cel mai scurt timp, gratuit.

 

SERVICII:

TIPAR
Cu ajutorul tiparului digital, cât şi a tiparului offset, te putem ajuta în menținerea şi îmbunătățirea imaginii companiei tale prin producția de materiale tipărite: cărți de vizită, fluturași (flyere), pliante, broșuri, afișe, mape de prezentare, cataloage, reviste, post-it-uri, calendare, carnete, caiete speciale, agende şi altele.

Pentru a obține o cotație de preț, acesta este calculat personalizat în funcție de următoarele caracteristici:
— Tiraj
— Dimensiune
— Suport hârtie
— Număr de culori

SIGNALISTICĂ OUTDOOR:

1. Firme luminoase:
Firmele luminoase se pot confecționa dintr-o gamă largă de materiale precum profilul de aluminiu sau PVC cu faţa din plexiglas sau policarbonat, backlit tensionat pe structura metalică, dibond, etc. Firmele luminoase pot avea diferite forme geometrice şi în acelaşi timp putem vorbi şi despre casete luminoase volumetrice ce pot avea forma siglei sau orice alta formă dorită. Firmele luminoase pot fi simplă-faţă sau dublă-faţă, în funcţie de locația de amplasare.

2. Inscripționări auto:
Vă punem la dispoziție servicii profesionale de colantare şi inscripționare auto folosind folii profesionale, ORACAL şi 3M.

Colantarea auto se poate face integral sau parțial, în orice culoare sau în combinaţie cu folie carbon 3D.

Inscripționarea auto cu elemente grafice (logo firmă, sticker taxi, etc.) se poate efectua cu autocolant decupat la cutter-plotter, cu print (laminat sau nelaminat) aplicate direct pe caroserie sau pe folie magnetică.

3. Litere volumetrice:
Literele volumetrice sunt de mai multe tipuri şi se pot confecționa din materiale diferite. Literele volumetrice pot fi luminate sau neluminate, se pot folosi atât în interior, cât şi la exterior, iar mărimea lor se poate modela în funcţie de locația unde urmează a fi amplasate.
Tipuri de litere volumetrice:
-- Litere volumetrice din polistiren, care sunt recomandate pentru decorul interior, dar se pot folosi şi la exterior. Iluminarea lor se poate face de obicei cu ajutorul spoturilor, excepţie făcând lucrările mai complexe care conțin litere volumetrice din polistiren şi iluminarea este făcută într-un ansamblu.
-- Litere volumetrice din plexiglas, forex, tablă, inox sau o combinaţie din aceste materiale. Literele volumetrice confecționate astfel pot fi neluminate sau luminate. Iluminarea lor se poate face în diferite moduri: cu LED-uri, tuburi cu descărcare în gaz spectral sau cu tuburi fluorescente.

4. Totemuri:
Totemul este un element de signalistică outdoor de mari dimensiuni ce atrage atenţia trecătorilor şi monopolizează spațiul publicitar zonal.
Acestea se execută din materiale compozite, placi de acryl sau altele. La KYO’S producem de la zero totemuri conform specificațiilor tale, la cele mai înalte standarde calitative, totemuri ce vor atrage cu siguranță toată atenţia trecătorilor.

SIGNALISTICĂ INDOOR:

1. Decor pereți:
Aspectul pereților este deseori un factor pozitiv sau negativ în cadrul unei firme, atât pentru oamenii din interior, cât şi pentru clienți.
Un perete decorat corespunzător, colorat vesel, poate fi foarte apreciat şi în acelaşi timp poate crea condiții optime de muncă.
Decorul pereților se poate face cu ajutorul literelor volumetrice de o grosime mai mică sau mai mare şi cu ajutorul foliilor autocolante speciale pentru decorul de pereți.

Specialiștii KYO’S DESIGN & ADVERTISING te pot ajuta să creezi un spațiu de lucru productiv şi primitor pentru angajaţi sau, de ce nu, chiar un spațiu pe care clienții tăi să îl aprecieze cu adevărat.
Pentru orice solicitări legate de decorarea pereților, contactează-ne sau solicită o oferta, iar specialiștii noștri vor găsi o soluție potrivită.

2. Decor vitrine:
Decorul vitrinei este unul dintre cele mai importante aspecte din biroul sau showroom-ul tău. Acesta este ca o carte de vizită pentru clienții tăi şi poate crea, instant, credibilitate şi profesionalism.
Vitrinele sunt cu adevărat un instrument de marketing foarte important ce trebuie să fie întotdeauna în concordanţă cu imaginea brandului tău şi să inspire valorile şi atributele principale ale afacerii tale.
Personalizăm vitrine cu autocolant decupat sau tipărit. Mai mult, îți asigurăm totul, de la design până la execuție şi montaj.

3. Sisteme indicatoare:
Din categoria sistemelor indicatoare fac parte plăcuțele indicatoare şi alte panouri publicitare. Acestea au scop informativ şi de direcționare a clienților, însă pot fi personalizate în funcţie de cerințele tale.
KYO’S îţi oferă o gama variată de sisteme indicatoare, de la sisteme standard, cum ar fi: plăcuțe uși birouri, panouri fonduri europene, panouri / plăcuțe identificare agricultură, panouri de informare, dar şi indicatoare rutiere / plăcuțe numere, până la sisteme indicatoare complet personalizate, în funcţie de nevoile tale.

4. Standuri publicitare / expoziționale:
Standurile expoziționale personalizate sunt cea mai bună alegere pentru a fi remarcați la o expoziție sau o conferință. Ele se pot crea atât într-un mod simplu, cât şi într-un stil foarte complex, în funcţie de buget şi domeniul de activitate.

5. Panouri publicitare

6. Bannere

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11188/2005
CUI: 17719010
Adresă: Str. Ciucea nr.8, Bl. L 18, Sc. 3, et. 3, ap. 127, Bucureşti, sector 3, cod 032524
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide