Gratuit

LOGOS CORPORATE SRL

Descriere companie:

DESPRE NOI

Povestea noastră a început în 1997 pe o suprafață de 180 de metri pătrați, cu vise grozave şi astăzi suntem una dintre cele mai mari şi mai dotate case de producție din România, cu o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați, cele mai noi echipamente şi continuăm să creştem.

Pentru că ne dorim să satisfacem cu succes nevoile şi cerințele clienților noștri, prin experiența acumulată de peste 20 de ani de activitate şi personal calificat, oferim servicii de consultanţă în domeniul producției publicitare, consultanţă care permite clientului să cunoască procesul tehnologic de producție.

Evoluția companiei
— 1997
Cu un început modest, LOGOS CORPORATE prinde viaţă cu un sediu de 180 mp în Calea Griviței.

— 2004
Pe măsură ce capacitatea noastră de afaceri şi de producție a crescut, a crescut şi nevoia noastră de un spațiu mai mare. LOGOS CORPORATE se mută într-un depozit de 1400 mp în București, unde vom continua să dăm viaţă proiectelor timp de 9 ani.

— 2011
Cu o listă de parteneri / clienți în creștere rapidă şi proiecte complexe, conducerea investește în achiziționarea unui depozit de producție de 4000 mp în Pipera Voluntari şi echipamente de ultimă generație.

— 2018
LOGOS CORPORATE se străduiește să își mențină poziţia ca una dintre cele mai mari şi mai bine echipate fabrici din România, cu investiții suplimentare în capacitatea noastră de producție (tăiere cu laser şi alte echipamente de finisare automată).

Valorile noastre
Ce ne recomandă?
— Transparenţa şi satisfacția clienților.
— Design creativ.
— Inovație şi creativitate.
— Răspundem prompt solicitărilor.
— Ultimele tehnologii şi echipamente.
— Atenție la detalii pentru fiecare proiect.
— Suport permanent pentru parteneri şi clienți.

Cum lucrăm?
Dorim să acoperim toate nevoile clienților noștri în materie de publicitate oferind printuri de dimensiuni mari şi mici, fie indoor sau outdoor, materiale promoționale de orice fel, sisteme de expunere sau personalizări pe orice tip de material, oferind pe lângă serviciile de producție şi consultanţă în realizarea machetelor grafice, a mostrelor şi livrarea în ţară.

„Ceea ce merită să fie făcut, merită să fie făcut bine.”

Pentru transparenţa totală în relația client-furnizor, ne-am organizat astfel încât, în orice moment, clienții noștri să vadă în ce stadiu se află producția unui print de mici / mari dimensiuni, personalizarea unor materiale promoționale, realizarea display-urilor, in-store-urilor, ş.a.m.d.…

 

SERVICII LOGOS CORPORATE

Putem spune că avem un portofoliu complex şi am avut ocazia să lucrăm pentru companii mici, mari şi mijlocii la nivel local sau global, cu multe dintre ele reușind să dezvoltăm un parteneriat pe termen lung.

Chiar dacă multe companii se concentrează doar pe o nișă, ne extindem afacerea de la un an la altul prin investiții permanente în echipamente şi personal calificat.

In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience. Take the experience first; the cash will come later.

Harold S. Geneen

— Custom In-store furniture
— Promotional Gifts.
— Display / POSM.
— Custom Car Branding.
— DTP / 3D Designs.
— Exhibition stands.
— Large Format printing.

 

DE CE SĂ ALEGI SERVICIILE NOASTRE?

Satisfacerea nevoilor clienților
Suntem într-o continuă dezvoltare şi dorim să dăm viaţă proiectelor pe care clienții noștri le-au conceput, cu scopul de a îmbunătăți imaginea acestora.

Inovație şi creativitate
De-a lungul anilor de activitate, am realizat multe materiale şi propuneri unice pentru partenerii noștri, câștigând câteva premii precum: „Ziua inovației” 2 ani la rând – Mondelez International (Proiectare şi execuție POSM).

Promptitudine
Investițiile permanente în echipamente de ultimă generație şi personal calificat ne permit să răspundem rapid nevoilor partenerilor şi clienților noștri.

Atenție la detalii
Ne mândrim că suntem perfecționiști şi avem capacitatea necesară de a aduce la viaţă proiectul în proporție de 98%, așa cum se vede în simularea 3D.

Pentru a realiza acest lucru, avem mai multe etape pentru a ne asigura că un produs este demn de client, dar şi mai mulți responsabili cu controlul calității + certificatele de calitate ale standardelor germane.

Transparenţa serviciilor şi suport
Credem că un parteneriat sănătos pe termen lung se bazează pe încrederea reciprocă şi am încercat în ultimii 21 de ani să câștigam încrederea partenerilor noștri prin onestitate, prin implicare şi disponibilitate pentru toți clienții noștri care doresc să ne viziteze sau care au întrebări legate de serviciile noastre.

 

TEHNOLOGII UTILIZATE

Pentru că dorim să satisfacem cu succes nevoile şi cerințele clienților noștri prin experiența acumulată de peste 20 de ani de activitate şi personal calificat, oferim servicii de consultanţă în domeniul producției publicitare, consultanţă care permite clientului să cunoască procesul tehnologic de producție imediat.

— Primirea Brie-ului.
— Executarea creaţiei 3D / Proiect tehnic.
— Execuția seriei de machete.
— Producția materialelor în serie.
— Livrare către depozit / implementare pe piață.

 

IMPRIMANTE DE FORMAT MARE
Imprimări mari, interioare şi exterioare la rezoluții de până la 1440 dpi, tehnologie ultramodernă cu jet de cerneală şi piezo pe orice suport şi imprimări pe un suport, în rolă sau rigid.

Cea mai nouă tehnologie în imprimantele de format mare – AGFA Titan HS, AGFA Titan 3020 UV FTR, AGFA Jeti 3348 UV RTR şi AGFA Jeti 1224 UV RTR / FTR, MIMAKI JV300-160 x 2 bucăți.

ECHIPAMENTE DEBITĂRI
Pentru tăierea în diferite forme şi formate neregulate de materiale plastice, lemn, minerale şi carton, oferim mașini de înaltă performanţă: 1 buc. x SUMMA, 2 buc. x CNC MULTICAM 5500 series / 2x BRM Laser 300 W / 2 buc. x ZUND G3 XL 3200.

ECHIPAMENTE TERMOFORMARE, SERIGRAFIE
Pentru materialele promoționale de marcă, avem carusele textile complet automatizate, cu o capacitate de până la 10.000 de imprimări policromice / faţă pe zi. Producția noastră are, de asemenea, imprimante semiautomatice şi tampografe în două şi patru culori, pentru tipărirea corpurilor de suprafață semirotunde, mașini selective de lăcuit.

Pentru termoformare, producția noastră este echipată cu 3 bucăți de SHANNON HRT / D 300, permițându-ne să manipulăm materiale până la 300 cm, serigrafie o bucată SYNCHROPRINT S-type, echipamente semiautomate THIEME510 x 3 buc, tampografe x 3 buc.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3456/1997
CUI: 9431333
Adresă: Str. Erou Iancu Nicolae nr. 126 E, Voluntari, Jud. ILFOV, cod 077190
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide