Gratuit

LTHD CORPORATION SRL

Descriere companie:

Cu o experiență de 25 de ani, LTHD Corporation a devenit un furnizor bine cunoscut pentru EMS , Automotive și alte sectoare industriale, oferind o gamă largă de etichete, materiale de lipit, agenți de curățare, echipamente ESD , soluții de identificare , soluții de automatizare și service autorizat.
Oferim toate aceste soluții cu o echipă de peste 100 de angajați bine pregătiți

Conceptul nostru oferă tuturor clienților cele mai bune soluții pentru aplicații complexe și suport complet pentru procese.

LTHD Corporation este certificată ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016, EN ISO 13485: 2016, AS 9100 Rev. D, AS 9120 Rev. B,
ISO 14001: 2015 și SR OHSAS 18001: 2008.

Suntem întotdeauna gata să satisfacem cerințele clienților cu echipe de înaltă calificare, concentrându-ne pe mai multe soluții

 • planificare & consultanță
 • furnizarea de materiale și echipamente
 • suport de proces
 • identificarea și furnizarea de materiale: etichete, imprimante, panglici,
 • coduri de bare, scanere etc.
 • integrarea sistemului
 • trasabilitatea
 • furnizor autorizat de servicii

Capacitățile noastre proprii de producție sunt definite de:

 • cantitatea și calitatea dorite livrate ... Doar în timp!
 • folosim diferite tipuri de materii prime, de la hârtie la materiale speciale cum ar fi poliimida (Kapton) etc.
 • folosim tehnologii digitale care asigură un avantaj deosebit pentru producția la cerere, datorită timpului de pregătire și prelucrare rapidă

LTHD Corporation își fabrică, de asemenea, propriile produse sub următoarele mărci înregistrate:

 • Etichete și etichete - Smart Print
 • Etichete RFID - RFID cu imprimare inteligentă
 • Die-Cutting - Smart Die Cut
 • Pungi ESD
 • Cutii ESD / Separatoare
 • Software-ul
 • Specialități de imprimare digitală

Activitățile LTHD Corporation sunt în deplină conformitate cu următoarele directive:

 • ROHS - Directiva privind restricțiile privind substanțele periculoase 2011/65 / UE
 • Regulamentul REACH - Înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice 1907/2006 EC
 • Directiva WEEE - Echipamente electrice și electronice pentru deșeuri este Directiva 2002/96 / CE a Comunității Europene

PRODUSE

Etichete, tuburi termocontractabile și marcaje pentru cabluri
Brady oferă soluții complete de identificare și etichetare industrială pentru dezvoltarea productivității, performanței, securității și protecției în cadrul companiilor. Tipăriți etichete unice în cele mai diverse domenii, pe materialele noastre de calitate excelentă, care pot fi aplicate pe cabluri și conductori, plăci de circuite imprimate și componente, materiale pentru datacom și laborator etc.

Imprimante și echipamente
În oferta Brady se regăsește o gamă largă de dispozitive și echipamente specializate pentru identificare și marcare. Tehnologia de tipărire prin transfer termic, materialele precum și adezivii de înaltă calitate, garantează obținerea etichetelor de certificare a calității necesare pentru nevoile de identificare a companiei sau întreprinderii. Prin gama largă de imprimante, care cuprinde toate modelele, începând de la celeportabile, până la imprimantele de înaltă productivitate ce asigură tipărirea și aplicareaetichetelor, Brady răspunde cu succes pretențiilor în creștere în domeniul identificării.

Scanere
Cititoarele manuale și automate a codurilor de bare lineare sau 2D sunt componente indispensabile ale sistemelor fiabile de trasabilitate și a manipulării fluxurilor de produse din procesele de producție și depozitare. Scanerele de calitate permit citirea rapidă a datelor și de la distanțe mai mari.

Software
Pachetele de programe utilizate la proiectarea și realizarea etichetelor reprezintă componentele indispensabile ale soluțiilor complete de identificare. Programele LabelMark™ și CodeSoft® sunt necesare pentru realizarea simplă a etichetelor, iar MarkWare™ – pentru realizarea șabloanelor tabelare grafice, a marcajelor și a etichetelor pentru conducte.

Semne de securitatea muncii
La alegerea semnelor de securitatea muncii, pe lângă conținut, este foarte important a se avea în vedere și rezistența materialului din care acestea sunt confecționate.

Lockout/Tagout
Anual, la nivel european, mii de persoane sunt rănite în cursul reparațiilor sau a lucrărilor de întreținere efectuate asupra utilajelor industriale. O cauză principală a acestor accidente sunt sursele de energie neasigurate Sistemul LOTO (Lockout/Tagout) reprezintă o oportunitate modernă de prevenire a situațiilor nedorite din timpul lucrărilor de întreținere.

Marcaje pentru conducte
Putem identifica țevi din orice unitate de producție, de oriunde din lume, pentru a contribui la reducerea accidentelor și creșterea eficienței în unitate. Marcajele noastre pentru conducte sunt disponibile pe 3 niveluri de calitate și pot fi personalizate complet pentru a include orice informații despre conducte, conținut și debit de care are nevoie unitatea dvs. de producție.

Instrumente de control al deversărilor
Deversările necontrolate pot avea un efect devastator asupra mediului, oamenilor și activităților comerciale din apropiere precum și asupra viitorului unei companii. Pregătirea pentru deversări este o bună practică de management și, în numeroase țări, o cerință legală. Cea mai bună pregătire este susținută de instrumente profesionale, care pot contribui la prevenirea costurilor majore pentru amenzi, daune și curățarea poluării.

Servicii Brady
Serviciile Brady sunt destinate clienților care doresc să asigure funcționarea neîntreruptă a imprimantelor cu transfer termic și a programului aferent Brady.

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei
Alegeți imprimanta dorită, trimiteți formularul scurt și vă vom contacta în curând.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/2618/1994
CUI: 6262523
Adresă: STR. ARDEALULUI 70 C TIMISOARA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide