Gratuit

MAGIC PRINT SRL

Descriere companie:

MAGIC PRINT este o societate înființată în anul 2005, având ca domeniu principal de activitate personalizările produselor promoționale, de reclamă şi protocol.

În atelierele noastre, puteți personaliza diferite produse prin diferite procedee — serigrafie, serigrafie textilă, tampografie, transfer termic, print digital, broderie, gravură.

Vă punem la dispoziție personal cu experiență şi echipamente necesare pentru fiecare tip de personalizare.
La MAGIC PRINT puteți găsi cele mai bune raporturi dintre calitate, preț şi respectarea termenului de livrare.

SERVICII

MAGIC PRINT vă oferă o gamă largă de servicii în producția de materiale publicitare. Serviciile noastre sunt continuu actualizate, acordând o atenție riguroasă promovării şi tehnologizării companiei noastre, având posibilitatea să realizăm 100 % din producție în atelierele MAGIC PRINT.

— Imprimare serigrafică
Serigrafia reprezintă un procedeu de imprimare mai puțin convențional pe orice suprafață plană. Utilizarea pe scară largă a serigrafiei începe odată cu anii ’70, ca urmare a dezvoltării chimiei vopselelor şi pigmenților. Serigrafia este folosită pentru imprimarea unor imagini ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, pixuri, brichete, agende etc. Serigrafia este procedeul prin care se imprimă pe diferite materiale, începând cu hârtie, ceramică, materiale plastice şi terminând cu textilele sau metalele. Ceea ce se schimbă de fiecare dată, în funcție de suportul specific, nu este procesul în sine, ci tipul de cerneală folosită. Regula de bază a imprimării serigrafică este aceea ca materialul suport să fie neted. Avantajele imprimării serigrafică sunt următoarele: imprimare în serii mici şi mijlocii, rezistenţă ridicată a vopselelor la frecare, zgâriere şi mai ales la raze UV.

— Imprimare tampografică
Tampografia este un procedeu de imprimare în una sau mai multe culori, în regim manual sau semiautomat, a diferite produse cu suprafață cilindrică, plană sau neregulată. Pe scară largă, astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucării, diverse recipiente, hârtie şi carton, agende, măști de aparate, produse industriale etc.

Principiul de lucru:

Imaginea de imprimare este preluată de pe clișee polimerice cu suport metalic şi imprimată prin intermediul unui tampon de cauciuc special pe obiectul respectiv. Clișeele polimerice sunt gravate prin simpla expunere la o lampă cu ultraviolet timp de câteva minute.

— Emblemare cu folie autoadezivă
Transferul termic reprezintă procedeul prin care se transferă la cald diverse elemente grafice sau de text. Se folosește o folie specială, decupată sau imprimată prealabil. Transferul se realizează la cald, prin presare, pe diferite materiale textile din bumbac sau poliester (tricouri, bluze, șepci, bandane, jachete, şorţuri, sacoşe textile, salopete, umbrele, genți, halate).

Procedeul este utilizat, în general, în cazul unicatelor, tirajelor mici sau obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie.

Sublimarea funcționează doar pentru personalizări pe culoarea alb. Sublimarea se face în condiții optime pe textile sintetice sau care au în componenţă material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramică, lemn, metal, care au fost tratate în prealabil pentru sublimare.

— Tipar digital de mari dimensiuni
În cazul printului de mari dimensiuni, imprimarea se face pe un utilaj special cu cerneală pe bază de solvent, rezistentă la UV şi apă, ceea ce face ca produsul finit să poată fi utilizat atât în interior, cât şi la exterior.
Lățimea de printare este de 1370 mm., iar rezoluția maximă de 720 x 720 dpi. Suportul pe care se poate printa poate varia: PVC flexibil (banner), autocolant, hârtie, hârtie autocolantă etc.

— Broderie
Broderia este un mod de personalizare a produselor textile. Se poate realiza broderie pe o gamă vastă de produse textile finite (tricouri, halate, șepci, pulovere, sacouri, fuste, rochii, poșete etc.), precum şi pe suprafețe plane (ecusoane școlare, pentru firme de protecție şi pază, poliţie, armată, cluburi sportive, pensiuni, hoteluri etc).

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/3678/2005
CUI: 18139568
Adresă: Calea Șagului nr. 165, Timișoara, jud. TIMIŞ, cod 300517
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide