Gratuit

MARK HOUSE SRL

Descriere companie:

Istoric
SC MARK HOUSE SRL s-a înfiinţat în anul 1991. Printre primele activităţi, cel mai important a fost consultanţa pentru înfiinţări şi modificări de firme, precum şi obţinerea diferitelor autorizaţii. Pe parcurs aceste servicii s-au diversificat: executări de ştampile, xerocopiere, executări de cărţi de vizită, foi cu antet, alte materiale publicitare, distribuţie case de marcat şi programe de contabilitate, şi altele. În anul 2000 a pornit secţia de tipografie offset. În prezent acesta constituie activitatea principală a firmei, dar au rămas şi micile servicii de dinainte. Sediul şi birourile de relaţii cu publicul se află în centrul oraşului Gheorgheni, Str. Gabor Aron nr. 4, iar producţia se desfăşoară la punctul de lucru din Str. Pompierilor nr. 141.

Domenii de activitate

TIPOGRAFIE
Serviciile tipografice au la bază printul offset în coli. Pornind de la coala tipărită format maxim B3, executăm o gamă foarte largă de produse tipografice: cărţi, broşuri, cataloage, pliante, mape, afişe, etichete, cutii, imprimate, calendare, cărţi poştale, pungi de cadou, şi încă multe altele. Detalii la meniul produse tipografice !

EDITURĂ
Editarea cărţilor şi revistelor se realizează fie cu contract de editură fie pe baza comenzilor individiuale, încă din anul 2001. Am editat mai ales opere ale autorilor locali şi publicaţii cu caracter regional, dar şi câteva edituri proprii şi edituri reprint. - Detalii la meniul cărţi apărute !

FOTOGRAFIERE PROFESIONALĂ
Putem executa fotografiere pe teren sau în condiţii studio cu aparatură fotografică din dotare care asigură calitatea imaginii până la 21 megapixeli, acoperind aproape toate ariile de fotografiere. În afară de asta, societatea noastră dispune de o arhivă fotografică conţinând mai multe zeci de mii de fotografii despre locuri, peisaje, evenimente şi persoane renumite, patrimoniul construit şi cultural al regiunii, al Transilvaniei şi a României. - Detalii la meniul studio foto !

SEVICII DE RECLAMĂ
De la cartea de vizită până la logoul sau brandul de imagine vizuală a firmei puteţi apela la noi pentru servicii de reclamă multiple: executăm în tiraje mici şi mari foi cu antet, plicuri cu antet; pliante, cataloage, mape de prezentare; reclame pentru apariţii în presă, afişe sau bannere; invitaţii, cărţi de felicitare, diplome ocazionale, ecusoane, bloc notiţe; obiecte promoţionale precum magnet de frigider, breloc, insigne metalice, etc.

PRODUSE TURISTICE
Am realizat si editat ghiduri turistice ilustrate, cărţi poştale, pliante leporello, calendare, broşuri informative, etc despre locaţiile turistice din zonele apropiate de Gheorgheni, şi din toată Transilvania şi România. - Detalii la meniul produse turistice !

PRODUSE PROMOŢIONALE
Firma noastră este producătorul şi distribuitorul magneţilor de frigider şi a brelocurilor din plastic transparent care sunt niste suporţi de reclamă excelente, precum şi a insignelor metalice şi a insignelor magnetice cu deschizător de sticlă. - Detalii la meniul produse promoţionale !

EXECUTARE ŞTAMPILĂ
Distribuim toată paleta de produse a producătorului de suporţi de ştampile cu renume mondial COLOP , şi asigurăm realizarea timbrului de ştampilă adecvat chiar şi într-un interval de 1 oră. În afară de asta se mai poate comanda la noi ştampile cu timbru sec, datiere electrice şi înserietoare automate, etc. Detalii la meniul ştampile !

MAGAZIN DE PREZENTARE, PAPETĂRIE ŞI BIROTICĂ
În micul nostru magazin de prezentare se pot cumpăra toate produsele proprii ale firmei: cărţile editate, produsele turistice precum sutele de modele de vederi, leporello, ghiduri turistice, calendarele tematice, şi toate formularele comune şi imprimatele tipizate de largă utilizare. Comercializăm hârtie, cartoane, dosare, plicuri, role etichete şi role case de marcat, instrumente de scris şi mici articole de birotică: perforatoare, capsatoare, agrafe, etc. - Detalii la meniul comerţ!

DISTRIBUIRE CASE DE MARCAT
Pe baza unui contract cu SC PRO SOFT SRL di Miercurea+Ciuc, distribuitor autorizat al caselor de marcat OPTIMUS, PARTNER, DATECS, preluăm comenzi, şi asigurăm service-ul şi dotarea cu consumabile şi piese de shimb a aparatelor vândute .

FOTOCOPIERE ŞI ALTE SERVICII DE SECRETARIAT
Multiplicare, imprimare alb-negru şi color până la format A3 în calitate impecabilă. Copiere format mare A0 alb-negru pentru documentaţii tehnice, hărţi, şi alte documente. Oferim servicii de trimitere-primire fax, scanare, descărcare imagini, legare documente, etc. - Detalii la meniul servicii profesionale!

Produse tipografice
Despre tipografie
Cărţi şi broşuri
Cataloage
Pliante
Afişe
Ziare şi reviste
Imprimate
Mape
Pungi de hârtie pentru cadouri
Cutii mici
Etichete
Calendare
Bloc notiţe / Agende
Vederi / Cărţi poştale

Editura
Cărţi apărute epuizate
Cărţi apărute pe stoc

Execuţie ştampile
Colop
Ştampile cu timbru sec

Alte produse
Diplome
Cărţi de vizită
Invitaţii diferite evenimente
Necrologuri
Etichete produse şi cod de bara

Servicii tipografice
Tipar offset
Stanţare
Legare carte
Legare în spirale metalice
Laminare la cald
Poleire
Perforare / Biguire
Înseriere

Produse turistice
Ghiduri turistice
Vederi / Cărţi poştale
Leporello
Calendare
Magneţi frigider
Magneţi cu deschizător sticlă
Bloc-notes cu magnete
Pungi de hârtie pentru cadouri
Brelocuri
Magneți pentru frigider cu termometru

Servicii profesionale
Technoredactare grafică
Logouri firmă
Servicii de scanare
Scriere CD / DVD
Printare color şi alb-negru
Xerocopiere color şi a.-n.
Trimitere / primire fax

Studio foto
Servicii foto
László Dezső - fotograf
Suport fototehnic
Studioul foto IRIS
Arhiva / Galeria foto

Produse promoţionale
Insigne metalice
Magneţi frigider
Magneţi cu deschizător sticlă
Brelocuri
Magneái pentru frigider cu termometru

Comerţ
Imprimate
Articole din hârtie
Articole de scris
Articole birotică
CD / DVD
Marcatoare de preţ
Etichete

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/938/1991
CUI: 529851
Adresă: STR. GABOR ARON 4 HARGHITA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide