Gratuit

MATRIX ROM SRL

Descriere companie:

Profilul companiei

MATRIX ROM este o companie romana, cu capital privat, cu peste 25 ani de activitate pe piata din Romania. Principalele noastre domenii de activitate sunt editarea de carte tehnica si stiintifica si dezvoltarea de programe informatice.
In activitatea editoriala dispunem de o echipa consolidata in timp, avand experienta publicarii a peste 5000 de titluri, concretizate in peste trei milioane de volume aparute.
Punctele forte ale activitatii noastre editoriale sunt calitatea stiintifica si grafica a lucrarilor publicate, preturile competitive de realizare a cartilor, publicarea anuala a peste 25% din productia romaneasca de carte tehnica. Activitatea desfasurata este recunoscuta prin numeroasele diplome de onoare si de excelenta primite, precum si prin premiile Academiei Romane acordate la unele din lucrarile publicate.

Fondatorii companiei

Pasionati de cartea tehnica si stiintifica, dar fara experienta in activitatea editoriala, fondatorii companiei au pornit la drum din necesitatile momentului de acum mai bine de 25 ani. Folosindu-si experienta in managementul altor tipuri de proiecte, realizand programe informatice care sa-i ajute in noua activitate pornita, dedicandu-se zi lumina pentru realizarea scopului propus, au reusit sa faca din MATRIX ROM probabil cel mai important editor de carte tehnica si stiintifica din Romania ultimilor ani.

Echipa

Constituita inca din primii ani de activitate, echipa editoriala s-a consolidat in timp, formand in acest moment o adevarata familie, dornica sa pastreze recunoasterea de care se bucura in acest moment editura. In acelasi timp, experienta capatata este canalizata spre realizarea unor noi proiecte editoriale, spre cresterea calitatii lucrarilor aparute sub sigla editurii.

Lucrarile publicate

Toate lucrarile primesc ISBN si descrierea CIP a Bibliotecii Nationale. Nu exista restrictii de tiraj. Asiguram consilierea editoriala, pregatirea pentru tipar, conceptia copertii si realizarea ei grafica. Volumele aparute la MATRIX ROM acopera practic toate domeniile tehnicii si stiintei: automatica, informatica, electronica, inginerie electrica, matematica, fizica, chimie si inginerie chimica, mecanica si inginerie mecanica, constructii si instalatii, ingineria mediului. In multe din aceste domenii publicam cel mai mare numar de lucrari aparute pe piata romaneasca. Ca o consecinta a evolutiei tehnologice, in ultimii ani o parte din lucrarile publicate sunt disponibile si pe suport electronic (CD) sau prin acces Internet (aplicatie proprie de acces Bookviewer).

Difuzarea lucrarilor

Se realizeaza prin site-ul propriu, prin alte site-uri partenere, direct la sediul nostru, prin librarii partenere, prin participare la tirguri de carte si conferinte/simpozioane de specialitate. Promovarea cartilor publicate se realizeaza prin includerea in zona de noutati a site-ului, prin trimiterea de newslettere fie prin email, fie prin posta, prin participarea la tirguri de carte si conferinte/simpozioane de specialitate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4335/1993
CUI: 3344203
Adresă: Bdul. Iuliu Maniu 17 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide