Gratuit

MEDIA PRESS SRL

Descriere companie:

Societatea Media Press s.r.l. a fost infiintata in anul 2000, cu sediul in Tg. Mures. Activitatea principala este cea de editare carti, brosuri si alte publicatii, si obiect secundar prestari servicii in publicitate si in domeniul de infrumusetare.

In Februarie 2002 am inceput o activitate noua (care s-a transformat acum in activitate principala) si anume personalizarea si vanzarea consumabilelor hoteliere spre unitatile specifice turismului. In 2003 a luat amploare aceasta activitate si se dezvolta continuu, datorita clientilor si partenerilor nostri actuali care au avut incredere in noi de la bun inceput. Suntem bucurosi sa subliniem ca suntem singura firma, deocamdata, in tara care mare parte din produse inclusiv ambalajele, le fabricam noi, bineinteles din materiale si materii prime din import sau autohtone de cea mai buna calitate.

PRODUSE
Complementare - Servetele personalizate, Creion cu guma, Servetele rotunde simple, Pix cu pasta, Drapele diverse RO, UE, Acoperitori pantofi, Boneta medicala unica folosinta, etc.
Neutre - Punga igienica hartie, Set dentar hotel periuta + pasta dinti, Set barbă hotel aparat+gel ras, Tabla - Nu deranjati - Rog curatenie, Lingura de pantofi din plastic – import, Servetel siliconat hotel, Saci lenjerie murdara, Pungi celofan pahare hotel, etc.
Oferte de sarbatori - Pachet Mini, Pachet Mediu, Pachet Maxi, Cutie de prezentare cu motive de sarbatori.
Personalizari - Colaborarea cu viitori clienti incepe prin incheierea unui simplu contract, urmand ca ulterior sa se ceara imaginea/imaginile pentru personalizare pe e-mail sau suport electronic, de preferat in Corel cu textele transformate in curbe.
Comanda minima pentru personalizarea unui produs este de 500 buc., dar se va personaliza o cantitate mai mare odata, deoarece altfel nu este rentabil. Restul produselor se vor comanda ulterior cand va fi nevoie, dar fara vreo obligatie de a le plati inainte, sau de a le comanda intr-un anumit termen.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J26/295/2000
CUI: 13044149
Adresă: Str. Voinicenilor nr. 142 MURES
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide