Gratuit

S.C. MAGAZINUL DE PRINT S.R.L.

Descriere companie:

Suntem o afacere specializată în servicii de personalizare, print, imprimari de calitate și manoperă.

Magazinul de print a fost fondat in anul 2007 si dorim să oferim tuturor accesul la produsele, serviciile si experienta noastra de înaltă calitate, disponibile pe piața de imprimare digitală online. Rudolf Nistor, fondator al magazinului de print, are zeci de ani de experiență în această industrie. Noi aducem oameni talentați în compania noastră, deoarece noi credem ca imprimarea este doar jumătate din munca noastră. Există o întreagă latură creativă a acestei industrii pe care oamenii o pot trece cu vederea, uneori. Acesta este motivul pentru care în fiecare din magazinele noastre includem graficieni care pot prelua procesul creativ și să aducă acest lucru în proiectele dumneavoastra.

Fie că sunteți un client final, o companie sau revanzator al acestor servicii, suntem aici pentru a vă ajuta sa intrati in lumea tiparului si produselor personalizate, cat sa aducem si valoare proiectelor dumneavoastra.

Servicii

Print digital si offset, fotocopiere alb negru si color, personalizari obiecte promotionale, grafica si DTP, cutter-plotting, legatorie si finisare, plastifiere, laminare, spiralare.

Produse

Carti de vizita din carton, plastic sau pvc, pliante, flyere, postere, afise, mape, agende, calendare, notesuri, carti, brosuri, cataloage, meniuri, coli cu antet, plicuri, diplome, bilete, tichete, etichete, felicitari, carti postale, invitatii, semne de carte, carduri, vouchere, ecusoane, legitimatii, etichete autocolante, stickere, coastere, table tent-uri, table mats, suporturi pahare, promotionale, instrumente de scris personalizate, accesorii birou, usb-uri, brichete, magneti, brelocuri, portcarduri, pixuri, tricouri, sepci, genti, sorturi, cani personalizate, carcase telefoane, personalizare laptopuri si telefoane, accesorii fashion, ceasuri, tablouri.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/2411/2007
CUI: 22141884
Adresă: STR. EMIL RACOVITA 102 AGIGEA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide