Gratuit

NTS COMMERCE 2005 SRL

Descriere companie:

NTS COMMERCE ESTE O COMPANIE SPECIALIZATA IN FURNIZAREA DE SOLUTII INTEGRATE PENTRU LEGATORIILE DE CARTE SI PENTRU PRODUCTIA DE AMBALAJE.
Am inceput in Bucuresti, prin vanzarea spiralelor metalice dublu inelate si am continuat, la scurt timp, cu adezivi industriali si cutite pentru ghilotinele de hartie. In paralel comertului cu aceste consumabile, l-am adaugat si pe cel cu echipamente de legatorie.

NTS COMMERCE NU VINDE PRETURI, CI PRODUSE
Probabil ca ati auzit de noi, din 1998, si pana azi, fie datorita notorietati furnizorilor nostri: Leuenberger, Menichetti, Planatol, Rilecart, Hagedorn, Reka, Sumbel, Smyth, si altii asemenea, fie marcilor acestora, precum Resicol, Duritan, Termomelt, Meniglue, Planamelt, HM 6010, Vitech alaturi de alte nume cunoscute.

Compania noastra a promovat o abordare a produselor, bazata pe calitatea materiilor prime, pentru a asigura competente la standarde mondiale, furnizand astfel clientiilor nostri produse calitative, menite sa indeplineasca orice cerere existenta si oferind stabilitate recunoscuta in timp.

Datorita valorilor in care credem, am ales sa fim parteneri la bine si la greu furnizoriilor nostri europeni si nu am “tradat” calitatea in detrimentul preturilor.

Din 2009 am inceput sa fim cunoscuti si pentru serviciile de reascutire a cutitelor de ghilotina.

COMPANIE
NTS Commerce este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate pentru legatoriile de carte si pentru productia de amabalaje.

Suntem o companie cu capital privat, integral romanesc. Am inceput in Bucuresti in anul 1998, prin vanzarea spiralelor metalice dublu inelate si am continuat, la scurt timp, cu adezivi industriali si cutite pentru ghilotinele de hartie. In paralel comertului cu aceste consumabile, l-am adaugat si pe cel cu echipamente de legatorie si productia ambalajelor.

Compania noastra a promovat o abordare a produselor, bazata pe calitatea materiilor prime, pentru a asigura competente la standarde mondiale, furnizand astfel clientilor nostrii produse calitative, menite sa indeplineasca orice cerere existenta si oferind stabilitate recunoscuta in timp.

PRODUSE

  • ADEZIVI INDUSTRIALI
  • PISTOALE DE LIPIT
  • ASCUTIREA CUTITELOR DE GHILOTINA
  • CUTITE GHILOTINA, BAGHETE COTRA-CUTIT
  • ECHIPAMENTE DE LIPIT
  • ECHIPAMENTE PENTRU LEGATORII DE CARTE
  • PREDUCELE SI MASINI DE GAURIT
  • SPIRALE METALICE
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/18454/2005
CUI: 18095348
Adresă: STR. GRUIUL ARGESULUI 3 B BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide