Gratuit

ON MEDIA DESIGN SRL

Descriere companie:

EXPERIENŢA
Avem peste douăzeci de ani de activitate în acest domeniu şi am acumulat în tot acest timp o experiență care, spunem noi şi — mai ales spun clienții noștri — ne recomandă ca profesioniști în grafică şi design, tipar, diverse personalizări, soluții IT, promovare şi marketing.

EVOLUŢIA
Legăturile pe care le realizăm cu voi ne fac să vă înţelegem nevoile, în funcţie de posibilitățile de care dispuneți, de planurile de dezvoltare pe care le aveţi şi să găsim metoda optimă de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerile.

Iar dacă nu aveţi o afacere, vă ajutăm în realizarea unor obiective care vă vor îmbunătăți imaginea personală: o carte de vizită, un tricou personalizat haios şi multe altele.

Aşadar, apelaţi la serviciile noastre şi cu siguranța veţi fi mulțumiţi de colaborarea cu ON MEDIA DESIGN.

 

PRODUSE

Etichete produs, rolă sau coală
ON MEDIA DESIGN realizează etichete de produs, în toate formele şi toate tirajele. Printul poate fi realizat pe hârtie autocolantă sau, la cerere, pe material suport PVC, fiind tăiate ulterior pe contur. Etichetele realizate pe material autocolant PVC sunt printate cu cerneală latex, rezistentă la intemperii, acțiuni mecanice şi raze UV.

La comandă, realizăm etichete produs personalizate şi grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanță în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

În cazul în care etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție este extrem de mic, dvs. putând avea etichetele chiar a doua zi în care le-aţi comandat! În cazul în care etichetele sunt realizate în sistem offset sau flexo, timpul de execuție depinde de mai mulţi factori (tiraj, timp de execuție ștanță, graficul lucrărilor şi altele) şi vă rugam să ne contactați pentru a afla o estimare a timpului de execuție.

Medalii, cupe, plachete personalizate
ON MEDIA DESIGN realizează medalii, cupe, trofee şi plachete personalizate, făcute din diferite materiale sau combinații de materiale spectaculoase: plastic, rășini, lemn sau metal. Ele pot fi generale, indiferent de domeniul de activitate sau specifice, având o construcție mai deosebită.

Medaliile, cupele, trofeele şi plachetele reprezintă omagierea victoriei şi împlinirii, amintirea unei realizări sau a unui eveniment şi încununează eforturile aduse pentru a reuși. Pot fi utilizate în diverse domenii, pornind de la sport, artă, producție etc. şi principala lor caracteristică trebuie să fie aceea de a câștiga în confruntarea cu uitarea, prin personalizarea acestora. Fie că vorbim despre simboluri sau texte inscripționate, ele vor câștiga lupta cu timpul şi vă vor aduce bucurie peste ani.

Agende, calendare personalizate
Necesare tot timpul anului, calendarele personalizate de buzunar, de birou sau de perete şi agendele personalizate reprezintă un mod tradițional şi elegant de promovare. Comandă din timp la ON MEDIA DESIGN agendele şi calendarele pentru anul ce vine sau pentru evenimente speciale. Agendele pot fi personalizate prin embosare sau aplicare de timbru sec (urmă de ștampilă în relief), prin aplicare de folio auriu, argintiu etc. (pelicula aplicată ce serveşte la imprimarea titlurilor pe copertele legate în pânza sau piele). De asemenea, pe agende pot fi aplicate logo-uri rutate din ABS (plastic metalizat) auriu sau argintiu, prin lipire cu soluție acrilică.

Executăm şi personalizări coperți de meniuri, din piele naturală sau piele ecologică, diverse formate, culori sau cusături.

Personalizări tricouri, textile
Tricourile personalizate conținând mesajul sau grafica dorită reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie. Tricourile sau alte materiale textile pot fi personalizate la ON MEDIA DESIGN atât cu mesaje text prin aplicare la temperaturi înalte de folie colorată în masă, special făcută pentru textile, cât şi prin aplicare de printuri policromie listate pe laser sau latex.

Foliile colorate în masă pot fi alese dintr-un paletar de culori ce conţine nuanțe standard (roșu, alb, negru, albastru etc.) şi sunt folii rezistente la spălare sau raze UV.

Putem realiza şi printuri policromie pe baza de latex ce pot fi tăiate sau nu pe contur şi se pot aplica ulterior la temperaturi ridicate pe textile. Aceste printuri de pe tricouri sunt rezistente la apă, acțiuni mecanice moderate, spălări şi raze UV. Printurile policromie, realizate pentru tricouri, pe folie specială pentru print laser nu sunt rezistente la spălare, pretându-se pentru mesaje cu imagini făcute color ce au caracter temporar.

Tipar digital, offset şi flexo:
ON MEDIA DESIGN realizează printuri offset şi digital cu imprimante de cea mai bună calitate, de ultimă generație, în toate formele şi toate tirajele. Printul poate fi realizat pe toate genurile de hârtie pornind de la 80 g până la 300 g, simple sau texturate. Finisarea printurilor poate fi făcută prin prindere în capse sau broșare cu clei.

La comandă, realizăm printuri personalizate, grafică pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanță în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Dacă printurile sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție este extrem de mic, dvs. putând avea printurile chiar a doua zi în care le-aţi comandat! În cazul în care etichetele sunt realizate în sistem offset sau flexo, timpul de execuție depinde de mai mulţi factori (tiraj, timp de execuție ștanță, graficul lucrărilor şi altele) şi vă rugăm să ne contactați pentru a afla o estimare a timpului de execuție.

Imprimări de mari dimensiuni
Fie că vorbim de un print pe autocolant PVC, polipropilenă, banner PVC, tapet, carton sau hârtie, imaginea dvs. trebuie rafinată şi finisată până la cele mai mici amănunte. Dacă vorbim despre un print de outdoor sau unul de indoor, acesta trebuie realizat cu mare atenție la detalii, la cea mai înaltă rezoluție (1440 dpi).

Printurile sunt realizate cu cerneală pe bază de latex, 100% bio, fără miros şi au proprietatea de a rezista intemperiilor şi apei.

 

SERVICII

PROMOVĂRI ONLINE

Campanii de căutare
Obiectivul nostru este să obținem un ROI (Return Of Investment) pozitiv pentru campaniile de căutare. Printr-o targetare precisă, putem atinge cele mai profitabile nișe de piaţă. Pentru noi important este rezultatul!

Campanii display (bannere)
În funcţie de obiective, campaniile de display pot susține vizibilitatea brandului, creșterea notorietății sau impulsionarea conversiilor (achiziții, alte interacțiuni). Gestionăm cu succes campanii de display cu răspuns imediat sau pentru creșterea notorietății.

Campanii de remarketing
Prin remarketing putem transforma clienții potențiali în clienți loiali. Avem cunoștințele și instrumentele necesare pentru a urmări peste tot un potențial client şi pentru a-l transforma în client şi susținător al brandului.

Campanii YouTube şi Facebook
Pe lângă specificul de platformă video, YouTube înglobează şi funcționalități de social media și căutare. O strategie eficientă de marketing online include campanii pe YouTube. Construim campanii creative și eficiente pentru promovarea pe YouTube.

CONSTRUCŢIE SOFT-URI LA COMANDĂ

WEB DESIGN — OPTIMIZARE SEO

GRAVURĂ LASER ŞI MECANICĂ
Gravarea cu laser este practica de a utiliza laser pentru a grava un obiect. Tehnica nu implică utilizarea de cerneluri și nici nu implică alt tip de unelte care contactează suprafața de gravare şi se uzează, oferindu-i un avantaj față de tehnologiile alternative de gravare sau de marcare, unde cernelurile sau frezele de gravare mecanică trebuie înlocuite în mod regulat.

Gravarea şi tăierea mecanică presupun folosirea frezelor ce intră în contact cu suprafața materialului utilizat. Dacă gravarea şi tăierea laser nu afectează metalele putând-se face doar pe suprafețe excepţie metal, gravarea şi tăierea mecanică se poate face în orice tip de material: plastic, PVC, lemn, aluminiu, compozit magneziu etc. Precizia gravării laser, dar şi a celei mecanice, poate ajunge la 0,1 mm.

 

E-MAGAZIN

PRINTURI

Afișe (formate: A3, A4)
Afișele dispun de un spațiu mare pe care puteți expune diverse informații şi detalii de contact şi care, datorită dimensiunilor mari, pot fi văzute de la o distanţă considerabilă.

În acelaşi timp, ele sunt văzute de un număr mare de oameni, cu condiția să fie poziționate într-o zonă intens circulată. În cadrul campaniilor de marketing, afișele au o popularitate crescută datorită costurilor reduse de producție, motiv pentru care tot mai multe companii aleg să le folosească, economisind astfel sume considerabile. Aşadar afișele, cunoscute şi sub denumirea de postere, pot transmite informații complete despre compania dvs. sau despre produsele şi serviciile oferite.

Broșuri (formate: A4 închis, A5 închis)
Spre deosebire de flyere sau pliante, broșurile au un cost mai mare, însă prezintă informații mai ample şi mai detaliate asupra unor produse ori servicii ale brandului. Realizate într-un tiraj mai mic decât flyerele, broșurile pot fi targetate exact şi pot avea un impact major asupra potențialilor clienți sau parteneri. Finisarea broșurilor se face prin prindere în capse şi refilare.

Cărți de vizită
În mod obișnuit, cartea de vizită conţine logo-ul afacerii sau numele companiei şi eventual un „tagline” – slogan, numele şi prenumele persoanei, funcţia deținută şi datele de contact ale acesteia: telefon, adresă, email, pagină web. Grafica este un element extrem de important, deoarece toate aceste date trebuie să se îmbine pe cartea de vizită într-un mod foarte estetic.

Cartea de vizită este bucata de carton ce te reprezintă pe tine şi compania ta în faţa interlocutorului sau partenerului de afaceri.

Flyere (1/3 din A4 – 99 mm x 210 mm / format A5 – jumătate din A4 / format A6 – un sfert din A4)

În timp ce marketingul pe internet a devenit din ce în ce mai popular pentru companii, un lucru care trebuie ţinut minte este că flyerele reprezintă un instrument de promovare foarte eficient.

Sunt multiple motivele pentru care flyerele funcționează de ani de zile:
— Flyerele creează o impresie de la prima interacțiune, printr-un ansamblu grafic bine construit.
— Oamenii prefera lucrurile tangibile.
— Reprezintă o opțiune cu cost redus.
— Pot fi construite focusat, pentru a le transmite anumite lucruri şi persoanelor ce nu obișnuiesc să urmărească reclamele în mediul online.

Mape A4
Mapele de prezentare se pot printa pe cartoane de diferite gramaje şi texturi. Dimensiunea lor standard este A4 închis, A3 deschis, dar în funcţie de nevoile şi necesitățile dvs., se pot tipări şi în alte formate. Acestea pot fi tipărite pe o singura faţă, dar şi pe interior.

Puteți adăuga un plus de valoare şi autenticitate optând pentru diferite finisări precum: buzunar pentru documente, suport pentru cărți de vizită, plastifiere, lăcuire sau ștanțare.

O mapă de prezentare personalizată cu logo-ul companiei şi cu identitatea bine conturată este un „must have” la toate conferințele, expozițiile, târgurile, întâlnirile de afaceri şi prezentările la care participați.

Pliante A4 trifolder (împăturit în trei)
Pliantele reprezintă una dintre cele mai des întâlnite și populare modalități de a vă face cunoscută oferta. Având un design deosebit şi compact, prin intermediul acestor materiale de promovare pot fi transmise mai multe informații decât cu ajutorul unui flyer. Împărțite în structuri informaționale, pliantele pot reprezenta cea mai eficace metoda de promovare. Cu ajutorul pliantului, este posibilă informarea potențialilor clienți cu privire la promoții, crearea unei imagini de brand, creșterea vânzărilor. În mod regulat, acestea sunt printate faţă-verso şi au doua îndoituri (biguiri) pentru împăturire.

ETICHETE AUTOCOLANTE

Etichete autocolante din hârtie
ON MEDIA DESIGN realizează etichete de produs, în toate formele şi toate tirajele. Printul este realizat pe hârtie autocolantă.

La comandă, realizăm etichete de produs personalizate şi grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție fiind extrem de mic.

Etichete autocolante din PVC
ON MEDIA DESIGN realizează etichete de produs din autocolant PVC, în toate formele şi toate tirajele. Printul este realizat pe autocolant PVC, apoi tăiat pe conturul dorit în rolă.

Se comercializează la metru pătrat, autocolantul fiind în rolă cu lățimi de 107 cm sau 137 cm. În funcţie de dimensiunea etichetei, pot încăpea până la 1024 etichete într-un metru pătrat de autocolant. Etichetele pot fi tăiate pe orice formă, nu doar pe forme regulate, precum etichetele din autocolant hârtie.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp bio.

La comandă, realizăm etichete de produs personalizate şi grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție fiind extrem de mic.

Stickere autocolante PVC
ON MEDIA DESIGN realizează stickere de semnalizare, avertizare, din autocolant PVC, în toate formele şi toate tirajele. Printul este realizat pe autocolant PVC, apoi tăiat pe conturul dorit în rolă.

Se comercializează la metru pătrat, autocolantul fiind în rolă cu lățimi de 107 cm sau 137 cm. În funcţie de dimensiunea etichetei, pot încăpea până la 1024 etichete într-un metru pătrat de autocolant. Etichetele pot fi tăiate pe orice formă, nu doar pe forme regulate precum etichetele din autocolant hârtie.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp bio.

La comandă, realizăm etichete de produs personalizate şi grafica pentru aceste machete şi va putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție fiind extrem de mic.

PRINT DE MARI DIMENSIUNI

Print autocolant PVC în rolă
Printul este realizat pe autocolant PVC, în rolă.

Datorită proprietăţilor sale, autocolantul PVC printat policromie are multe utilizări. Poate fi folosit pentru personalizarea spaţiilor comerciale, suprafețelor vitrate, colantarea mașinilor, personalizarea suprafețelor plane la exterior, etichete de produs, totemuri şi casete luminoase etc. Se comercializează la metru pătrat, autocolantul fiind în rolă cu lățimi de 107 cm sau 137 cm. Autocolantul se livrează fără folie de transfer, aceasta fiind necesară numai pentru colantările pe contururi neregulate.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate dar, în acelaşi timp, bio.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Print hârtie 115 g BLUEBACK în rolă
Printul este realizat pe hârtie alb satinat 115 g, cu spate albastru, coating pe o parte şi uniformitate excelentă.
Datorită proprietăţilor sale, este utilizată în afișajul temporar de pe billboarduri, putându-i-se aplica adeziv pe spate, dar şi pentru afișe normale. Hârtia are rezistență ridicată atât când este uscată, cât şi după umezire. Se comercializează la metru pătrat, hârtia fiind în rolă cu lățimi de 137 cm.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp, bio.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Print hârtie 216 g satinată în rolă

Printul este realizat pe hârtie alb satinat 216 g, în rolă. Pe acest tip de hârtie-carton pot fi realizate imprimări vibrante, atât pentru aplicații de interior, cât şi pentru exterior. Se comercializează la metru pătrat, hârtia fiind în rolă cu lățimi de 137cm.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp, bio.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Print poliplan BLOCKOUT în rolă
Printul este realizat pe poliplan BLOCKOUT 510 g/mp (banner, prelată) în rolă. Pe acest tip de material sunt realizate bannerele stradale printate faţă-verso, afișajele unde se pretează alcătuirea acestora fiind din poliplan BLOCKOUT.

BLOCKOUT-ul (banner, prelată) este o țesătură din poliester special, cu 3 straturi, cel din mijloc fiind de culoare neagră. Astfel construit, stratul din mijloc nu permite luminii să transceadă, iar imaginea printată pe o parte să fie transpusă şi pe verso. Se comercializează la metru pătrat, rola de material având lățimi de 110 cm.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate dar, în acelaşi timp, bio.
Printul este realizat faţă-verso, la rezoluție foto şi, la cerere, i se pot aplica capse de prindere perimetral sau buzunare laterale pentru inserție bară suport.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Print poliplan FRONTLIT în rolă
Printul este realizat pe poliplan FRONTLIT (banner, prelată) în rolă. Pe acest tip de material sunt realizate bannerele stradale, afișajele unde se pretează alcătuirea acestora din poliplan. Se comercializează la metru pătrat, rola de material având lățimi de 110 cm şi 137 cm.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp, bio.
Printul este realizat pe o singura faţă, la rezoluție foto şi, la cerere, i se pot aplica capse de prindere perimetral.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

Print tapet în rolă
Printul este realizat pe tapet în rolă. Tapetul are self-adesive ce este activabil cu apă, fără textură, uşor de montat şi îndepărtat, printat la rezoluție foto. Aşadar, acestui tapet nu îi mai este necesară aplicarea pe perete a unui adeziv pe bază de aracet, având adeziv propriu. Se utilizează în special pentru amenajări interioare. Pot fi realizate imagini în culori vii, orice imagine şi pe orice suprafață, ce dau un ambient plăcut încăperii dvs. Se comercializează la metru pătrat, rola de material având lățimi de 100 cm.

Cerneala utilizată este latex, rezistentă la UV şi umiditate, dar în acelaşi timp, bio.

La comandă, realizăm grafica pentru aceste machete şi vă putem acorda consultanţă în ceea ce priveşte suportul de imprimare, dimensiuni, formă şi tiraje (cantități), în funcţie de planurile de vânzare şi de dezvoltare pe care firma dvs. le are.

PROMOŢIONALE:

Pixuri gravate cu laser
Pixurile din aluminiu sunt vopsite cu o cerneală speciala care se gravează cu laser, textul sau logo-ul dorit rămânând de culoare gri (aluminiu), într-o singura nuanță, pe cerneala respectivă.

Dimensiunile maxime de gravare (vizibilitate pe suprafața pixului) sunt de 45 mm x 5 mm.

Se personalizează prin gravare laser. Pixurile au mină de culoare albastră. Se poate grava fie text, fie logo-ul firmei de mici dimensiuni.

Pixuri imprimate digital UV
Pixurile personalizate fac parte din categoria obiectelor promoționale.

Imprimate cu sigla companiei sau cu mesaje publicitare simple, acestea sunt utilizate în special în campanii de conștientizare a brandului sau evenimentului. Practic gândește-te la banalul instrument de scris personalizat cu elemente de marketing.

Printul digital UV presupune că un cap de printare se mișcă şi aşază cerneala pe suprafața materialului (denumit substrat), fiind urmat îndeaproape de lampa UV care are rolul de a usca cerneala instantaneu. Pentru că lampa UV usucă cerneala printată imediat, punctele de cerneală nu au timp să se întindă, rezultând imagini şi elemente grafice de înaltă rezoluție.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J39/323/2000
CUI: 13559846
Adresă: Str. Bucegi nr. 21, Focşani, jud. VRANCEA, cod 620117
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide