Gratuit

OSMIU TRADE SRL

Descriere companie:

Speram ca prin navigarea pe site-ul nostru sa descoperiti solutii la probleme care va preocupau de mult timp, probleme legate de productia publicitara sau , in general, de promovarea firmei dumneavoastra.

Vrem sa va spunem de la inceput ca unul dinte cele mai importante castiguri pe care le puteti avea alegandu-ne pe noi ca si furnizori este colaborarea cu un producator si deci lipsa intermediarilor. Astfel, suntem in masura sa negociem direct pretul si toate celelalte detalii legate de executia fiecarei lucrari in parte.

Servicii

Imprimare si furnizare

  • TRICOURI
  • BLUZOANE
  • ECHIPAMENTE DE PROTECTIE SI LUCRU
  • ECHIPAMENT SPORTIV

Plase textile
Ultimul trend in domeniul ambalajelor de acest tip il reprezinta inlocuirea plaselor din polietilena cu plasele din hartie sau, si mai bine, cu cele din material textile. Aceste plase sunt confectionate din bumbac, ceea ce le confera o rezistenta deosebita la spalari repetate. De asemenea , aceste plase sunt un mod excelent de reclama pentru orice firma, durata lor de utilizare raportata la pret transformandu-le in probabil cea mai rentabila modalitate de reclama a momentului.

Tiparire etichete
Tiparirea etichetelor se poate face pe suport de hartie obisnuita, hartie autocolanta, buline pret, sau in cazul industriei confectiilor, unde sunt necesare etichete de compozitie, pe poliamida sau saten.

Personalizare pixuri, brichete, cani si alte obiecte promotionale
Folosind cea mai moderna metoda de imprimare pe suprafete curbe, tampografierea , se pot imprima cu un randament specific masinilor automate, o multitudine de tipuri de obiecte promotionale: pixuri metalice sau din plastic, brichete, cani , brelocuri.

Tiparire afise, bannere, mesh-uri, carti de vizita sau pliante
Cu ajutorul imprimantelor laser, a minitipografiei sau a printerului indoor de mari dimensiuni putem executa si acest tip de lucrari, astfel incat suntem in masura sa oferim servicii de publicitate integrate, fara a fi obligati sa punem clientii pe drumuri inutile.

Decorari si infolieri auto si vitrine, confectionare de firme
Cautand sa respectam conceptul "totul intr-un singur loc" putem taia pe loc, cu ajutorul cutter plotterului, orice - de la un simplu numar de telefon pana la un design mai complicat pe care clientii l-ar dori pe masinile, pe vitrinele magazinelor sau sediilor lor.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/1314/1998
CUI: 11460446
Adresă: INTR. CUCULUI 2 S TIMISOARA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide