Gratuit

PIRAMIDA TRADE INVEST SRL

Descriere companie:

Fondată în 1995, societatea PIRAMIDA s-a impus ca cel mai important producător de serveţele personalizate din România, reprezentând în decursul celor peste 22 ani un punct de referinţă în industria producătorilor de serveţele.

În 1995 am închiriat un mic spațiu, am cumpărat prima mașină de fabricat șervețele cu imprimare și ne-am înarmat cu răbdare. Eram putini si eram solicitati. Uneori am fost nevoiti sa ramanem peste noapte pentru a putea onora comenzile clientilor nostri, insa stiam ca putem mai mult, ca vrem mai mult, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Am primit finantare Europeana si am pus bazele casei noastre, am achizitionat utilaje de ultima generatie,totul funcţionand într-o hală industrială nouă, moderna, ce respecta normele UE. Ne-am extins performanta echipei. Am reusit sa cream un nou standard al calitatii pe piata locala a servetelelor.

Suntem o firma intr-o continua miscare, creativa si deschisa nevoilor clientilor nostri, mereu dedicati in ceea ce facem. În paralel, ne-am constituit un portofoliu de clienţi mereu în creştere. Avem cei mai buni clienti, nume sonore de branduri, care apar la TV în pauzele publicitare.

Oferim serveţele personalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale, imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, livrabile oriunde în România si Europa, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile. Oferta Piramida cuprinde şi serveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, in functie de dorinţa clientului. De asemenea, pe lângă producţia de şerveţele, avem o divizie de consumabile pentru HoReCa, oferind majoritatea produselor ce se folosesc în locaţii de acest gen: articole de unică folosinţă, detergenţi, hârtie igienică şi role bucătărie profesionale, pahare, saci menajeri, pungi de hârtie simple şi personalizate, etc.

Mărturie stau certificarile ISO, cărora li se adaugă numeroase distincţii primite de-a lungul anilor.

Şerveţele persoalizate

Şerveţelele PIRAMIDA sunt produse cu tehnologie de ultimă generaţie, din cea mai bună hârtie, extrafină, 18-21 gr/mp, albă, din celuloză şi într-o gamă variată de culori, importată din Comunitatea Europeană.

Şerveţelele sunt pliate în patru sau opt, cu gofra continuă sau bordură, din hârtie în 1 sau 3 straturi şi pot fi personalizate într-una până la patru culori sau simple. Dimensiunile desfăşurate sunt de asemeni variate: 25x25 cm, 33x33 cm dar şi 38x38 cm. Toate acestea, alături de numărul impresionant de clienţi, pe segmentul personalizate, clasează PIRAMIDA pe primul loc din România în ce priveşte producerea şerveţelelor personalizate.

Şerveţelele noastre sunt atestate de laboratorul LAREX, unul dintre cele mai pretenţioase laboratoare din România.

Consumabile HoReCa

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/293/2009
CUI: RO7757970
Adresă: STR. CENTURII 9 C JILAVA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide