Gratuit

PLOTTER DESIGN SRL

Descriere companie:

PLOTTER DESIGN, reprezintă în acest moment un nume consacrat pe piață din 2006, datorită calității lucrărilor executate pentru o gamă variată de servicii și produse.
Compania are două divizii: publicitate și confecții metalice.

Departamentele se împart în:
• Comenzi – Oferte
• Grafică – Marketing
• Execuție producție publicitară
• Confecții metalice.

Asigurăm:
• Asistență personală la fața locului
• Echipe de montaj proprii
• Livrare promptă

Dispunem de experiență tehnologică și echipamente care ne permit să onorăm aproape toate tipurile de comenzi plasate, oricât de provocator se dovedește a fi proiectul, de la cantități mici până la volume medii și mari, asigurând deopotrivă și un control strict al calității, costurilor și timpilor de execuție. Diferitele verificări și analize ale calității realizate pe parcursul procesului de producție asigură o calitate stabilă a proceselor și reacții rapide pentru implementarea acțiunilor corective și preventive necesare.
Oferim și un mediu de lucru motivant și cu oportunități de specializare, întreaga noastră echipă este dedicată îndeplinirii tuturor cerințelor clienților, valorile noastre ghidându-ne mereu în acest sens.

Signalistică

Printuri digitale de mari dimensiuni
Vrei să imprimi un banner, un afiș, un autocolant sau orice altceva de mari dimensiuni? Printăm orice pe suprafețe mari, de la bannere (frontlit/ backlit/ blockout/ mesh/ textil), copertine, corturi, prelate, panouri billboard, postere de exterior, afișe pentru casete luminoase, city lights, folii adezive, panouri de indicare sau semnalizare, panouri publicitare, decorări de vehicule, autocolant (vitrine/geamuri/asfalt/auto/floor graphics/window graphics/transparent), stickere, drapele, steaguri, fanioane, beach/wind flags, până la tablouri și reproduceri de artă, decoruri de teatru sau film și chiar tapet.

Casete luminoase
Casetele luminoase sau firmele luminoase reprezintă forma ideală de promovare și atragere a atenției atât pe timp de noapte cât și ziua, la interior sau exterior.
Oferim o varietate de forme pentru firmele luminoase, astfel încât acestea să fie de calitate și să creeze un efect vizual puternic.

Litere volumetrice
Logo, nume firmă, servicii oferite, mesaje aniversare, pot fi realizate cu ajutorul literelor volumetrice. Amplasate în locuri vizibile, simple sau luminoase, pot fi folosite atât în interior cât și în exterior. Literele volumetrice pot fi realizate din plexiglass, pvc, tablă, inox sau o combinație de materiale.

Acoperiri confecții metalice

Tensionate
Folosite pentru a crea spații răcoroase sau pentru a proteja de razele UV, prelatele de soare sunt o soluție accesibilă, funcțională și cu impact estetic foarte plăcut. Forma și designul lor sunt derivate din conceptul pânzelor de corabie, pentru a asigura rezistența maximă sub acțiunea vântului.

Acoperiri cu prelată
Proprietățile deosebite ale prelatei de tip polyplan, cum ar fi rezistența mecanică bună și flexibilitatea, rezistența la pliere, rezistența la temperaturi variate (de la -30°C până la +70°C), ignifugarea, rezistența la mucegai, sunt calități indispensabile în diverse ramuri ale industriei.

Prelate Camion
Asemenea autovehiculelor, tirurile și camioanele pot fi un instrument excelent de promovare a produselor și a imaginii unei firme. Realizăm toate tipurile de prelate, într-o gamă variată de culori. Prelate fixe sau culisabile pentru orice tip de camion/ tir/ remorcă. Datorită îmbinării materialului prin termosudură se asigură rezistența acestuia la variațiile de temperatura și a întregii lucrări la viteze de peste 100km/oră. Prelatele sunt prevăzute cu toate accesoriile necesare sigilarii în regim vamal – capse, bride, chingă și cablu vamal.

Împrejmuire cu transparent
Rulourile exterioare transparente sunt cele mai practice sisteme de închidere a teraselor private sau a teraselor de restaurante și cafenele, a foișoarelor de grădină și chiar a balcoanelor de apartament, oferind astfel un aspect modern și o protecție optimă împotriva averselor, a vântului și a ninsorilor.

Confecții metalice

Diverse confecții
Putem realiza o gamă variată de confecții cu destinații diverse. Recomandăm folosirea de confecții metalice pentru orice proiect unde există cerințe deosebite privind dimensiunea încărcărilor și a sarcinilor și, de asemenea, a durabilității. Datorită procedeelor speciale și metodelor avansate de prelucrare a materialelor, proiectăm, fabricăm și montează elemente diverse, disponibile pentru o gamă variată de aplicații.

Corturi evenimente
Executăm corturi de evenimente formate din structuri metalice permanente, dimensionate conform Codului Român de Proiectare și învelitori din membrană PVC și inserție textilă, agrementată tehnic, construite special să corespundă cerințelor clientului.

Terase
Confecționate pe construcție metalică acoperite cu polyplan/policarbonat.
Acestea pot fi personalizate în două variante:
* inscripționate cu autocolant din seria ORACAL 451
* printate prin tehnologie ecoSolvent, cu rezistență mărită la intemperii și la razele UV

Copertine
Prezente în multe locuri precum terase, grădini, buticuri ori spații comerciale, copertinele par să reprezinte mereu cea mai practică și avantajoasă soluție atunci când vine vorba de îmbinarea dintre protecția solară, ori adăpostirea de vremea nefavorabilă a clienților și publicitate. Practic, pe lângă faptul că protejează pe cei ce se adăpostesc au și rolul de a etala sigle, mesaje și fel și fel de motto-uri care localizează mult mai ușor un anumit brand.
O copertină este printre cele mai simple și răspândite mijloace de umbrire, acoperire, dar și de promovare a anumitor zone. Fie că este vorba de un spațiu comercial sau de o zonă privată, copertinele sunt necesare pentru a satisface o multitudine de cerințe.
Copertina este în general formată dintr-o structură metalică, un cadru, peste care se întinde un material cu rol de învelitoare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J09/849/2006
CUI: 19143028
Adresă: STR. CARAMIDARI 85 B BRAILA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide