Gratuit

POLGROUP SRL

Descriere companie:

Centru de copiere / papetarie:
- copiere / printare / scanare alb negru si color
- indosarieri / capsari / biguire /taiere forme si margini speciale
- fotografii / diploma / invitatii / felicitari / mape / flyere / pliante
- rame foto / albume foto / sisteme speciale de inramare
- cadouri personalizate / imprimare pe textile
- insigne 25mm, 38mm, 56mm, 75mm, 100mm, 59x39mm, 37x37mm, (pe verso cu ac de siguranta, cu magnet, cu desfacator de sticla, cu oglinda, cu stand foto, cu ceas, cu snur, cu cocarda din material textile)
- trofee, medalii si plachete personalizate prin gravura
- instrumente de scris profesionale, rechizite, consumabile, stilouri, markere, capsatoare, perforatoare, cartoane special, hartie foto, etc
- incarcari cartuse pentru imprimante laser

Productie:
- gravura mecanica asistata de calculator (etichete gravate, placute identificare birouri, decupare placi)
- taiere placi rigide dimensiuni maxime 2000x3000 mm
- imprimare pe rigid : lemn, piatra, marmura, ceramica, PVC, plexiglass
- imprimare pe textil monocrom sau policromie
- imprimari obiecte promotionale (stick-uri, brichete, pixuri...)
- imprimare pe mari dimensiuni outdoor (banner, mash, ...)
- reclame luminoase, totem-uri, panouri publicitare
- sisteme de afisare (roll-up, hanging-hook,...)
- litere volumetrice luminate sau neluminate

Servicii:
- autocolant, decorari masini, decorari vitrine
- tipografice (afise, pliante, carti de vizita ...)
- design publicitar, webdesign si grafica
- reconstituire poze

 • Panouri publicitare
  Sunt cea mai simpla forma de reclama outdoor, le intalnesti la tot pasul, atrag prin forma si culoare.Au avantajul ca sunt ieftine, usor de realizat si de montat, pot fi illuminate din exterior cu spoturi.In general sunt realizate din poliplan imprimat, armat pe o structura metalica a carei rigiditate depinde de locatia unde urmeaza a fi amplasate.Trebuie avut in vedere ca imprimeul pentru a-si pastra culoarea trebuie schimbat la 2-3 ani.
 • Casete luminoase
  Cea mai variata gama constructiva, de la casetele cu neoane din poliplan, pana la complicatele casete din alucobond cu leduri RGB controlate prin telecomanda.In oricare din forme sunt vizibile atat ziua cat si noaptea, atrag prin forma, lumina, culoare si eleganta, au un cost de la mic-mediu la scump in functie de tipul lor.
 • Litere volumetrice
  Sunt un tip destul de comun de reclama, ce se poate realiza atat din polistiren extrudat, cat si din PVC expandat pentru exterior. Literele volumetrice creeaza o impresie de spatialitate, pot fi vizibile dintr-un unghi mai larg. Iluminarea se poate cu spoturi sau cu leduri prin creearea unui halou pe peretele suport al literelor. Este o reclama longeviva atat timp cat montajul se face ferit de picaturile de ploaie. Costul unei astfel de reclame poate fi de la mic la ridicat in functie de montaj si de cum sunt illuminate literele.
 • Totemuri
  Sunt structure publicitare independente folosite atat pentru o singura entitate comerciala, cat si pentru centrele de afaceri ce au ca necessitate expunerea numelui mai multor clienti. In general , pentru a fi vizibil, amplasarea unui totem necesita concesionarea de spatiu de la primarie.
 • Copertine
  Sunt structuri ce au ca scop protejarea unei scari, a unei usi sau a unui geam de radiatiile UV sau de precipitatii. Pot lua diverse forme, drepte sau rotunde si pot fi acoperite cu poliplan colorat in masa sau cu policarbonat celular.
 • Promotionale
  Firma noastra poate personalize o larga gama de produse promotionale, prin diverse tehnologii actuale, ce dau elegant produsului obtinut. Exista tipuri de produse concept propriu la care suntem producatori si distribuitori. Produse promotionale: insigne, pixuri, brichete, magneti de frigider, desfacatoare de sticle, tricouri, fanioane, stegulete, pungi din material textile, brelocuri, plachete cu rama, plachete tip scut, plachete cu insigna, agende, calendare, suporturi pliante, suporturi carti de vizita, scrumiere, seturi de birou, pahare, cartonase pentru pahare, sepci, esarfe, banderole, etc.
 • Signalistica
  Produsele oferite la acest capitol de catre firma noastra sunt realizate cu tehnologii diverse, ce se impletesc in dorinta de a obtine produse originale cu o lunga durabilitate in timp: Placute numere case / Placute denumire strazi /Placute stupi / Panouri fonduri europene / Panouri depozitare gunoi / Placute reflectorizante semnalizare pomi / Placute PSI / Placute protectia muncii / Placute pentru usi / Placute pentru etaje / Placute toaleta / Panouri de avertizare / Panou : “Santier in lucru” / Placute identificare / Numere camere hotel / Placute numere / Placute evacuare / Placute iesire / Placute “Fumatul interzis” / Placute atentionare / Placute tablouri electrice / Placute apartament / PLacute WC / Placute WC persoane cu dizabilitati / Placute rampa persoane cu dizabilitati / Etichete gravate .
 • Insigne personalizate
  Putem oferi cea mai larga gama de insigne ce se deosebesc prin dimensiune, forma, sistem de prindere si finisaj. Forma insignelor din oferta noastra poate fi rotunda, in 6 tipodimensiuni, de la 25 de mm la 100 de mm; patrata 37x37mm si dreptunghiulara 60x40mm. Sistemele de pe verso-ul insignei pot fi: cu ac de siguranta, cu magnet, cu magnet si desfacator, cu snur, cu roseta din material textil, cu oglinda, cu stand foto. Personalizarea se realizeaza in policromie cu aplicarea unei folii transparente sau special 3D. Se pot realize tiraje mari in timp scurt, datorita utilajelor performante si experientei de peste 5 ani pe care le detinem.
 • Servicii imprimare pe textil
  Imprimarea pe textil se poate realize prin mai multe tehnologii: cu imprimare directa si cu transfer termic in mai multe moduri. Imprimarea pe textile se foloseste pentru realizarea sau personalizarea de fanioane, stegulete, sacose, echipament de lucru, tricouri, fete de perna, jucarii de plus, sepci, etc. materialele folosite garanteaza o buna rezistenta in timpa imprimeului.
 • Servicii autocolant
  Taiere autocolant colorat in masa / Aplicare folie de transfer / Lipire autocolant / Decorari masini / Decorari vitrine .
 • Servicii tipografice
  Produse tipografice: Flyere, mape, pliante, carti de vizita, meniuri, agende calendare, foi cu antet, etichete, afise, harti, cataloage, etc.
 • Servicii grafica publicitara
  Servicii gravura mecanica
  Gravura mecanica asistata decalculator pe material din cele mai diverse: metalex, aluminiu, cupru, marmura, alucobond, plexiglass, PVC expandat, lemn, MDF, PAL . Decupaje in coordonate alucobond, plexiglass, PVC expandat, polistiren extrudat, MDF, PAL cu grosimi de pana la 50mm si dimensiuni X x Y de 2000x3000 mm.
 • Servicii web design
  Sisteme de afisare
  Standuri expozitionale
 • Utilaje
  Suntem importatori de utilaje pentru productie publicitara din anul 2007. Gama noastra de produse, desi nu foarte larga, contine produse testate in cadrul firmei noastre, carora le garantam atat calitatea, cat si anduranta.
  Cautam sa importam tehnologii si utilaje care sa se poata amortiza rapid, chiar si pe o piata saraca asa cum este cea din Romania.In anul 2014 ne propunem sa deschidem noi cai catre oportunitati de care sa profitam alaturi de colaboratorii nostri din toata tara.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J39/146/2005
CUI: 17237533
Adresă: STR. VLAD TEPES 22 C FOCSANI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide