Gratuit

POLIPROD SERV SRL

Descriere companie:
 • PASIUNE ȘI INOVAȚIE
  Firma noastră îşi are originile în anii ’98. Am început de la o agenție de publicitate mică, a urmat o masă de serigrafie, un tampograf semiautomat, muncă din greu din partea tuturor celor care astăzi poartă în suflet cu drag marca POLIPROD şi am devenit ceea ce suntem astăzi: un partener de afaceri pe care vă puteţi baza.
 • EXPERIENȚĂ ȘI ENERGIE
  Împreună cu noi veți descoperi o colaborare pentru excelenţă, creativitatea unei echipe experimentate și idei proaspete pentru a aduce valoare rezultatului final! POLIPROD SERV a traversat acești ani în mare parte tocmai datorită bunelor relații profesionale stabilite cu firmele private către care s-au mobilizat energiile noastre creatoare.
 • ECHIPAMENTE PERFORMANTE
  În spatele acestor bilanțuri rămâne munca din greu, spiritul inovator şi mărirea de la an la an a bazei tehnologice de care dispunem prin achiziția unor echipamente performante care ne permit, alături de echipa POLIPROD SERV să ne angajam în proiecte noi, de succes. Datorită echipamentelor de care dispunem, vă putem oferi o gamă vasta de servicii de producție publicitară!
 • O FIRMĂ DE TOP
  În mai mult de 25 ani de proiectare şi producție am câștigat o vastă experiență în realizarea unei palete largi de produse conforme cu cerințele și necesitățile specifice fiecărui client ce a apelat la serviciile noastre. În toți acești ani, POLIPROD SERV a reușit să pătrundă în topul companiilor de creație şi producție publicitară din zona Galați şi Brăila prin numărul din ce în ce mai mare de colaboratori, atât persoane juridice, cât și persoane fizice.

 

SERVICII:

POLIPROD vă oferă o gamă diversificată de servicii personalizate conform cerințelor clientului, folosind materiale de calitate, specifice producției publicitare moderne. Pentru orice întrebări sau idei de punere în practică a proiectului dorit, ne puteți contacta pentru o consultație gratuită.

PRINT INDOOR
Postere la calitate foto pe suport hârtie de print digital, print pe plăci PVC, stiplex, sticlă, lemn.

RECLAME LUMINOASE
Casete luminoase, litere volumetrice cu iluminare led de forma și dimensiunea dorită cu personalizare specifică comenzii pe structură diversă în funcție de aplicație.

PRINT OUTDOOR
Print de mari dimensiuni, bannere, mesh-uri, autocolante şi print pe plăci dure (plexiglas, sticlă, panou aluminiu etc).

LITERE VOLUMETRICE
Caractere 3D realizate din materiale la alegere (PVC, stiplex, compozit de aluminiu) cu iluminare led în diferite variante sau cu efect de halo.

SIGNALISTICĂ
Panouri de signalistică SSM / SU, indicatoare, indicatoare de circulație pe suport dur (placă aluminiu, compozit, PVC etc.).

TRANSFER TERMIC
Personalizare tricouri, echipament SSM / SU, șepci, hanorace, agende folosind folie poliuretanică flexibilă rezistentă la spălat într-o gamă diversificată de culori sau efecte.

TAMPOGRAFIE
Personalizare pe suprafețe drepte sau curbe a obiectelor promoționale dorite, într-o gama extinsă de culori pe suprafețe metalice, din sticlă, plastic, carton, lemn, plută, piele etc..

TIPOGRAFIE DIGITALĂ ŞI OFFSET
Print de calitate ridicată pentru o gamă vastă de tipizate, flyere, pliante de dimensiunea dorită, mape, foi cu antet, prospecte de produs, monocrom sau în policromie.

SERIGRAFIE
Personalizare prin imprimare a materialelor plane promoționale: agende, calendare, sacoșe, materiale textile etc..

COPERTINE
Realizăm copertine de dimensiunea dorită, pe structură metalică ușoară, fixe sau retractabile, transparente sau colorate în masă pe culoarea dorită, conform specificațiilor.

GRAVURĂ
Gravură pe o gamă variată de materiale plane (stiplex, aluminiu, inox etc.) în baza graficii dorite pentru realizarea unei game diversificate de elemente: etichete metalice, plăci ornamentale etc..

FOTO TAPET
Aduceți o notă de eleganță şi unicitate oricărei încăperi, fie ca este cea de acasă sau este vorba de un birou modern folosind un tapet tipărit digital cu grafica dorită.

BANNERE
Realizăm printuri de mari dimensiuni la calitate ridicată, pe materiale specifice aplicației dorite (mesh, banner, frontlit, backlit) cu sau fără ramă de prindere a acestuia.

COLANTARE AUTO
Personalizare auto, moto, velo cu autocolant special, decupat sau tipărit şi apoi tăiat, după design-ul dorit. Se poate folosi și autocolant special, reflectorizant sau fosforescent.

TABLOURI CANVAS
Print pe hârtie de print digital la calitate foto sau pe pânză de tip canvas de calitate superioară la rezoluții de print mari, cu înrămare pe cadru de lemn sau alt tip de ramă.

DEBITARE DE PRECIZIE
Tăiere pe contur sau după modelul dorit a plăcilor din plexiglas, material compozit, PVC, polistiren pentru grosimi de la 0,1 mm şi până la 20 mm.

OBIECTE PROMOȚIONALE
Importator direct de obiecte promoționale de la producători de renume la prețuri avantajoase. Alegeți din cataloagele de produse obiectele dorite sau contactați-ne pentru alte produse.

CĂRȚI DE VIZITĂ
Realizăm design şi print cărți de vizită o singură față sau față/verso folosind cartoane simple sau speciale conform cerințelor.

 

PRODUSE:

AGENDE
— Datate
— Nedatate
— Săptămânale

CALENDARE
— De birou
— De perete

ORGANIZERE
— Nedatate

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/503/2002
CUI: 14709844
Adresă: Str. Ștefan cel Mare nr. 2, Galați, jud. GALAŢI, cod 800198
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide